Yaşar Alptekin'in gözünü açan hoca

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    SEYF-İSLAM FORUM Forum Ana Sayfa -> Dini Hikayeler -> Niçin Müslüman Oldular ?
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
ŞeFKaT
FORUM YÖNETİCİSİ
<b>FORUM YÖNETİCİSİ</b>

Durum: Çevrimdışı

Level : 77
HP: 35493 / 38580  
 92%
MP: 0 / 18421  
 0%
EXP: 653 / 749  
 87%
MesajTarih: Cmt Hzr 30, 2007 8:44 pm    Mesaj konusu: Yaşar Alptekin'in gözünü açan hoca Alıntıyla Cevap Gönder

Kısa bir zaman önce iç dünyası ile ilgili önemli bir dönüşüm yaşayan Yaşar Alptekin hidayete eriş öyküsünü anlattı. Alptekin'in gözünü Tekirdağlı bir cami hocası açmış

Beş yıldır eski yaşantısından uzaklaşıp kendisini ibadete verdiğini belirten manken ve dizi oyuncusu Yaşar Alptekin, "Gözümü Tekirdağlı bir hoca açtı" dedi. Kendisi için bir milad olduğunu belirttiği Sakıp Sabanc'ının cenazesinden beri ibadetlerine devam eden Alptekin, Tekirdağlı hoca ile arasında geçen diyalogu şöyle anlatıyor: "Hocaya bir isteği olup olmadığını sordum. (Benim mümine ihtiyacım var) dedi. Çok etkilendim." diye konuştu. Alptekin Haber 7'ye daha öncede şu açıklamaları yapmıştı: RAHMETLİ SABANCININ CENAZESİYDİ.. Yaşar Alptekin ünlü işadamı Sakıp Sabancı'nın cenazesi'ne katıldığında insanları yakından izleme fırsatı bulduğunu onların haleti ruhiyelerinin üzerinde büyük izler bıraktığını belirterek "Hepsinde büyük bir üzüntü ve mutsuzluk vardı. Bende o anda bir değişim oldu sankı. Bu yeni hayatının ona hemen bir armağanı oldu.. Alptekin cenazeden sonra eve geldiğinde namaz kılmak istediğini ve arkadaşlarının yardımı abdest alarak ilk namazı kıldığını daha sonra da İçerenköy'de sabah namazına gittiğini belirterek "Ondan sonra tamamen değiştim sanki." dedi. Daha sonra 12 yaşındaki kızının kendisiyle birlikte namaz kılmak istediğini söylemesi üzerine çok büyük bir mutluluk yaşadığını belirten Alptekin: 15 gün sonra kızım da hiçbir tesir altında kalmadan namaz kılmak istediğini söyledi ve namızı öğrendi. Bazen geceleri elinde tesbihle uyurken görüyorum. O an duyduğum hazzı hiç duymadım. Allah her insana onu yaşatsın" dedi. Eskiden favori mekanlarının gece kulüpleri, disko ve barlar olduğunu söyleyen Yaşar Alptekin şimdi Eyüp Sultan ve Aziz Mahmut Camilerinin yolunu tutuyor. Alptekin : " Öğle namazlarını Eyüp Sultan'da Cumaları Aziz Mahmut Hüdai Camii'nde kılıyorum. Türbeleri ziyarete gidiyorum" derken bir farklılığı da dile getirmeden edemiyor: Şimdi gerçek arkadaşlarla tanıştım. Menfaatsiz bir sevgi olduğunu gördüm. Geçmişte belki daha çok para kazanıyordum. Ama şimdiki mutluluğum yoktu." dedi. 42 yaşındaki ünlü yıldız; önce Umre ardından da Hac planları yapıyor... Alptekin : Allah nasip ederse Nisan'da umreye gideceğim. Daha sonra da kısmet olursa Hacca gitmek istiyorum. Ama hac için hazır mıyım bilmiyorum. Çünkü eski hayattan tamamen kurtulmak ve yeni yaşam tarzıma göre ekmeğimi kazanmak istiyorum." dedi.

âmin. İnşaallah."
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ayyüzlüm
USTA ÜYE
<b>USTA ÜYE</b>

Level : 22
HP: 33 / 1106  
 3%
MP: 528 / 528  
 100%
EXP: 22 / 59  
 37%
MesajTarih: Cmt Hzr 30, 2007 9:16 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

ALAH RAZI OLSUN BACIM BEN YAŞAR ALPTEKİNİ GEÇEN RAMAZANDA SAVURDA NİHAT HOCANIN PRAGRAMINDA GÖRDÜM VE ÇOK ŞAŞIRDIM İNŞALLAH DİGER ÜNLÜLEREDE NASİP EGLER RABBİMİN SEVDİGİ KULUYMUŞ Kİ DOGRU YOLU BULMIŞ İNŞALLAH DİGERLERİSDE BULUR EMEGİNE SAGLIK BACIM ÇOIK GÜSELDİ Allah razıolsun
FORUM YÖNETİCİSİ
<b>FORUM YÖNETİCİSİ</b>

92%
 0%
 87%
MesajTarih: Çrş Tem 04, 2007 10:12 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Amin bacım inşaallah diğerlerinede nasip olur.
Ben tvde birkaçgün önce izledim o kadar güzel anlatıyor ki ben diyor şu an ki mutluluğumu birşeyde bulamazdım.Ve ben o ilk namazımı şu an hala arıyorum.Acaba yine nasip olurmu o ilk namazımdaki huşu Sad Şu anda çevresindekilere yardımcı olmaya çalışıyor ve yaşadıkalrı hayatın ne kadar boş olduğunu her fırsatta anlatmaya çalışan bir abimiz. Allah razı olsun.Rabbim daim eylesin.

âmin. İnşaallah."
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mercan
GOLD ÜYE
<b>GOLD ÜYE</b>

Level : 41
HP: 752 / 5376  
 14%
MP: 2567 / 2567  
 100%
EXP: 21 / 177  
 11%
MesajTarih: Çrş Tem 04, 2007 10:43 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

ALLAH ALLAH SÜPER Bİ HİKAYE YAWW.ÇOK ETKİLEYİCİ

RABBİM İNŞALLAH İSLAMİYETLE TANIŞMAYAN DİĞER GAYRİMÜSLİMLEREDE NASİP ETSİN
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder
ReYYaN
FORUM YÖNETİCİSİ
<b>FORUM YÖNETİCİSİ</b>

Level : 69
HP: 16474 / 26572  
 62%
MP: 0 / 12687  
 0%
EXP: 9 / 566  
 1%
MesajTarih: Prş Tem 05, 2007 3:45 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

amin kardeşim inşaallah.
Allah razıolsun bacım harika bir paylaşımdı.islamiyetin güzelliğine bakın ki namaz ve diğer ibadetler insanı derinden etkileyip bir önceki hayatını ona unutturuyor.Rabbim o ilahi huzurdan ayırmasın ve tüm dalalette olan kardeşlerimizede hidayet ve istikamet nimeti nasip eylesin.

ŞeFKaT
FORUM YÖNETİCİSİ
<b>FORUM YÖNETİCİSİ</b>

92%
 0%
 87%
MesajTarih: Prş Tem 05, 2007 6:26 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Amin bacımmmm Rabbim senden de razı olsun.
Yaşar Alptekin'in Namazla Yeniden Doğdum Kitabını aldım inşaallah okuycam.Sizde okuyun bence.

âmin. İnşaallah."
Başa dön
SERZAKİR
SİTE KURUCUSU
<b>SİTE KURUCUSU</b>

Level : 70
HP: 18402 / 27883  
 66%
MP: 0 / 13313  
 0%
EXP: 248 / 587  
 42%
MesajTarih: Pts Nis 26, 2010 11:24 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Bende kitabı var hatta birçok arkadaşa okuması için verdim ama kendim okumadım Smil

Bu yazıdan sonra bende bir merak uyandı.İnşaallah en kısa zamanda okurum

[Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.]
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Bsc
AKTİF ÜYE
<b>AKTİF ÜYE</b>

Level : 12
HP: 6 / 319  
 2%
MP: 152 / 152  
 100%
EXP: 20 / 27  
 74%
MesajTarih: Pts Nis 26, 2010 11:38 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

SERZAKİR yazmış:
Bende kitabı var hatta birçok arkadaşa okuması için verdim ama kendim okumadım Smil

Bu yazıdan sonra bende bir merak uyandı.İnşaallah en kısa zamanda okurum

Ben FaydaLananLardanım Very Happy sagoLasın Karde$m ya sen niye Okumadınki bea Ben Seni
Okudun Sanıyorum Surprised
cOk GüzL Kitap gercekten hikayeside sürükLeyici etkiLenmemek eLde değiL
tavsiye ederm Wink Teşekkürler
lalegul
GOLD ÜYE
<b>GOLD ÜYE</b>

Level : 44
HP: 1708 / 6573  
 26%
MP: 0 / 3138  
 0%
EXP: 204 / 204  
 100%
MesajTarih: Sal Nis 27, 2010 1:19 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

[i][b]Şefkatim emeğine sağlık

gll gll ey bizi sonsuz keremi ile yaratan merhametli RABBİM gll gll

sana sığınanları koru

EY NURLARIN NURU
EY EN GİZLİ SIRLARI BİLEN
EY GECE VE GÜNDÜZÜ DÖNDÜREN
EY İZZET SAHİBİ EY GÜNAHLARI AFFEDEN
KAPINA GELDik BİZ BAĞIŞLA BİZLERİ BAĞIŞLA RABBİM
BİZİ BAĞIŞLA İSLAM DİNİNİ KORU VE BİZDEN BU DAVAYI ALMA
EY MERHAMET SAHİBİ YÜCE MEVLAM

SEN HİDAYET İSTEYEN YOLUNU ŞAŞIRMIŞ KULLARINA HİDAYET VER TIPKI BU KARDEŞİMİZ GİBİ NE MUTLU Kİ ONA HAKKİKAT YOLUNU NASİP ETTİĞİN O LEZZET ALMIŞ YAŞAMA GAYESİ DEĞİŞMİŞ HİÇ MUTLU OLAMAZKEN MUTLUĞUN NERDE VE NERSSİNDE OLANINI BULMUŞ ELHAMDÜLİLLAH Kİ ÇOK ŞÜKÜR BU KARDEŞİMİZ İÇİN ÇOK MUTLUYUZ ÇÜNKÜ BU KARDEŞİMİZİ ÖRNEK ALAN BİR ÇOK KİŞİ VAR EN BAŞTA GENÇLER BEN TAKİP EDERİM TELEVZİYONDAN KENDİSİNİ HİDAYETİNİDE ANLATIRKEN ÖYLE ÇOK ETKİLENMİŞTM Kİ O ZAMAN DİYORDU Kİ BEN NAMAZDAN ÖNCE YAŞAMAMIŞIM GERÇEKTEN YAŞAYAN BİR ÖLÜ GİBİYMİŞİM DEMESİ ZATEN BAŞLI BAŞINA ÖRNEK İNŞAALLAH BU SAYEDE ÖRNEK ALAN GENÇLERDE AYNI DUYGUYU YAŞANYANLAR OLURLAR DUASI İÇİNDEYİZ NEYSE KİTAP ÇIKTIĞI ZAMAN ALDIM OKUDUM BAŞKA KARDEŞLERİMEDE VESİLE OLDUK İNŞAALLAH HAYATIMDA İLK KEZ BİR KİŞİNİN HAYATINI OKURKEN ANLAMLI GELMİŞTİ BANA NERDEN NEREYE HAYROLSUN RABBİM BUNDAN SONRADA NEFSİNE ŞEYTANA UYMAKTAN MUHAFAZA EYLESİNN İNŞAALLAH
[/b][/i]
ŞEYHÜLİSLÂM
VİP ÖZEL ÜYE
<b>VİP ÖZEL ÜYE</b>

Level : 63
HP: 9456 / 19700  
 48%
MP: 0 / 9406  
 0%
EXP: 304 / 454  
 66%
MesajTarih: Sal Nis 27, 2010 9:29 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Paylaşım için teşekkürler abla emeğinize sağlık Allah ( celle celaluhu ) razı olsun..

Evet Yaşar Alptekin önceki hayatına 180 derece ile dönüş yaparak dini yolu tuttu..

Allah yar ve yardımcısı olsun..
Başa dön
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    SEYF-İSLAM FORUM Forum Ana Sayfa -> Dini Hikayeler -> Niçin Müslüman Oldular ? Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız