Yıldızım'ın Mutfaktaki marifetleri Smil
Sayfaya git 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    SEYF-İSLAM FORUM Forum Ana Sayfa -> Yemek Tarifleri
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
ŞeFKaT
FORUM YÖNETİCİSİ
<b>FORUM YÖNETİCİSİ</b>

Durum: Çevrimdışı

Level : 76
HP: 34665 / 36878  
 94%
MP: 0 / 17608  
 0%
EXP: 666 / 724  
 91%
MesajTarih: Pzr Hzr 20, 2010 12:00 am    Mesaj konusu: Yıldızım'ın Mutfaktaki marifetleri :) Alıntıyla Cevap Gönder

evine bir gitseniz ne varsa bulup getirir önünüze. Bakmayın şimdi bir kaseyle geldiğine şimdi becerikli kek ve pastalarını görceksiniz Very Happy

yanık kek Laughing

yağ çekmiş patates kızartması Very Happy

[Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.]
bu kadar acemilikle yinede gülebiliyorsun yaa pes yani yıldızım.Ben şimdi seyfislamı sana nasıl davet edeyim Laughing Laughing

Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
deniz*yıldızı
GOLD ÜYE
<b>GOLD ÜYE</b>

Level : 38
HP: 652 / 4353  
 15%
MP: 2078 / 2078  
 100%
EXP: 14 / 153  
 9%
MesajTarih: Pzr Hzr 20, 2010 1:53 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Allah'ım yaaa mutfağımda biri vaaaaaaaaaaaaaar Shocked Marifetliyim tebi küsme Yanık kek yapmak kimsenin harcı değil Very Happy Yıldızın ilk ve son olmayan keki Surprised Herkes yakmamaya uğraşır, bende yakmaya uğraşırım Laughing Benim özeliğim bu ilk ve tek Laughing Ama hiç yorulmuyon tarif istiyene verebilirim Laughing Zahmetsiz malzemeleri koyuyorsun, başında beklemiyorsun yanmış mı, yanmamış mı boş ver gitsin, sıkma canını çkkm Deneyin hem mutlu olcaksınız, hemde yapılmayanı yapmış olcaksınız Wink Very Happy En kısa zamanda şefkatim sen bi dene eminim çok beğencen .ğ.=ğ?..

Kızartmaya gelince Smil ; Ben hiç kimseye yağ çekmeyi sevmem ama patates kızartmam niye yağ çekmiş anlamadım doğrusu Shocked Aslında niye çektiğini anladım şimcik şefkatim düşünceli Hep senin beni lafa tutman oacağı bu tabi ,, Very Happy Seninde kızartmada payın var haberin olsun Surprised

Bu arada acemi mutfak sözlüğü var kullanmanızı tavsiye ederim Surprised Benim acemiliğim ordan gelir Very Happy

En sondaki yazının cevabına gelince Laughing Napıyım ağlıyım mı Surprised Bana gülmek çok yakışıyooo sen demiştin yaa hani ceee
Davet etme konusuna gelince kapım her zaman açık Seyfislam kardeşlerime, başımın üstünde yerleri var Cool Ama madem bana nasıl davet edeceğini düşünüyon hımmm bulurum bir çaresini düşünceli Buldum buldum Laughing Kolayı var Surprised Şimcik sen evinde yapıcan yemekleri bi güzel marifetli ellerinle, bende limonata yapıcam soğuk soğuuuk buz gibiii anlaştık mı Very Happy Hem belki beğenirler yaptığımı düşünceli Sen beğenmedin diye onlarda mı beğenmiycek küsme ifade Eğer farzettim beğenmediler üzgün Ben evimi açıyım,bide güler yüzle karşılayım olur biter bakarsın memnun kalırlar Very Happy Beni görünce yemeği unuturlar konuşmaya tutarım ben onları Very Happy Sen endişelenme emi karizmatik Very Happy
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
ReYYaN
FORUM YÖNETİCİSİ
<b>FORUM YÖNETİCİSİ</b>

Level : 68
HP: 16199 / 25311  
 64%
MP: 0 / 12085  
 0%
EXP: 174 / 546  
 31%
MesajTarih: Pzr Hzr 20, 2010 2:58 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

hay Allah yaa bu benim marifetli yıldızımın mutfağımı şimdi Shocked Very Happy yanık kek vs... Surprised ben yıldızımın ne kadar marifetli olduğunu biliyorum Şefkatim yaa Laughing bidenemin elinden ne olsa yerimm ben yanık yada yağ çekmiş bile olsa ohh Very Happy ne zaman müsaitsen geleyim yıldızımmmmmm benimmm yanık kek ve patatesini yemeğe Very Happy Very Happy

Şefkatim sen başka yöntem bul bence hehe Very Happy
Başa dön
deniz*yıldızı
GOLD ÜYE
<b>GOLD ÜYE</b>

15%
 100%
 9%
MesajTarih: Pzr Hzr 20, 2010 4:41 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Bidenen sevsin seni emi Laughing Yürü be Reyyanım kim tutar bizi Very Happy Şaşırdım açıkçası kardeşini tutarsın diye düşünmüştüm helal olsun sanaaaaaaa ceee Ellerimle yedirmezmiyim ben sana şimcik Laughing En kısa zamanda çağırıcam şeker ohh afiyetle yeriz beraberrr tamam mı Very Happy Yanık manık ama çok lezzetli biliyon mu Surprised Yedin mi bi daha yiyesi geliyoor insanın Very Happy
Başa dön
ŞEYHÜLİSLÂM
FORUM YÖNETİCİSİ
<b>FORUM YÖNETİCİSİ</b>

Level : 63
HP: 10047 / 19700  
 51%
MP: 0 / 9406  
 0%
EXP: 230 / 454  
 50%
MesajTarih: Pzr Hzr 20, 2010 9:43 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Smil Allah razıolsun sevgi anlaştık
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ReYYaN
FORUM YÖNETİCİSİ
<b>FORUM YÖNETİCİSİ</b>

64%
 0%
 31%
MesajTarih: Pts Hzr 21, 2010 7:19 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

evet yaa bende kendime şaşırdım doğrusu Very Happy malum yıldızıma takılıp kızdırmak işim yaa Surprised bu defalık böyle olsun canım benim çokda iyi oldu he Laughing tamam yıldızım en kısa zamanda geleyim ben inşallah Wink çaktırma ama yanık olandan değilde yanmamış kek ikram et bana emi Very Happy canımsın yaa
Başa dön
ŞeFKaT
FORUM YÖNETİCİSİ
<b>FORUM YÖNETİCİSİ</b>

94%
 0%
 91%
MesajTarih: Pts Hzr 21, 2010 11:20 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Ey Allah'ımmmmmmmmm ya ben senin işte bu yönüne gıcık oluyorum(seviyorum) çünkü kızdığın noktalar çok az Laughing bana bunları yazsaydın gör bak neler derdim sana.Hele cevaplara bak ya Very Happy acemi olduğunu kabul etmişsin çok güzel,güler yüzle karın doymaz gülüm Laughing millet biraz dinler sonra acıktıklarını hatırlayınca sözünü yarıda bırakırlar Very Happy Laughing hem ben öncesinde ispat etmiştim misafirperverliğimi şimdi sıra sende Laughing bana verme hemen cadı.Reyyanım sende çok memnunsun hee birkaç gün kal geldiğinde görüşürüz Very Happy (yıldız bacıı sen böyle tebessümle devam edersen ben sinir olcam Very Happy ) çok zıtız seninle Laughing (seviyorum bu yönünü neyse)
Ne zaman acemiliğin geçerse o zaman gelcem sana yoksa ben yokum Laughing nasıl misafir ağırlıyorsun,mutfağı nasıl topluyorsun kızları getirdiğimde beni mahcup ettirme Very Happy (becerikliğinin tam zıtları çaktırma Laughing )

Başa dön
ŞeFKaT
FORUM YÖNETİCİSİ
<b>FORUM YÖNETİCİSİ</b>

94%
 0%
 91%
MesajTarih: Pts Hzr 21, 2010 11:23 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

ŞEYHÜLİSLÂM yazmış:

Hayırdır mübarek neden Allah razı olsun,kimden ne için? Smil Smil(yıldızın cevabından dersen ,, Smil )

Başa dön
deniz*yıldızı
GOLD ÜYE
<b>GOLD ÜYE</b>

15%
 100%
 9%
MesajTarih: Pts Hzr 21, 2010 11:58 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

ReYYaN yazmış:
evet yaa bende kendime şaşırdım doğrusu Very Happy malum yıldızıma takılıp kızdırmak işim yaa Surprised bu defalık böyle olsun canım benim çokda iyi oldu he Laughing tamam yıldızım en kısa zamanda geleyim ben inşallah Wink çaktırma ama yanık olandan değilde yanmamış kek ikram et bana emi Very Happy canımsın yaa

Demek sende şaşırdın canım yaa Laughing Sen gel ben sana bak neler hazırlıycam Laughing Sarmasından tut pastasına kadar güzel yapmaya çalışcam görcek adminem hıh küsme Yaptığımın fotoğrafını çekelimki admineye kanıt olsun malum belki gelmez bize Laughing Gelirsede yanında yemeği ile gelsin bakarsın aç kalır mazaALLAH küsme ifade Bu arada tamam çaktırmam sen gel hele Very Happy
Başa dön
deniz*yıldızı
GOLD ÜYE
<b>GOLD ÜYE</b>

15%
 100%
 9%
MesajTarih: Sal Hzr 22, 2010 12:40 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

ŞeFKaT yazmış:
Ey Allah'ımmmmmmmmm ya ben senin işte bu yönüne gıcık oluyorum(seviyorum) çünkü kızdığın noktalar çok az Laughing bana bunları yazsaydın gör bak neler derdim sana.Hele cevaplara bak ya Very Happy acemi olduğunu kabul etmişsin çok güzel,güler yüzle karın doymaz gülüm Laughing millet biraz dinler sonra acıktıklarını hatırlayınca sözünü yarıda bırakırlar Very Happy Laughing hem ben öncesinde ispat etmiştim misafirperverliğimi şimdi sıra sende Laughing bana verme hemen cadı.Reyyanım sende çok memnunsun hee birkaç gün kal geldiğinde görüşürüz Very Happy (yıldız bacıı sen böyle tebessümle devam edersen ben sinir olcam Very Happy ) çok zıtız seninle Laughing (seviyorum bu yönünü neyse)
Ne zaman acemiliğin geçerse o zaman gelcem sana yoksa ben yokum Laughing nasıl misafir ağırlıyorsun,mutfağı nasıl topluyorsun kızları getirdiğimde beni mahcup ettirme Very Happy (becerikliğinin tam zıtları çaktırma Laughing )

Tamam gıcık olda cacık olma bana emi Very Happy Napıyım ben kendimi biliyorum nasıl yaptığımı o yüzden kızamıyorum sana Smil Yapamasaydım belki böyle gülerek cevap vermezdim Laughing Bu lafını düşündümde cidden bakıyorum acaba neye gıcık oluyorum ben düşünceli Az olduğu gibi çokta zordur kızdırmak Smil Onu da bi abim beceriyoor Smil Bu arada Acemi olabilirim kabul ediyorum ama yavaş yavaş kademem büyür adminem yaa Laughing Askeriyede öyle değilmi ilk acemi oluyorlar ondan sonra usta birliği oluyorlar Wink Aynı o hesap bakarsın bende usta olurum Very Happy ümitliyim ben Smil Yoksam korkuyon mu benden başına kalcam diye çkkm İspat etmeme aslında gerEk duymuyorum ama madem istiyon hanımefendi Reyyanım geldiğinde çeker fotoğraflarını ekler siteye görürsün küsme ifade Reyyan'ım memnun halinden maşaALLAH herkes sen mi küsme ifade Kız benim için kekim yanık olsa bile yemem demiyoo Laughing Niye beni beğenmiyomusun Sad OOoo acemiliğim geçene kadar sen bekliycen desene Very Happy Çok güzel misafir ağırladığımı ben değilde gelenler diyeceek artıkın ben dersem ayıp olur Smil Kendime iltifat ediyormuşum gibi olur güzel olmaz şimcik Smil
Başa dön
deniz*yıldızı
GOLD ÜYE
<b>GOLD ÜYE</b>

15%
 100%
 9%
MesajTarih: Sal Hzr 22, 2010 12:48 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

ŞeFKaT yazmış:
ŞEYHÜLİSLÂM yazmış:

Hayırdır mübarek neden Allah razı olsun,kimden ne için? Smil Smil(yıldızın cevabından dersen ,, Smil )

Az ve öz yazmış kardeşimiz Malum ortalık karışmasın Very Happy Zeki çoçuk Smil Sana geldiğimizi nasıl karışmıştı ortalık unutmadın herhalde Adminem Smil Düşün daha demeden böyle yapmışsın ,, derse kimbilir ne olcak ki temkinli davranmış Very Happy Sana demiştir kardeşimiz açtın ya konuyu Wink
Başa dön
ŞeFKaT
FORUM YÖNETİCİSİ
<b>FORUM YÖNETİCİSİ</b>

94%
 0%
 91%
MesajTarih: Sal Hzr 22, 2010 9:24 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Herkes ben değil tabiki,ne kadar seversen sen yemek güzel olmazsa olmuyor güzelim.Sevgi karnımı doyurmuyor ne yapalım Laughing sende bu yanıklardan,yağlardan en kısa zamanda kurtul ikisi bir arada olunca seni daha çok severim.Bakıyorum Reyyan'ını da almışsın şimdiden temizlik başlamış.Kimse evin pis halini görmeden çabuk temizleyin Laughing pis kızlar Very Happy

Kırmızılı sensin yıldızım,bak bir fikir buldum der gibi parmağını kadırmışsın.Allah bilir gel bırakalım temizliğide oyun oynayalım bahçede diyorsundur.İş yapmazki bu kız Very Happy

Başa dön
ŞeFKaT
FORUM YÖNETİCİSİ
<b>FORUM YÖNETİCİSİ</b>

94%
 0%
 91%
MesajTarih: Sal Hzr 22, 2010 9:27 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Ortalık karışmaz ya merak etmeyin.Kim ne demek istiyorsa açık yazsın yeter.Birde manada düşünmeyelim dimi Smil Smil Senin misafirperverliğine yazmıştır yıldızım sorun teşkil etmiyor tamam Laughing

Başa dön
ReYYaN
FORUM YÖNETİCİSİ
<b>FORUM YÖNETİCİSİ</b>

64%
 0%
 31%
MesajTarih: Sal Hzr 22, 2010 9:11 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

vay beeeeeee Surprised Şefkatim nelerde yazmış ve yapmışş ah sen ahh ,, Very Happy yıldızımın marifetini kıskanıyon ondan böyle yapıyorsun dimi hadi açıkca söyle hıh Very Happy birde pis kızmışız öylemi ey Allahım yaa Idea bizi niye beğenmiyorsun anlamadım Sad Laughing Laughing yıldızım çabuk gelde gör bak neler olmuş burda oy oyyyyyyyy Very Happy sen var yaa sen ... Şefkatim
Başa dön
deniz*yıldızı
GOLD ÜYE
<b>GOLD ÜYE</b>

15%
 100%
 9%
MesajTarih: Sal Hzr 22, 2010 10:02 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

[Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.] beni seven böyle sevsin, yemeğimle daha çok sevecekse hiç sevmesin

Evet Reyyan'ım bana yardım etmek istedi ama ben ona iş yaptırmam Smil Benimüç tane temizlikçim var onlar çok güzel silip süpürüyorlar evi Surprised Temizlemeye gerek kalmıyoo Very Happy

Evet bu arada onlar yaparken bize de top oynamak düşer Very Happy

Surprised

Very Happy
Başa dön
ŞEYHÜLİSLÂM
FORUM YÖNETİCİSİ
<b>FORUM YÖNETİCİSİ</b>

Level : 63
HP: 10047 / 19700  
 51%
MP: 0 / 9406  
 0%
EXP: 230 / 454  
 50%
MesajTarih: Sal Hzr 22, 2010 10:38 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Smil anlaştık Wink Cool sevgi karizmatik anlaştık Wink
Başa dön
ŞeFKaT
FORUM YÖNETİCİSİ
<b>FORUM YÖNETİCİSİ</b>

94%
 0%
 91%
MesajTarih: Çrş Hzr 23, 2010 9:12 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

ReYYaN yazmış:
vay beeeeeee Surprised Şefkatim nelerde yazmış ve yapmışş ah sen ahh ,, Very Happy yıldızımın marifetini kıskanıyon ondan böyle yapıyorsun dimi hadi açıkca söyle hıh Very Happy birde pis kızmışız öylemi ey Allahım yaa Idea bizi niye beğenmiyorsun anlamadım Sad Laughing Laughing yıldızım çabuk gelde gör bak neler olmuş burda oy oyyyyyyyy Very Happy sen var yaa sen ... Şefkatim

ee sen yıldızdan olmak isteyince mecburen onun giibi oldun Very Happy senide kendine uydurmuş yıldıızım helal sana,şimdi iş güç yapmadan oturun boş boş etraf pislik içinde.Artık hiç gelemem sana.Du şu kadınlarada cevap yazayım Laughing sizii beğenmiyorummmmm reyyanım Laughing

Başa dön
ŞeFKaT
FORUM YÖNETİCİSİ
<b>FORUM YÖNETİCİSİ</b>

94%
 0%
 91%
MesajTarih: Çrş Hzr 23, 2010 9:17 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Yıldıızım bunların tipi ne ki yaptıkları işte güzel olsun ey Allahım hiç gülceğim yoktu Very Happy Very Happy Very Happy ben bunların temizlediği eve ancak kapıdan bakıp dönerim.Sana gelince artık içeride giremem, bence vazgeç bunlara temizletmekten de kendin al kovayı başlaa hadiii reyyan bacıınıda yanına al.İnat etmeyin iş yapın azcık Laughing Laughing ahh bu hafta bizdesiniz inşaallah gel gelde hizmet gör,temizlik gör Very Happy (latifeler enaniyet olarak algılanmasın Wink ) bak nasıl ev temizlenir,hizmet edilir gör hıh Laughing

Güzel oynuyorsunuz bacılarrr, bunu iyi beceriyorsunuz Laughing

En son ŞeFKaT tarafından Çrş Hzr 23, 2010 9:20 am tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Başa dön
ŞeFKaT
FORUM YÖNETİCİSİ
<b>FORUM YÖNETİCİSİ</b>

94%
 0%
 91%
MesajTarih: Çrş Hzr 23, 2010 9:19 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

ŞEYHÜLİSLÂM yazmış:
Smil anlaştık Wink Cool sevgi karizmatik anlaştık Wink

kardeşim senin klavye bozuk sanırım sadece ifade gönderebiliyorsun.Neyse olsun bakalım Smil (ya sabırrr Smil )

Başa dön
ReYYaN
FORUM YÖNETİCİSİ
<b>FORUM YÖNETİCİSİ</b>

64%
 0%
 31%
MesajTarih: Çrş Hzr 23, 2010 4:22 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

bak şimdi yaa Idea Şefkatim daha ne kadar devam etceksin yıldızımla bana lat yetiştirmeye aaa Surprised Surprised temizlikçilere beğenmez yaptıklarımızı yemezzz hıh Very Happy Very Happy bak ne kadar marifetliyizki işler bitmişde top oynamaya vaktimiz kalmış ohhhhhh sen say bakalım bize yine bişiler susmak yokkkkkkkk dimi yıldızımmmm Surprised Şefkatime duyrulurrrrrrr Laughing
Başa dön
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    SEYF-İSLAM FORUM Forum Ana Sayfa -> Yemek Tarifleri Tüm zamanlar GMT +2 Saat
Sayfaya git 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız