| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
ŞEYHÜLİSLÂM FORUM YÖNETİCİSİ

Kayıt: 13 Şub 2007 Mesajlar: 9305 Konum: İstanbul Durum: Çevrimdışı
Level : 63
|
Tarih: Cmt Ksm 14, 2009 2:24 pm Mesaj konusu: Üyelerimizin Seyf İslam Ailesinden istek ve talepleri |
|
|
Sevgili Seyf İslam üyeleri..
Sizlere Seyf İslam Ailesine ilk olarak hoş geldiniz diyor ve..
Biz Seyf İslam Ailesinden sizlerin isteklerine elimizden geldiği kadarıyla yardımcı olmaya çalışacağız İNŞÂALLAH UL RAHMANUR RAHİM.
İstekleriniz sitemizde hoşunuza gitmeyen ve sizlerin , sitemizde olmasını istediğiniz konu , panel , vb. aktiviteleri sunmanız için böyle bir bölüm açmış bulunmaktayız..
Not : Vermiş olduğunuz fikirler site yönetimi tarafından görüşülüp , kararlaştırılıp ve sizlere açıklamalı bir şekilde sunulacaktır.
Saygılarımla.. |
|
| Başa dön |
|
 |
lalegul GOLD ÜYE

Kayıt: 27 Ksm 2008 Mesajlar: 3387 Konum: http://www.seyfislam.com/forum/ Durum: Çevrimdışı
Level : 44
|
Tarih: Cmt Ksm 14, 2009 2:37 pm Mesaj konusu: |
|
|
Allah razı olsun çok teşekkürler ederiz
şuanda aklımda bir şey yok ama böyle bir bölüm açıldığı için Allah razı olsun hayırlı olur inşAllah _________________
İlk” te “son” bulmaktır!..“Başlangıçta”, “bitmek”tir AŞK!...Aşk ne hüzün, ne sevinç, ne hülya…Aşk, sahili olmayan koca bir derya!…Aşk ne Mecnun, Aşk ne Leyla… AŞK dediğin, yüce MEVLA |
|
| Başa dön |
|
 |
yeter__1 VİP ÖZEL ÜYE

Durum: Çevrimdışı
Level : 60
|
Tarih: Pts Ksm 16, 2009 8:38 pm Mesaj konusu: |
|
|
Hayırlı istek ve önerilerinizi bekliyoruz inşallah.
Neyin olmasını isterdiniz?
Ne olsa sizin için daha iyi olurdu?
İhlasla sürdürülen bu hizmette dahada faydalı olabilmek adına yardımlarınızı rica ediyoruz canlar
Saygılar _________________ ÇIKTIK YOLA BİR KERE, DÖNÜŞ YOK GAYRI!...SEN KES YOLUMU! SANA ULAŞSIN ÇIKTIĞIM TÜM YOLLAR...
|
|
| Başa dön |
|
 |
kuran dostu USTA ÜYE

Level : 19
|
Tarih: Prş Oca 14, 2010 10:45 am Mesaj konusu: |
|
|
Selamunaleykum değerli kardeşlerim.
Acaba bir üyenin tüm konu başlıklarını görmem mümkün mü?
Bir kardeşimin açtığı tüm konuları okumak istiyorum.Profilden ya da başka bir şekilde ....üyenin tüm konularını gör diye olsa ....Hatta kendi konularımın hepsini nasıl görebilirim?
Eğer böyle bir uygulama varsa beni bilgilendirir misiniz?Nasıl okuyacağım.
Allah'a emanet olun.... |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Prş Oca 14, 2010 8:14 pm Mesaj konusu: |
|
|
Vealeykümselam kardeşim..
Kişinin profiline tıklayın ve açıldıktan sonra yan taradta şöyle bir yazı yazabilir..
( Tıkladığınız kişinin adı ) tüm mesajlarını gör.. ya da tüm gönderilerini gör .. gibi birşey yazabilir... onu tıklayın kişinin üye olduğundan şu zamana kadar ne kadar mesaj atmışsa görebilirsiniz..
Yanlız bu üyeler içerinsinde de var mı bilemiyorum..
Yanlış anlamayın admin olduğumdan dolayı böyle görüyorum.. |
|
| Başa dön |
|
 |
KaSeM AKTİF ÜYE

Level : 17
|
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Prş Oca 14, 2010 8:27 pm Mesaj konusu: |
|
|
Tamam kardeşim teşekkürler.. Sorun yok o zaman.. Paylaşıma devam İNŞÂALLAH |
|
| Başa dön |
|
 |
kuran dostu USTA ÜYE

Level : 19
|
Tarih: Cum Oca 15, 2010 7:58 pm Mesaj konusu: |
|
|
Selamunaleykum
İlgilendiğiniz için çok teşekkürler.
Evet ben de açtım görünüyor.Sorun yok inşaAllah. |
|
| Başa dön |
|
 |
Nurun Ala Nur FORUM YÖNETİCİSİ

Kayıt: 16 May 2008 Mesajlar: 3184 Konum: İSTANBUL Durum: Çevrimdışı
Level : 43
|
Tarih: Cum Oca 15, 2010 8:15 pm Mesaj konusu: |
|
|
| kuran dostu yazmış: | | Hatta kendi konularımın hepsini nasıl görebilirim? |
Ve Aleyna Aleykum Selam ve Rahmetulllah...
Kendi konularınızı da sitenin üst köşesinde;
"Son ziyaretinizden bu yana gönderilen mesajlar"
"Kendi Mesajlarınız"
"Cevaplanmayan Mesajlar"
diye panel bulunmaktadır.
"Kendi Mesajlarınız" yazan yere tıkladığınızda size ait mesaj ve kullanıcılarla paylaştığın mesajlar görülmektedir. |
|
| Başa dön |
|
 |
kobay ÜYE

Level : 7
|
Tarih: Prş Ağu 12, 2010 8:50 am Mesaj konusu: merhabalar |
|
|
sayın site yönetimi!merhabalar!
yazarın yazısını beğendiğimizde onayladığımızı,teşekkür ettiğimizi belirten bir bölüm yok konulabilir,2-üyenin alt taraflarında yazan HP-MP-EXP ve oranları ne anlama geliyor acaba?
3-yukarıda forum kurallarını okumak istemiştim ama okuyamadım,acaba benim compüter özürlü oluşumdan mı kaynaklanıyor ?
FİTNE VE FESADIN ÇOĞALDIĞI ŞU AHİRZAMAN DA SİZİM İSLAMA YAPTIĞINIZ HİZMET ALLAH KATINDA BÜYÜKTÜR,YOLUNUZ AÇIK
OLSUN...ufak bir hatırlatma bediüzzaman'ın dediği gibi 'fen ilimleri ile din ilimlerini izdivaç ettirerek yürütülmesi dileği ,selam ve dua ile _________________ HEYECAN,YENİLİK,BAŞARI |
|
| Başa dön |
|
 |
yeter__1 VİP ÖZEL ÜYE

|
Tarih: Prş Ağu 12, 2010 8:37 pm Mesaj konusu: |
|
|
merhaba kardeşim.
Forum kuralları bende açılıyor.İsterseniz bir daha deneyin.Buyrun: [Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.]
Profilinizde yazan o ifadeleri Yönetimden öğrenmiştim lakin unutum.Size bilgi vereceklerdir inşallah
Paylaşılan konulara teşekkür metni eklenmesini yönetimle istişare edeceğiz inşallah gerçekleşip gerçekleşmemesi halinde duyurusu yapılacaktır.
Teşekürler kardeşim
istek ve önerilerinizi bekliyoruz _________________ ÇIKTIK YOLA BİR KERE, DÖNÜŞ YOK GAYRI!...SEN KES YOLUMU! SANA ULAŞSIN ÇIKTIĞIM TÜM YOLLAR...
|
|
| Başa dön |
|
 |
SERZAKİR SİTE KURUCUSU

Kayıt: 08 Şub 2007 Mesajlar: 12667 Konum: İSTANBUL Durum: Çevrimdışı
Level : 70
|
Tarih: Prş Ağu 12, 2010 9:32 pm Mesaj konusu: |
|
|
Teşekkür butonu şimdilik ekleme imkanım yok çünkü Ramazan dolayısıyla da pek zamanım kalmadığından yeni eklentilerle uğraşamıyorum..
Yeter__1 kardeşiminde dediği gibi Forum kurallarında bir problem yok okunuyor..
Son olarakta yine Yeter__1 kardeşimin bahsettiği gibi profilde bulunan o seçenekleri bende unuttum Birisi mesaj yüzdesi, birisi siteye giriş yani aktif olma yüzdesi ama diğerini hatırlamıyorum İnşaallah bulunca tekrar eklerim..Geçmiş günlerde yine sorulmuştu ama unuttuk..Geçmiş gün derkende enaz 1 sene önce..
Hayırlısı kardeşim eksikler zamanla giderilir İnşaallah...Bizimle böyle düşüncelerinizi paylaşmanız bile bize mutluluk veriyor..Kardeşlerimizin yanımızda olduğunu hissediyoruz...
Rabbim hizmetlerimizi daim ve bereketli kılsın...Rabbim razı olsun _________________ [Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.]
[Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.] |
|
| Başa dön |
|
 |
yeter__1 VİP ÖZEL ÜYE

|
Tarih: Prş Ağu 12, 2010 9:56 pm Mesaj konusu: |
|
|
aminnn abim. _________________ ÇIKTIK YOLA BİR KERE, DÖNÜŞ YOK GAYRI!...SEN KES YOLUMU! SANA ULAŞSIN ÇIKTIĞIM TÜM YOLLAR...
|
|
| Başa dön |
|
 |
lalegul GOLD ÜYE

Kayıt: 27 Ksm 2008 Mesajlar: 3387 Konum: http://www.seyfislam.com/forum/ Durum: Çevrimdışı
|
|
| Başa dön |
|
 |
lalegul GOLD ÜYE

|
Tarih: Çrş Ağu 18, 2010 1:31 am Mesaj konusu: Re: merhabalar |
|
|
| kobay yazmış: | sayın site yönetimi!merhabalar!
yazarın yazısını beğendiğimizde onayladığımızı,teşekkür ettiğimizi belirten bir bölüm yok konulabilir,2-üyenin alt taraflarında yazan HP-MP-EXP ve oranları ne anlama geliyor acaba?
3-yukarıda forum kurallarını okumak istemiştim ama okuyamadım,acaba benim compüter özürlü oluşumdan mı kaynaklanıyor ?
FİTNE VE FESADIN ÇOĞALDIĞI ŞU AHİRZAMAN DA SİZİM İSLAMA YAPTIĞINIZ HİZMET ALLAH KATINDA BÜYÜKTÜR,YOLUNUZ AÇIK
OLSUN...ufak bir hatırlatma bediüzzaman'ın dediği gibi 'fen ilimleri ile din ilimlerini izdivaç ettirerek yürütülmesi dileği ,selam ve dua ile |
HP : Forumdaki aktif olma durumu.(Ne kadar sıklıkla mesaj attığı)
MP : Mesaj yazma hızlılığı. ( Ne kadar sürede , ne kadar mesaj
EXP : Sonraki level için geçişi ifade ediyor.Dolması halinde level atlanıyor. (yine mesaj sayısıyla alakalı
yanii
Hp : Aktiflik
Mp : Deneyim
Exp : Seviye
Türkçeleştirmesidir.kardeşim
|
 |
LeyL-i Serair GOLD ÜYE

Kayıt: 15 Mar 2011 Mesajlar: 2362 Konum: KOCAELİ Durum: Çevrimdışı
Level : 39
|
Tarih: Pzr Mar 20, 2011 3:12 am Mesaj konusu: |
|
|
selamun aleyküm seyf-islam yönetimi...
site çok güzel ve bana çok büyük getirileri oldu Allah(c.c) razı olsun.
soruyla karışık bi istek olucak ama site de ki yazılar kısa soru cevaplı olsa karşımızdakini düşündürecek tarzda olsa daha güzel ve kalıcı olmaz mı uzun yazılar ilk izlenim olarak biraz daha okunası zor görünüyor
umarım yanlış bişey dememişimdir hayırlı geceler... _________________ "göz kaptırdığım renkten, kulak verdiğim sesten,/Affet senden habersiz aldığım her nefesten”
“Ellerime uzanan dudakları tepeyim/ Allah diyen gel seni ayağından öpeyim" |
|
| Başa dön |
|
 |
MeDiNe YARDIMCI YÖNETİCİ

Kayıt: 21 May 2008 Mesajlar: 7974 Konum: istanbul Durum: Çevrimdışı
|
|
| Başa dön |
|
 |
Kavs-ı kuzeh SÜPER ÜYE

Level : 36
|
Tarih: Pzr Mar 20, 2011 2:42 pm Mesaj konusu: |
|
|
| maksut yazmış: | selamun aleyküm seyf-islam yönetimi...
site çok güzel ve bana çok büyük getirileri oldu Allah(c.c) razı olsun.
soruyla karışık bi istek olucak ama site de ki yazılar kısa soru cevaplı olsa karşımızdakini düşündürecek tarzda olsa daha güzel ve kalıcı olmaz mı uzun yazılar ilk izlenim olarak biraz daha okunası zor görünüyor
umarım yanlış bişey dememişimdir hayırlı geceler... |
Nedense bu sözü üzerime alındım _________________ Şimdi SUS gönlüm! Sus ve teslim ol.. Fani umutlarla tükenmekten vazgeç.. Dünya buna değmeyecek kadar kısa, sabır zamanı kısa.. Ne olur gözlerin yaşarsada, dilin ancak Rabbinin razi olduğu söz söylesin.. SABRET GÖNLÜM PES ETME..... |
|
| Başa dön |
|
 |
yeter__1 VİP ÖZEL ÜYE

|
Tarih: Pzr Mar 20, 2011 2:49 pm Mesaj konusu: |
|
|
şahsen yazarı eğer bildiğim ve yazılarını sevdiğim birisi ise konuda ilgi çekiciyse ne kadar uzun da olsa okurum.
Bu konuda sitemize sizden başka daha başka üyelerde aynı şeyi söylemediler değil.İlk üye olduğumdada bende aynı şeyleri düşündüm fakat okudukça bu izlenimim yavaş yavaş gitti. Benimde eklediğim uzun birçok konu var. ama konuyu paylaşırken şu bölümü silsem mi şu bölüm biraz uzun ama vazgeçemiyordum çok önemli gerçekten faydalı olduğunu düşündğüm için.Hatta okuyucuları ilk başta yazıdan vazgeçirmemek için ilk başa konu ile ilgili yorumlarımı yazıyordum.Konuda anlatılan başlıklar diye. okuyucu da başlıkları zevkine göre seçip o bölüme gidip en azındna okuyor.
konu çok güzel uzun diye vazgeçmeyin sürükleyici gibi de eklemeler de yapıyordum.
fıkıh ile ilgili bir konu mesela kısa bir anlatımla bitirilemiyor.Anlaşılması zor oluyor
Ama sohbete soru ve cevaba açık konular kısa kısa sürdürülebilir belki. Mesela şu linkte olduğu gibi
[Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.] _________________ ÇIKTIK YOLA BİR KERE, DÖNÜŞ YOK GAYRI!...SEN KES YOLUMU! SANA ULAŞSIN ÇIKTIĞIM TÜM YOLLAR...
|
|
| Başa dön |
|
 |
LeyL-i Serair GOLD ÜYE

Kayıt: 15 Mar 2011 Mesajlar: 2362 Konum: KOCAELİ Durum: Çevrimdışı
Level : 39
|
Tarih: Pzr Mar 20, 2011 6:50 pm Mesaj konusu: |
|
|
[quote="Kavs-ı kuzeh"][size=24]Nedense bu sözü üzerime alındım [/size][/quote]
öle bişey demek istmedim kusruma bakma :S _________________ "göz kaptırdığım renkten, kulak verdiğim sesten,/Affet senden habersiz aldığım her nefesten”
“Ellerime uzanan dudakları tepeyim/ Allah diyen gel seni ayağından öpeyim"
En son LeyL-i Serair tarafından Pzr Mar 20, 2011 10:44 pm tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
|