Tarih: Pts Ağu 22, 2011 1:37 am Mesaj konusu: Temmuz Ayının En Tembel Üyesi
Değerli SEYF-İSLAM Ailesi;
Sitede yorum ve paylaşımlar yapmayarak siteye pek girmeyerek tembellik yapan ve TEMMUZ ayı içerisinde hiç bir aktif çalışma yapmayan sitemize herhangi bir katkıda bulunmayan KAVSI-KUZEH kardeşimiz ayın tembbel üyesi seçilmiştir..
Tebrik ediyorum kardeşimizi hayırlı olsun ...
Madalyasını takması için Şefkat kardeşimizi sahneye alıyoruz
bizi niye katıyorsunuz siz bizler yaşlandık artık siz gençlere bıraktık yerimizi uzaktan takip ediyoruz gerekirse acil müdahale ediyoruz ... yani yine biz ayakta tutuyoruz ama işte değer bilen yok _________________
Sofilik Ateşten Gömlektir Giyebilene Aşk olsun ....
aslında şefkat kardeşimizi çağırmışken ona temmuz ayın hayelet ödülünü versek sitede aktif ama ne zman giriyor doğrusu şaşırdım adı var muhteremin kendisi yok _________________
bizi niye katıyorsunuz siz bizler yaşlandık artık siz gençlere bıraktık yerimizi uzaktan takip ediyoruz gerekirse acil müdahale ediyoruz ... yani yine biz ayakta tutuyoruz ama işte değer bilen yok
Yaşlıklık dedinya google kardeş aklıma bir fıkra geldi
[/size] _________________
Sofilik Ateşten Gömlektir Giyebilene Aşk olsun ....
Kayıt: 21 May 2008 Mesajlar: 8735 Konum: istanbul Durum: Çevrimdışı
Level : 62
HP:
11037 / 18707
59%
MP:
0 / 8931
0%
EXP:
96 / 436
22%
Tarih: Pts Ağu 22, 2011 1:51 am Mesaj konusu:
Google yazmış:
EBVA yazmış:
diyene bak diyesim geldii
bizi niye katıyorsunuz siz bizler yaşlandık artık siz gençlere bıraktık yerimizi uzaktan takip ediyoruz gerekirse acil müdahale ediyoruz ... yani yine biz ayakta tutuyoruz ama işte değer bilen yok
yerinizi bizlere bıraktınız
google dedemiz yaşlanmış ama hala gizli bi el gibi arkamızdabizi desteklemesi ne güzel Allah razı olsun _________________
"Keşke anlatabilsem..
Bir tebessümün nelere kadir olduğunu."
En son MeDiNe tarafından Pts Ağu 22, 2011 1:48 pm tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
HP:
11037 / 18707
59%
MP:
0 / 8931
0%
EXP:
96 / 436
22%
Tarih: Pts Ağu 22, 2011 1:55 am Mesaj konusu:
Talha yazmış:
aslında şefkat kardeşimizi çağırmışken ona temmuz ayın hayelet ödülünü versek sitede aktif ama ne zman giriyor doğrusu şaşırdım adı var muhteremin kendisi yok
hayalet ödülümü ay çok güzel bunu duyurusunuda ben yapıyımm _________________
"Keşke anlatabilsem..
Tarih: Pts Ağu 22, 2011 2:36 pm Mesaj konusu: Re: Temmuz Ayının En Tembel Üyesi
Google yazmış:
Değerli SEYF-İSLAM Ailesi;
Sitede yorum ve paylaşımlar yapmayarak siteye pek girmeyerek tembellik yapan ve TEMMUZ ayı içerisinde hiç bir aktif çalışma yapmayan sitemize herhangi bir katkıda bulunmayan KAVSI-KUZEH kardeşimiz ayın tembbel üyesi seçilmiştir..
Tebrik ediyorum kardeşimizi hayırlı olsun ...
Madalyasını takması için Şefkat kardeşimizi sahneye alıyoruz
Efendimmmm duyamadımmm google dayı ya da bak bakkkkk hııı hııı gelmim orayaaa
hıhh hiç bi kere ben bu ünvanı haketmiyorum tembel değilimmm söyleyene bak yaaa _________________ UMUT.. Hiç bitmeyen bahar mevsimidir, içinde kar da yağar , fırtınada kopar..
Ama Çiçekler açmaya hep devam eder...
Yaşlıklık dedinya google kardeş aklıma bir fıkra geldi
[/size]
Güseldiii abiii _________________ UMUT.. Hiç bitmeyen bahar mevsimidir, içinde kar da yağar , fırtınada kopar..
Abla yaa sen bari uyma şu bürütüs dayıya _________________ UMUT.. Hiç bitmeyen bahar mevsimidir, içinde kar da yağar , fırtınada kopar..
Yazılanları görüpte cevap yazmamak olmaz, diyerekten yazıyorum
Google kardeşim,Kavsıma bu madalyayı verebilmem için benimde haketmemem gerekir.Ne yazıkki bir süredir bende aktif olamadım. Onun için aynı madalyayı Kavsımda bana versin haksızlık olmasın.Yinede Şefkati eski aktifliğine güvenerek diyelim,seçtiğin için _________________ "Yâ Rabbî! Bizleri kıyamete kadar
Risale-i Nur kisvesinde hakaik-i imaniye
ve esrar-ı Kur'âniye ile kemâl-i ferah ve sevinçle meşgul eyle.
âmin. İnşaallah."
aslında şefkat kardeşimizi çağırmışken ona temmuz ayın hayelet ödülünü versek sitede aktif ama ne zman giriyor doğrusu şaşırdım adı var muhteremin kendisi yok
Sana ne diyeyim ki ben Talha kardeşim,hayalet ödülü nerden aklına geldiyse ebvaya iyi malzeme verdin Haklısın bende anlamıyorum ne zaman giriyorum ne zamanlar çıkıyorum.Ramazandan sonra eski halime dönerim inşaallah.Sen aktifliğini bozma sanada benim gibi ödül vermesinler _________________ "Yâ Rabbî! Bizleri kıyamete kadar
âmin. İnşaallah."
hayalet ödülümü ay çok güzel bunu duyurusunuda ben yapıyımm
Herşey için duyuru yapılmaz Co Admine Abla,sonra silerler haberin bile olmaz Malum gereksiz konular silinir ya _________________ "Yâ Rabbî! Bizleri kıyamete kadar
âmin. İnşaallah."
ebvanın ödülü hazır şefkat yılın aşçısı onuda benden alıcak kafama ebvanın teflon tavasından bir tane gelmeden ödülünü verseydim iyi olurdu _________________
HP:
11037 / 18707
59%
MP:
0 / 8931
0%
EXP:
96 / 436
22%
Tarih: Sal Ağu 23, 2011 12:38 am Mesaj konusu:
ŞeFKaT yazmış:
EBVA yazmış:
Talha yazmış:
hayalet ödülümü ay çok güzel bunu duyurusunuda ben yapıyımm
Herşey için duyuru yapılmaz Co Admine Abla,sonra silerler haberin bile olmaz Malum gereksiz konular silinir ya
ben adminim silemezler silenin silinir yazıları _________________
"Keşke anlatabilsem..
HP:
11037 / 18707
59%
MP:
0 / 8931
0%
EXP:
96 / 436
22%
Tarih: Sal Ağu 23, 2011 12:40 am Mesaj konusu:
Talha yazmış:
ebvanın ödülü hazır şefkat yılın aşçısı onuda benden alıcak kafama ebvanın teflon tavasından bir tane gelmeden ödülünü verseydim iyi olurdu
aaa neye göre ödül vericen bana bi tadsaydın yemeklerimden
senin için zıkkımın kökünü pişirseydimdeee
istemezdim bunu pişirmek ama başka yemek bilmiyom idare et _________________
"Keşke anlatabilsem..
Dimi şefkatim dimi hem ayrıca ben bu kadar yoğunluğuma rağmen vakit bulmaya çalışyorum google dayııı hhıh haniiiii sen nerdesin nerelerdeydin bakimmm _________________ UMUT.. Hiç bitmeyen bahar mevsimidir, içinde kar da yağar , fırtınada kopar..
sağolasın ebva ablamm Allah razı olsun diyimmm _________________ UMUT.. Hiç bitmeyen bahar mevsimidir, içinde kar da yağar , fırtınada kopar..
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız