| |
|
|
|
| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
lalegul GOLD ÜYE

Kayıt: 27 Ksm 2008 Mesajlar: 3391 Konum: http://www.seyfislam.com/forum/ Durum: Çevrimdışı
Level : 44
|
Tarih: Cmt Eyl 24, 2011 12:09 pm Mesaj konusu: Ya Rasülallah! Bugün seninle dertleşmek istiyorum, |
|
|
[Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.]
Ya Rasülallah! Bugün seninle dertleşmek istiyorum, şu aciz ümmetini, şu günahkâr... ümmetini dinlermisin? Bugün sana gözyaşlarıyla derdimi, içimi dökmek istiyorum. Kırık dökük de olsa, eksik ve yanlış da olsa, şu günahkâr ümmetinin yüreğinden gelen sözleri dinlermisin?
Sen ki, şehidlerin sultanı, amcan Hz. Hamza'yı şehid eden vahşiyi bile dinledin ve O insan bir vahşi iken seninle dertleştikten son...ra, kalbinde güller açarak bir yiğit, bir yıldız ve bir cennet varisi oldu. Hz. Vahşi oldu, senin ümmetin oldu ya Rasülallah…
İşte bende, şu vahşileşen insanların arasından bir an sıyrılarak, Hz vahşi gibi, Hz. Enes Bin malik gibi, Hz. Mus'ab Bin Ümeyr gibi ve Hz. Ebu Hureyre gibi dertleşmek istiyorum sevgili efendim. Ama O'nlar gibi olmamanın ve olamamanın ezikliğini hissederek yine de sana seslenmek ve seninle dertleşmek istiyorum, çağlar ötesi bir zamandan efendim…
|
 |
yeter__1 VİP ÖZEL ÜYE

Durum: Çevrimdışı
Level : 60
|
Tarih: Cmt Eyl 24, 2011 3:27 pm Mesaj konusu: |
|
|
dilim dönmüyor Sana seslenmeye, dilim dolanıyor kelimelere... utanıyorum Efendim! _________________ ÇIKTIK YOLA BİR KERE, DÖNÜŞ YOK GAYRI!...SEN KES YOLUMU! SANA ULAŞSIN ÇIKTIĞIM TÜM YOLLAR...
|
|
| Başa dön |
|
 |
ReYYaN FORUM YÖNETİCİSİ

Durum: Çevrimdışı
Level : 69
|
Tarih: Prş Eyl 29, 2011 12:38 am Mesaj konusu: |
|
|
Süperdi maşallah barekallah ... Paylaşımın için Lalegülümm _________________ [Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.] |
|
| Başa dön |
|
 |
lalegul GOLD ÜYE

Kayıt: 27 Ksm 2008 Mesajlar: 3391 Konum: http://www.seyfislam.com/forum/ Durum: Çevrimdışı
Level : 44
|
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
|
|
|
|