| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
lale AKTİF ÜYE

Durum: Çevrimdışı
Level : 10
|
Tarih: Sal Hzr 15, 2010 12:53 am Mesaj konusu: www.seyfislam.com |
|
|
canim kardeslerim hepinize tesekur ederim hepinizden ALLAH razi olsun HOSBULDUM ben cok cahilim ALLAHIMI ariyordum beni sana ulastiracak birilerini derken bu guzel siteyi buldum cok sukur RABBIME bu siteyin kuranlardan ALLAH razi olsun ben bu siteyi kitap icinde kitaplar olarak goruyorum ve ayrica Nuhun gemisi gibi inananlar binip kurtulmus ya ha oyle bende SEYFISLAM ISLAM GEMISINE BINDIM SIZLERIN YANINA BENIDE ARANIZA ALDIGINIZ ICIN SIZE TESEKKUR EDERIM OZELLIKLE SERZAKIR KARDESIME VE ?? BENIMLE COK BELAYA KALDILAR ALlahim mekanlarini cennet eylesin HEPINIZIN mubarek RECEP AYINI KUTLARIM SIZLERIN SEVEN YUNANISTANLI CAHIL LALE KARDESINIZ _________________ ALLAHIM BIZE KENDINI UNUTTUTMA |
|
| Başa dön |
|
 |
ŞeFKaT FORUM YÖNETİCİSİ

Kayıt: 09 Şub 2007 Mesajlar: 17864 Konum: İSTANBUL Durum: Çevrimdışı
Level : 77
|
Tarih: Sal Hzr 15, 2010 1:03 am Mesaj konusu: |
|
|
Aramıza hoşgeldin canım benim.Seninle birlikte bizlerde bilmediklerimizi öğreneceğiz.Seni bizlerle tanıştıran Rabbe hamdolsun.Çok sevindik,her zaman aramızda görmek isteriz. Bayan kardeşlerimizin bölümünede davet edelim,alırız seni o bölüme. Yardımcı oluruz her konuda inşaallah. _________________ "Yâ Rabbî! Bizleri kıyamete kadar
Risale-i Nur kisvesinde hakaik-i imaniye
ve esrar-ı Kur'âniye ile kemâl-i ferah ve sevinçle meşgul eyle.
âmin. İnşaallah." |
|
| Başa dön |
|
 |
SERZAKİR SİTE KURUCUSU

Kayıt: 08 Şub 2007 Mesajlar: 12882 Konum: İSTANBUL Durum: Çevrimdışı
Level : 70
|
Tarih: Sal Hzr 15, 2010 1:05 am Mesaj konusu: |
|
|
Estağfirullah Lale kardeşim.Senin gibi değerli kardeşlerle tanışmak ve karşılıklı İslam yolunda, Rıza-ı İlahi için birbirimize destek olmak amacı ile burada toplandık.
Efendimiz (s.a.v.) bu yolda ne sıkıntılar çekti.Bizlerde biraz uykusuz kalsak, din kardeşlerimize destek olsak ve onlardan da bilmediklerimizi öğrensek, bunun içinde birkaç saatimizi ayırsak fena mı olur.. (bunu nefsimize söylüyorum)
Rabbim kardeşliğimizi güçlü ve bereketli kılsın... Sende bizim Yunanistan sözcümüz ve temsilcimiz olursun Fena mı? _________________ [Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.]
[Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.] |
|
| Başa dön |
|
 |
EyüB AKTİF ÜYE

Kayıt: 28 Tem 2007 Mesajlar: 231 Konum: Bursa Durum: Çevrimdışı
Level : 14
|
Tarih: Sal Hzr 15, 2010 3:04 am Mesaj konusu: |
|
|
Hoş geldin, safalar getirdin kardeşim.
Hiçbir insan annesinin karnından dini bilerek doğmaz. Bu yüzden kendine cahil deme. Herşey öğrenilebilir. Hele öğrenilmek istenen şey Hak din ise Allah(c.c) yardımcı olur Inşaallah. |
|
| Başa dön |
|
 |
Nurun Ala Nur FORUM YÖNETİCİSİ

Kayıt: 16 May 2008 Mesajlar: 3276 Konum: İSTANBUL Durum: Çevrimdışı
Level : 44
|
Tarih: Sal Hzr 15, 2010 9:34 pm Mesaj konusu: |
|
|
Seyfİslam'a Hoşgeldin inşaallah kardeşim. Güzel düşündürtene hamd olsun binlerce.. hem güzel gören güzel düşünür kaidesince nazarınıza binler teşekkürler... Rabb'im istifadeli kılsın.. daim aramızda sizleri görmekle huzur buluruz. Rabb'im hayırlı yerlerde hayırlı meşguliyetler nasip etsin. Tekrardan hayırlı olsun.
VesSeLaM... |
|
| Başa dön |
|
 |
ReYYaN FORUM YÖNETİCİSİ

Durum: Çevrimdışı
Level : 69
|
Tarih: Sal Hzr 15, 2010 9:38 pm Mesaj konusu: |
|
|
Seyfislama hoşgelmişsin kardeşim . Rabbim daim eylesin inşallah . |
|
| Başa dön |
|
 |
ŞEYHÜLİSLÂM VİP ÖZEL ÜYE

Kayıt: 14 Şub 2007 Mesajlar: 9379 Konum: İstanbul Durum: Çevrimdışı
Level : 63
|
Tarih: Sal Hzr 15, 2010 10:22 pm Mesaj konusu: |
|
|
MAŞÂALLAH BA REKALLAH..
Seyf İslam ailesine hoş geldiniz.. hayırlara vesile olur İNŞÂALLAH..
Bu gemide bu yolda hep beraber olabilmek ümidiyle..
Rabbim üyeliğinizi ve birlikteliğimizi daim ve kaim eyler İNŞÂALLAH UL RAHMANUR RAHİM. |
|
| Başa dön |
|
 |
|