| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
Rihtim ÜYE

Durum: Çevrimdışı
Level : 6
|
Tarih: Prş Eyl 30, 2010 10:33 pm Mesaj konusu: Yedinci Söz hakkında |
|
|
| Sevgili kardeşlerim,bana yedinci söz'ün arapça olan kısımlarının yani ayetlerinin latince yazılışı lazım.Mesela;İkinci söz: Ellezine yugmunine bil gayb gibi.Yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkür ederim. |
|
| Başa dön |
|
 |
yeter__1 VİP ÖZEL ÜYE

Level : 60
|
Tarih: Prş Eyl 30, 2010 11:32 pm Mesaj konusu: |
|
|
araştırdım ama bulamadım ben kardeşim ya.
Sen tamamı mı istiyorsun yoksa sözlerin içinde geçen Ayetlerin mi sadece? _________________ ÇIKTIK YOLA BİR KERE, DÖNÜŞ YOK GAYRI!...SEN KES YOLUMU! SANA ULAŞSIN ÇIKTIĞIM TÜM YOLLAR...
|
|
| Başa dön |
|
 |
ŞeFKaT FORUM YÖNETİCİSİ

Kayıt: 09 Şub 2007 Mesajlar: 17864 Konum: İSTANBUL Durum: Çevrimdışı
Level : 77
|
Tarih: Cum Ekm 01, 2010 12:35 am Mesaj konusu: |
|
|
Ve aleykümselam kardeşim
Ayetleri istiyor sanırım.
Araştıralım en kısa zamanda ekleriz inşaallah. _________________ "Yâ Rabbî! Bizleri kıyamete kadar
Risale-i Nur kisvesinde hakaik-i imaniye
ve esrar-ı Kur'âniye ile kemâl-i ferah ve sevinçle meşgul eyle.
âmin. İnşaallah." |
|
| Başa dön |
|
 |
Rihtim ÜYE

Level : 6
|
Tarih: Cum Ekm 01, 2010 12:38 am Mesaj konusu: |
|
|
| Allah razı olsun,evet ayetleri istiyorum:) sağ olun. |
|
| Başa dön |
|
 |
ŞeFKaT FORUM YÖNETİCİSİ

|
Tarih: Cum Ekm 01, 2010 1:14 pm Mesaj konusu: |
|
|
Rihtim kardeşim,araştırdım ama hep arapçanın türkçe manası veriliyor.Senin istediğin gibi şu ana kadar bulamadım.Biraz daha bakayım olmazsa kendim yazar gönderirim.  _________________ "Yâ Rabbî! Bizleri kıyamete kadar
âmin. İnşaallah." |
|
| Başa dön |
|
 |
ŞeFKaT FORUM YÖNETİCİSİ

|
Tarih: Pzr Ekm 10, 2010 9:27 pm Mesaj konusu: |
|
|
7. Sözün sonundaki dua;
Allahumme nevvir gulubena binuril iman velgur'an. Allahummeğnina bil iftigari ileyke vela tüfgirna bil istiğnai ânke teberra'na ileyke min havlina ve guvvetina veltece'na ila havlike ve guvvetike fecâlna minel mütevekkiline âleyke vela tekilna ilaa enfüsina veh'fezna bihifzike verhamna verhamil mü'minine vel mü'minati ve salli ve sellim âla seyyidina muhammedin âbdike ve nebiyyike ve safiyyike ve halilike ve cemali mülkike ve meliki sun'îke ve ây'ni înayetike ve şemsi hidayetike velisani huccetike ve misali rah'metike ve nuri hal'gike ve şerafi mevcudatike ve siraci vehdetike fi kesrati mehlu gatike ve kaşifi dılsimi kainatike ve dellali seldaneti rububiyyetike ve mübelliği merdiyyatike ve muârrifi kunuzi esmaike ve muâllimi îbadike ve tercumani ayatike ve mir'ati cemali rububiyyetike ve medari şuhüdike veişhadike ve habibike ve rasulikellezi erseltehu rahmetel'lil âlemin ve âla alihi ve sahbihi ecmâin ve âla ihvanihi minennebiyyina velmurseline ve âla melaiketikelmugarrabine ve âla îbadikessalihin. Amin...
Dip Not: (') Ayraç işareti cezim gibi durmak için kullanılmıştır. (gur'an) gur an gibi...
(^) Şapka İşareti "Ayn" harfinin çıkışı için kullanılmıştır. (îbadike) gibi...
Tecvid Kurallarına dikkat edilerek yazılmaya çalışıldı. _________________ "Yâ Rabbî! Bizleri kıyamete kadar
âmin. İnşaallah." |
|
| Başa dön |
|
 |
|