| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
SERZAKİR SİTE KURUCUSU

Kayıt: 08 Şub 2007 Mesajlar: 12882 Konum: İSTANBUL Durum: Çevrimdışı
Level : 70
|
Tarih: Çrş Ağu 20, 2008 12:30 am Mesaj konusu: Ücretsiz 200 Kitap Dağıtımı |
|
|
Kardeşlerim, çok geniş ve kapsamlı bir çalışmaya imza atıyoruz, Allah'ın izni ile...
Artık sadece sanal alemde değil, normal hayatta da insanlara faydalı olabilmek için kolları sıvamış bulunuyoruz...
Şimdilik çok şükür baya bir kitap toplandı.Bazı kardeşlerden de sözünü aldık.Yakında sayıda veririz, İnşaallah..Çalışmalar hızla devam ediyor...
Bilgilerinize
Kitap hakkında bilgi vereyim...Bu kitabın liste fiyatı 6 ytl ve biz 3 ytl ye alacağız İnşaallah...
[Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.]
Açıklama:
Son yıllarda ülke gündemine gelen namaz davasında önemli bir yeri olan “namaz seferberliği” Sabah Namazına Nasıl Kalkılır? kitabıyla başladı.
Okuyanlarda muhteşem bir namaz aşkı ve şuuru meydana getiren bu mütevazı kitap, 2005 yılında büyük bir kampanyanın lokomotifi oldu.
Türkiye’yi saran bu kutlu seferberlik, kitabın yazarını ve yayınevini kısa zamanda aşarak milletçe benimsenen bir namaz davasına dönüştü.
Binlerce insan, vakıf, dernek, kitapçı, sanki kitabı kendisi yazmış gibi sahip çıkarak çevresine ulaştırdı. Bu sevgi ve ilgi seli, namazın cazibesi ve kerametinden başka bir şey değildi.
Namaz Kahramanları kitabında bu süreçte yaşanan ikramları, gayretleri, fedakârlıkları özetleyerek seferberliğin kısa bir hikâyesini okuyacaksınız.
Bu arada Sabah Namazına Nasıl Kalkılır? kitabını okuyanların yaşadığı güzellikler, kerametler ve hatıralardan verilen örneklerle namazın nelere kadir olduğunu bir kez daha göreceksiniz.
Bu kitabı okuyunca namaz aşkıyla dolup taşacak ve onu ülke gündemine getirebilmek için ne yapabilirim diye çırpınacaksınız. _________________ [Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.]
En son SERZAKİR tarafından Cum Ekm 03, 2008 12:49 am tarihinde değiştirildi, toplam 5 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
SERZAKİR SİTE KURUCUSU

|
Tarih: Çrş Ağu 20, 2008 12:41 am Mesaj konusu: |
|
|
Bu tür aktvitelerde herzaman bende varım ve haberdar olmak isterim diyen kardeşler de varsa,
SEYFİSLAM AKTİVİTE EKİBİ
Grubuna katılmaları, üye olmaları gerekmektedir...
Bu çalışmamız hakkında sormak istedikleriniz varsa yazabilirsiniz _________________ [Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.]
[Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.] |
|
| Başa dön |
|
 |
ŞeFKaT FORUM YÖNETİCİSİ

Kayıt: 09 Şub 2007 Mesajlar: 17864 Konum: İSTANBUL Durum: Çevrimdışı
Level : 77
|
Tarih: Çrş Ağu 20, 2008 11:16 am Mesaj konusu: |
|
|
Gruba katılmak için konuya cevap olarak bende katılmak istiyorum demeniz yeterlidir. _________________ "Yâ Rabbî! Bizleri kıyamete kadar
Risale-i Nur kisvesinde hakaik-i imaniye
ve esrar-ı Kur'âniye ile kemâl-i ferah ve sevinçle meşgul eyle.
âmin. İnşaallah." |
|
| Başa dön |
|
 |
Mercan GOLD ÜYE

Durum: Çevrimdışı
Level : 41
|
Tarih: Çrş Ağu 20, 2008 11:17 am Mesaj konusu: |
|
|
Allah razı olsun abi böle bi çalışma için ben üyeyim aktivite ekibine kardeşlerimizide bekliyoruz..  |
|
| Başa dön |
|
 |
LiDer GOLD ÜYE

Kayıt: 22 Tem 2007 Mesajlar: 4541 Konum: K.A.A.L Durum: Çevrimdışı
Level : 49
|
Tarih: Çrş Ağu 20, 2008 3:53 pm Mesaj konusu: |
|
|
| SERZAKİR yazmış: | Bu tür aktvitelerde herzaman bende varım ve haberdar olmak isterim diyen kardeşler de varsa,
SEYFİSLAM AKTİVİTE EKİBİ
Grubuna katılmaları, üye olmaları gerekmektedir...
Bu çalışmamız hakkında sormak istedikleriniz varsa yazabilirsiniz |
Seyfislam Aktivitye Grubuna ben de üye olmak istiyorum abi corbada benimde tuzumun bulunmasını istiyorum.Böyle güzel bir aktivitenin ucunda RIZA-İ İLAHİ oldugu için bende varım  |
|
| Başa dön |
|
 |
SaNCaK KIDEMLİ ÜYE

Kayıt: 13 Şub 2007 Mesajlar: 932 Konum: İSTANBUL Durum: Çevrimdışı
Level : 27
|
Tarih: Çrş Ağu 20, 2008 3:54 pm Mesaj konusu: |
|
|
Sağol kardeşim Allah razı olsun Bu oluşumda bende varım. Ve en kısa zamanda gorusmeye geleceğim.
saygılar _________________ [Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.]
|
| Başa dön |
|
 |
Nurun Ala Nur FORUM YÖNETİCİSİ

Kayıt: 16 May 2008 Mesajlar: 3276 Konum: İSTANBUL Durum: Çevrimdışı
Level : 44
|
Tarih: Çrş Ağu 20, 2008 3:55 pm Mesaj konusu: |
|
|
| ŞEFKAT yazmış: | Gruba katılmak için konuya cevap olarak bende katılmak istiyorum demeniz yeterlidir. |
"BENDE KATILMAK İSTİYORUM" |
|
| Başa dön |
|
 |
ŞeFKaT FORUM YÖNETİCİSİ

|
Tarih: Çrş Ağu 20, 2008 8:51 pm Mesaj konusu: |
|
|
Tamamdır kardeşler gruba kaydettim Rabbim hepinizden razı olsun. _________________ "Yâ Rabbî! Bizleri kıyamete kadar
âmin. İnşaallah." |
|
| Başa dön |
|
 |
ZaZa GOLD ÜYE

Kayıt: 20 Tem 2007 Mesajlar: 2925 Konum: Şükret kii ayakta kal.. Durum: Çevrimdışı
Level : 42
|
Tarih: Çrş Ağu 20, 2008 10:06 pm Mesaj konusu: |
|
|
kardeşler.. |
|
| Başa dön |
|
 |
deniz*yıldızı GOLD ÜYE

Kayıt: 09 May 2008 Mesajlar: 2170 Konum: İSTANBUL Durum: Çevrimdışı
Level : 38
|
Tarih: Prş Ağu 21, 2008 1:06 am Mesaj konusu: |
|
|
[quote="ŞEFKAT"]Gruba katılmak için konuya cevap olarak bende katılmak istiyorum demeniz yeterlidir. [/quot
Şefkatim bende varım Böyle hayırlı işlere teşvik ettiğiniz için
beni biraz daha ayrıntılı bilgilendirirsen sevinirim siteye sınavımdan dolayı giremiyorum beni haberdar edersin inşallah  |
|
| Başa dön |
|
 |
ŞeFKaT FORUM YÖNETİCİSİ

|
Tarih: Prş Ağu 21, 2008 5:42 pm Mesaj konusu: |
|
|
Tamam canım bacım ben sana mesaj atıp iyice bilgilendiririm.Rabbim razı olsun. _________________ "Yâ Rabbî! Bizleri kıyamete kadar
âmin. İnşaallah." |
|
| Başa dön |
|
 |
ReYYaN FORUM YÖNETİCİSİ

Durum: Çevrimdışı
Level : 69
|
Tarih: Prş Ağu 21, 2008 8:58 pm Mesaj konusu: |
|
|
Medine Özay bacımızda gruba katılmıştır Rabbim kendisinden razı olsun _________________ [Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.] |
|
| Başa dön |
|
 |
MeDiNe YARDIMCI YÖNETİCİ

Kayıt: 21 May 2008 Mesajlar: 8735 Konum: istanbul Durum: Çevrimdışı
Level : 62
|
|
| Başa dön |
|
 |
ŞEYHÜLİSLÂM VİP ÖZEL ÜYE

Kayıt: 14 Şub 2007 Mesajlar: 9379 Konum: İstanbul Durum: Çevrimdışı
Level : 63
|
Tarih: Pzr Ağu 24, 2008 11:06 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bende varım. Bir taşı kaldırırken taşın altına ne kadar el girerse o kadar rahat kaldırılır. |
|
| Başa dön |
|
 |
ŞeFKaT FORUM YÖNETİCİSİ

|
Tarih: Pts Ağu 25, 2008 6:33 am Mesaj konusu: |
|
|
eyvallah Tayfun kardeşim Rabbim ebeden razı olsun.Hep birlikte,ihlasla birçok hizmetlerde bulunmak dileğiyle... _________________ "Yâ Rabbî! Bizleri kıyamete kadar
âmin. İnşaallah." |
|
| Başa dön |
|
 |
SERZAKİR SİTE KURUCUSU

|
Tarih: Pzr Ağu 31, 2008 12:46 am Mesaj konusu: |
|
|
Şuan üzerinde ağırlıkla durduğum bir kitap var...Gelişmelerden haberdar edicem İnşaallah...
Kitap hakkında bilgi vereyim...Bu kitabın liste fiyatı 6 ytl ve biz 3 ytl ye alıcaz İnşaallah...Hizmetten abilerle görüştüm, diğer kitabın (Peygamberimin Sevdiği Müslüman) 526 sayfa olduğunu söyledim çok fazla kalın dediler bizde hem bu yüzden hemde mevcut para ile daha fazla kitap alabilmek ve daha çok insana ulaşabilmek amacı ile rotamızı bu kitaba çevirmiş bulunuyoruz...
Açıklama:
Son yıllarda ülke gündemine gelen namaz davasında önemli bir yeri olan “namaz seferberliği” Sabah Namazına Nasıl Kalkılır? kitabıyla başladı.
Okuyanlarda muhteşem bir namaz aşkı ve şuuru meydana getiren bu mütevazı kitap, 2005 yılında büyük bir kampanyanın lokomotifi oldu.
Türkiye’yi saran bu kutlu seferberlik, kitabın yazarını ve yayınevini kısa zamanda aşarak milletçe benimsenen bir namaz davasına dönüştü.
Binlerce insan, vakıf, dernek, kitapçı, sanki kitabı kendisi yazmış gibi sahip çıkarak çevresine ulaştırdı. Bu sevgi ve ilgi seli, namazın cazibesi ve kerametinden başka bir şey değildi.
Namaz Kahramanları kitabında bu süreçte yaşanan ikramları, gayretleri, fedakârlıkları özetleyerek seferberliğin kısa bir hikâyesini okuyacaksınız.
Bu arada Sabah Namazına Nasıl Kalkılır? kitabını okuyanların yaşadığı güzellikler, kerametler ve hatıralardan verilen örneklerle namazın nelere kadir olduğunu bir kez daha göreceksiniz.
Bu kitabı okuyunca namaz aşkıyla dolup taşacak ve onu ülke gündemine getirebilmek için ne yapabilirim diye çırpınacaksınız. _________________ [Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.]
|
| Başa dön |
|
 |
Nurun Ala Nur FORUM YÖNETİCİSİ

Kayıt: 16 May 2008 Mesajlar: 3276 Konum: İSTANBUL Durum: Çevrimdışı
Level : 44
|
Tarih: Pzr Ağu 31, 2008 9:48 am Mesaj konusu: |
|
|
Rabb'im bu güzel takdirinizi takdir eylesin..Tahsininize Yad-ı Lutufaneleriyle mukabele buyursun..Ebediyen nimetlendirsin...Rızası dairesinde muhafaza etsin...Hem Cümle hizmetimize istikamet versin...
| SERZAKİR yazmış: | Şuan üzerinde ağırlıkla durduğum bir kitap var...Gelişmelerden haberdar edicem İnşaallah...
Kitap hakkında bilgi vereyim...Bu kitabın liste fiyatı 6 ytl ve biz 3 ytl ye alıcaz İnşaallah...Hizmetten abilerle görüştüm, diğer kitabın (Peygamberimin Sevdiği Müslüman) 526 sayfa olduğunu söyledim çok fazla kalın dediler bizde hem bu yüzden hemde mevcut para ile daha fazla kitap alabilmek ve daha çok insana ulaşabilmek amacı ile rotamızı bu kitaba çevirmiş bulunuyoruz... |
|
|
| Başa dön |
|
 |
ŞeFKaT FORUM YÖNETİCİSİ

|
Tarih: Pzr Ağu 31, 2008 1:22 pm Mesaj konusu: |
|
|
Olur Abim bu kitapta karar kılınabilir.Hemde ince olması hasebiyle dahada zevkli okunabilir.Neticede herkese verilecek.Kitap okumayı seviyormu sevmiyormu nerden bilelim.Bu herkesin zevkle okuyabileceği bir kitap bence güzel. Rabbimin izniylede inşaallah birçok kişiye vesile olur. _________________ "Yâ Rabbî! Bizleri kıyamete kadar
âmin. İnşaallah." |
|
| Başa dön |
|
 |
ŞEYHÜLİSLÂM VİP ÖZEL ÜYE

Kayıt: 14 Şub 2007 Mesajlar: 9379 Konum: İstanbul Durum: Çevrimdışı
Level : 63
|
Tarih: Pzr Ağu 31, 2008 1:54 pm Mesaj konusu: |
|
|
İNŞÂALLAH okurlar İNŞÂALLAH bence de bu kitap da güzel hem namaz kılmayan kardeşleri vatandaşlarıda namaz kılmasına vesile olabilir. |
|
| Başa dön |
|
 |
SERZAKİR SİTE KURUCUSU

|
Tarih: Pzr Ağu 31, 2008 10:50 pm Mesaj konusu: |
|
|
Dağıtılmak üzere çalışmalarına başlanan kitap sayımız çok şükür 135 i bulmuştur.Daha katılacak kardeşlerde var.Onlarda verirlerse İnşaallah, Rabbimin izni ile 200 ü geçeriz
Bilgilerinize _________________ [Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.]
|
| Başa dön |
|
 |
|