| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
ŞeFKaT FORUM YÖNETİCİSİ

Kayıt: 09 Şub 2007 Mesajlar: 17153 Konum: İSTANBUL Durum: Çevrimdışı
Level : 76
|
Tarih: Pzr Hzr 20, 2010 12:00 am Mesaj konusu: Yıldızım'ın Mutfaktaki marifetleri :) |
|
|
evine bir gitseniz ne varsa bulup getirir önünüze. Bakmayın şimdi bir kaseyle geldiğine şimdi becerikli kek ve pastalarını görceksiniz
yanık kek
yağ çekmiş patates kızartması
[Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.]
bu kadar acemilikle yinede gülebiliyorsun yaa pes yani yıldızım.Ben şimdi seyfislamı sana nasıl davet edeyim _________________ Risale-i Nur dairesinde bulunmak o hizmetin mükâfatıdır.Ayrı bir ücret beklemeye gerek yoktur.
[Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.] |
|
| Başa dön |
|
 |
deniz*yıldızı GOLD ÜYE

Kayıt: 09 May 2008 Mesajlar: 2162 Konum: İSTANBUL Durum: Çevrimdışı
Level : 38
|
Tarih: Pzr Hzr 20, 2010 1:53 pm Mesaj konusu: |
|
|
Allah'ım yaaa mutfağımda biri vaaaaaaaaaaaaaar Marifetliyim tebi Yanık kek yapmak kimsenin harcı değil Yıldızın ilk ve son olmayan keki Herkes yakmamaya uğraşır, bende yakmaya uğraşırım Benim özeliğim bu ilk ve tek Ama hiç yorulmuyon tarif istiyene verebilirim Zahmetsiz malzemeleri koyuyorsun, başında beklemiyorsun yanmış mı, yanmamış mı boş ver gitsin, sıkma canını Deneyin hem mutlu olcaksınız, hemde yapılmayanı yapmış olcaksınız En kısa zamanda şefkatim sen bi dene eminim çok beğencen
Kızartmaya gelince ; Ben hiç kimseye yağ çekmeyi sevmem ama patates kızartmam niye yağ çekmiş anlamadım doğrusu Aslında niye çektiğini anladım şimcik şefkatim Hep senin beni lafa tutman oacağı bu tabi Seninde kızartmada payın var haberin olsun
Bu arada acemi mutfak sözlüğü var kullanmanızı tavsiye ederim Benim acemiliğim ordan gelir
En sondaki yazının cevabına gelince Napıyım ağlıyım mı Bana gülmek çok yakışıyooo sen demiştin yaa hani
Davet etme konusuna gelince kapım her zaman açık Seyfislam kardeşlerime, başımın üstünde yerleri var Ama madem bana nasıl davet edeceğini düşünüyon hımmm bulurum bir çaresini Buldum buldum Kolayı var Şimcik sen evinde yapıcan yemekleri bi güzel marifetli ellerinle, bende limonata yapıcam soğuk soğuuuk buz gibiii anlaştık mı Hem belki beğenirler yaptığımı Sen beğenmedin diye onlarda mı beğenmiycek Eğer farzettim beğenmediler Ben evimi açıyım,bide güler yüzle karşılayım olur biter bakarsın memnun kalırlar Beni görünce yemeği unuturlar konuşmaya tutarım ben onları Sen endişelenme emi |
|
| Başa dön |
|
 |
ReYYaN FORUM YÖNETİCİSİ

Durum: Çevrimdışı
Level : 68
|
Tarih: Pzr Hzr 20, 2010 2:58 pm Mesaj konusu: |
|
|
hay Allah yaa bu benim marifetli yıldızımın mutfağımı şimdi yanık kek vs... ben yıldızımın ne kadar marifetli olduğunu biliyorum Şefkatim yaa bidenemin elinden ne olsa yerimm ben yanık yada yağ çekmiş bile olsa ohh ne zaman müsaitsen geleyim yıldızımmmmmm benimmm yanık kek ve patatesini yemeğe
Şefkatim sen başka yöntem bul bence hehe |
|
| Başa dön |
|
 |
deniz*yıldızı GOLD ÜYE

|
Tarih: Pzr Hzr 20, 2010 4:41 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bidenen sevsin seni emi Yürü be Reyyanım kim tutar bizi Şaşırdım açıkçası kardeşini tutarsın diye düşünmüştüm helal olsun sanaaaaaaa Ellerimle yedirmezmiyim ben sana şimcik En kısa zamanda çağırıcam şeker ohh afiyetle yeriz beraberrr tamam mı Yanık manık ama çok lezzetli biliyon mu Yedin mi bi daha yiyesi geliyoor insanın |
|
| Başa dön |
|
 |
ŞEYHÜLİSLÂM FORUM YÖNETİCİSİ

Kayıt: 13 Şub 2007 Mesajlar: 9305 Konum: İstanbul Durum: Çevrimdışı
Level : 63
|
Tarih: Pzr Hzr 20, 2010 9:43 pm Mesaj konusu: |
|
|
 |
|
| Başa dön |
|
 |
ReYYaN FORUM YÖNETİCİSİ

|
Tarih: Pts Hzr 21, 2010 7:19 pm Mesaj konusu: |
|
|
evet yaa bende kendime şaşırdım doğrusu malum yıldızıma takılıp kızdırmak işim yaa bu defalık böyle olsun canım benim çokda iyi oldu he tamam yıldızım en kısa zamanda geleyim ben inşallah çaktırma ama yanık olandan değilde yanmamış kek ikram et bana emi canımsın yaa |
|
| Başa dön |
|
 |
ŞeFKaT FORUM YÖNETİCİSİ

|
Tarih: Pts Hzr 21, 2010 11:20 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ey Allah'ımmmmmmmmm ya ben senin işte bu yönüne gıcık oluyorum(seviyorum) çünkü kızdığın noktalar çok az bana bunları yazsaydın gör bak neler derdim sana.Hele cevaplara bak ya acemi olduğunu kabul etmişsin çok güzel,güler yüzle karın doymaz gülüm millet biraz dinler sonra acıktıklarını hatırlayınca sözünü yarıda bırakırlar hem ben öncesinde ispat etmiştim misafirperverliğimi şimdi sıra sende bana verme hemen cadı.Reyyanım sende çok memnunsun hee birkaç gün kal geldiğinde görüşürüz (yıldız bacıı sen böyle tebessümle devam edersen ben sinir olcam ) çok zıtız seninle (seviyorum bu yönünü neyse)
Ne zaman acemiliğin geçerse o zaman gelcem sana yoksa ben yokum nasıl misafir ağırlıyorsun,mutfağı nasıl topluyorsun kızları getirdiğimde beni mahcup ettirme (becerikliğinin tam zıtları çaktırma ) _________________ Risale-i Nur dairesinde bulunmak o hizmetin mükâfatıdır.Ayrı bir ücret beklemeye gerek yoktur.
|
| Başa dön |
|
 |
ŞeFKaT FORUM YÖNETİCİSİ

|
Tarih: Pts Hzr 21, 2010 11:23 pm Mesaj konusu: |
|
|
Hayırdır mübarek neden Allah razı olsun,kimden ne için? (yıldızın cevabından dersen ) _________________ Risale-i Nur dairesinde bulunmak o hizmetin mükâfatıdır.Ayrı bir ücret beklemeye gerek yoktur.
|
| Başa dön |
|
 |
deniz*yıldızı GOLD ÜYE

|
Tarih: Pts Hzr 21, 2010 11:58 pm Mesaj konusu: |
|
|
| ReYYaN yazmış: | evet yaa bende kendime şaşırdım doğrusu malum yıldızıma takılıp kızdırmak işim yaa bu defalık böyle olsun canım benim çokda iyi oldu he tamam yıldızım en kısa zamanda geleyim ben inşallah çaktırma ama yanık olandan değilde yanmamış kek ikram et bana emi canımsın yaa |
Demek sende şaşırdın canım yaa Sen gel ben sana bak neler hazırlıycam Sarmasından tut pastasına kadar güzel yapmaya çalışcam görcek adminem hıh Yaptığımın fotoğrafını çekelimki admineye kanıt olsun malum belki gelmez bize Gelirsede yanında yemeği ile gelsin bakarsın aç kalır mazaALLAH Bu arada tamam çaktırmam sen gel hele |
|
| Başa dön |
|
 |
deniz*yıldızı GOLD ÜYE

|
Tarih: Sal Hzr 22, 2010 12:40 am Mesaj konusu: |
|
|
| ŞeFKaT yazmış: | Ey Allah'ımmmmmmmmm ya ben senin işte bu yönüne gıcık oluyorum(seviyorum) çünkü kızdığın noktalar çok az bana bunları yazsaydın gör bak neler derdim sana.Hele cevaplara bak ya acemi olduğunu kabul etmişsin çok güzel,güler yüzle karın doymaz gülüm millet biraz dinler sonra acıktıklarını hatırlayınca sözünü yarıda bırakırlar hem ben öncesinde ispat etmiştim misafirperverliğimi şimdi sıra sende bana verme hemen cadı.Reyyanım sende çok memnunsun hee birkaç gün kal geldiğinde görüşürüz (yıldız bacıı sen böyle tebessümle devam edersen ben sinir olcam ) çok zıtız seninle (seviyorum bu yönünü neyse)
Ne zaman acemiliğin geçerse o zaman gelcem sana yoksa ben yokum nasıl misafir ağırlıyorsun,mutfağı nasıl topluyorsun kızları getirdiğimde beni mahcup ettirme (becerikliğinin tam zıtları çaktırma ) |
Tamam gıcık olda cacık olma bana emi Napıyım ben kendimi biliyorum nasıl yaptığımı o yüzden kızamıyorum sana Yapamasaydım belki böyle gülerek cevap vermezdim Bu lafını düşündümde cidden bakıyorum acaba neye gıcık oluyorum ben Az olduğu gibi çokta zordur kızdırmak Onu da bi abim beceriyoor Bu arada Acemi olabilirim kabul ediyorum ama yavaş yavaş kademem büyür adminem yaa Askeriyede öyle değilmi ilk acemi oluyorlar ondan sonra usta birliği oluyorlar Aynı o hesap bakarsın bende usta olurum ümitliyim ben Yoksam korkuyon mu benden başına kalcam diye İspat etmeme aslında gerEk duymuyorum ama madem istiyon hanımefendi Reyyanım geldiğinde çeker fotoğraflarını ekler siteye görürsün Reyyan'ım memnun halinden maşaALLAH herkes sen mi Kız benim için kekim yanık olsa bile yemem demiyoo Niye beni beğenmiyomusun OOoo acemiliğim geçene kadar sen bekliycen desene Çok güzel misafir ağırladığımı ben değilde gelenler diyeceek artıkın ben dersem ayıp olur Kendime iltifat ediyormuşum gibi olur güzel olmaz şimcik |
|
| Başa dön |
|
 |
deniz*yıldızı GOLD ÜYE

|
Tarih: Sal Hzr 22, 2010 12:48 am Mesaj konusu: |
|
|
| ŞeFKaT yazmış: |
Hayırdır mübarek neden Allah razı olsun,kimden ne için? (yıldızın cevabından dersen ) |
Az ve öz yazmış kardeşimiz Malum ortalık karışmasın Zeki çoçuk Sana geldiğimizi nasıl karışmıştı ortalık unutmadın herhalde Adminem Düşün daha demeden böyle yapmışsın derse kimbilir ne olcak ki temkinli davranmış Sana demiştir kardeşimiz açtın ya konuyu |
|
| Başa dön |
|
 |
ŞeFKaT FORUM YÖNETİCİSİ

|
Tarih: Sal Hzr 22, 2010 9:24 am Mesaj konusu: |
|
|
Herkes ben değil tabiki,ne kadar seversen sen yemek güzel olmazsa olmuyor güzelim.Sevgi karnımı doyurmuyor ne yapalım sende bu yanıklardan,yağlardan en kısa zamanda kurtul ikisi bir arada olunca seni daha çok severim.Bakıyorum Reyyan'ını da almışsın şimdiden temizlik başlamış.Kimse evin pis halini görmeden çabuk temizleyin pis kızlar
Kırmızılı sensin yıldızım,bak bir fikir buldum der gibi parmağını kadırmışsın.Allah bilir gel bırakalım temizliğide oyun oynayalım bahçede diyorsundur.İş yapmazki bu kız _________________ Risale-i Nur dairesinde bulunmak o hizmetin mükâfatıdır.Ayrı bir ücret beklemeye gerek yoktur.
|
| Başa dön |
|
 |
ŞeFKaT FORUM YÖNETİCİSİ

|
Tarih: Sal Hzr 22, 2010 9:27 am Mesaj konusu: |
|
|
Ortalık karışmaz ya merak etmeyin.Kim ne demek istiyorsa açık yazsın yeter.Birde manada düşünmeyelim dimi Senin misafirperverliğine yazmıştır yıldızım sorun teşkil etmiyor tamam _________________ Risale-i Nur dairesinde bulunmak o hizmetin mükâfatıdır.Ayrı bir ücret beklemeye gerek yoktur.
|
| Başa dön |
|
 |
ReYYaN FORUM YÖNETİCİSİ

|
Tarih: Sal Hzr 22, 2010 9:11 pm Mesaj konusu: |
|
|
vay beeeeeee Şefkatim nelerde yazmış ve yapmışş ah sen ahh yıldızımın marifetini kıskanıyon ondan böyle yapıyorsun dimi hadi açıkca söyle hıh birde pis kızmışız öylemi ey Allahım yaa bizi niye beğenmiyorsun anlamadım yıldızım çabuk gelde gör bak neler olmuş burda oy oyyyyyyyy sen var yaa sen ... Şefkatim |
|
| Başa dön |
|
 |
deniz*yıldızı GOLD ÜYE

|
Tarih: Sal Hzr 22, 2010 10:02 pm Mesaj konusu: |
|
|
[Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.] beni seven böyle sevsin, yemeğimle daha çok sevecekse hiç sevmesin
Evet Reyyan'ım bana yardım etmek istedi ama ben ona iş yaptırmam Benimüç tane temizlikçim var onlar çok güzel silip süpürüyorlar evi Temizlemeye gerek kalmıyoo
Evet bu arada onlar yaparken bize de top oynamak düşer
|
|
| Başa dön |
|
 |
ŞEYHÜLİSLÂM FORUM YÖNETİCİSİ

Kayıt: 13 Şub 2007 Mesajlar: 9305 Konum: İstanbul Durum: Çevrimdışı
Level : 63
|
Tarih: Sal Hzr 22, 2010 10:38 pm Mesaj konusu: |
|
|
 |
|
| Başa dön |
|
 |
ŞeFKaT FORUM YÖNETİCİSİ

|
Tarih: Çrş Hzr 23, 2010 9:12 am Mesaj konusu: |
|
|
| ReYYaN yazmış: | vay beeeeeee Şefkatim nelerde yazmış ve yapmışş ah sen ahh yıldızımın marifetini kıskanıyon ondan böyle yapıyorsun dimi hadi açıkca söyle hıh birde pis kızmışız öylemi ey Allahım yaa bizi niye beğenmiyorsun anlamadım yıldızım çabuk gelde gör bak neler olmuş burda oy oyyyyyyyy sen var yaa sen ... Şefkatim |
ee sen yıldızdan olmak isteyince mecburen onun giibi oldun senide kendine uydurmuş yıldıızım helal sana,şimdi iş güç yapmadan oturun boş boş etraf pislik içinde.Artık hiç gelemem sana.Du şu kadınlarada cevap yazayım sizii beğenmiyorummmmm reyyanım _________________ Risale-i Nur dairesinde bulunmak o hizmetin mükâfatıdır.Ayrı bir ücret beklemeye gerek yoktur.
|
| Başa dön |
|
 |
ŞeFKaT FORUM YÖNETİCİSİ

|
Tarih: Çrş Hzr 23, 2010 9:17 am Mesaj konusu: |
|
|
Yıldıızım bunların tipi ne ki yaptıkları işte güzel olsun ey Allahım hiç gülceğim yoktu ben bunların temizlediği eve ancak kapıdan bakıp dönerim.Sana gelince artık içeride giremem, bence vazgeç bunlara temizletmekten de kendin al kovayı başlaa hadiii reyyan bacıınıda yanına al.İnat etmeyin iş yapın azcık ahh bu hafta bizdesiniz inşaallah gel gelde hizmet gör,temizlik gör (latifeler enaniyet olarak algılanmasın ) bak nasıl ev temizlenir,hizmet edilir gör hıh
Güzel oynuyorsunuz bacılarrr, bunu iyi beceriyorsunuz _________________ Risale-i Nur dairesinde bulunmak o hizmetin mükâfatıdır.Ayrı bir ücret beklemeye gerek yoktur.
En son ŞeFKaT tarafından Çrş Hzr 23, 2010 9:20 am tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
ŞeFKaT FORUM YÖNETİCİSİ

|
Tarih: Çrş Hzr 23, 2010 9:19 am Mesaj konusu: |
|
|
kardeşim senin klavye bozuk sanırım sadece ifade gönderebiliyorsun.Neyse olsun bakalım (ya sabırrr ) _________________ Risale-i Nur dairesinde bulunmak o hizmetin mükâfatıdır.Ayrı bir ücret beklemeye gerek yoktur.
|
| Başa dön |
|
 |
ReYYaN FORUM YÖNETİCİSİ

|
Tarih: Çrş Hzr 23, 2010 4:22 pm Mesaj konusu: |
|
|
bak şimdi yaa Şefkatim daha ne kadar devam etceksin yıldızımla bana lat yetiştirmeye aaa temizlikçilere beğenmez yaptıklarımızı yemezzz hıh bak ne kadar marifetliyizki işler bitmişde top oynamaya vaktimiz kalmış ohhhhhh sen say bakalım bize yine bişiler susmak yokkkkkkkk dimi yıldızımmmm Şefkatime duyrulurrrrrrr |
|
| Başa dön |
|
 |
|