Tabutta olan biri kendisini taşıyanlara ne der ?

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    SEYF-İSLAM FORUM Forum Ana Sayfa -> İslami Yazılar -> Ölüm - Ahiret
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Menzil Gülleri
BÖLÜM SORUMLUSU
<b>BÖLÜM SORUMLUSU</b>

Durum: Çevrimdışı

Level : 33
HP: 805 / 2982  
 27%
MP: 0 / 1424  
 0%
EXP: 83 / 117  
 70%
MesajTarih: Pts Şub 21, 2011 6:34 pm    Mesaj konusu: Tabutta olan biri kendisini taşıyanlara ne der ? Alıntıyla Cevap Gönder

dermişki Dünya sizi aldatmasın Dünya sizi kandırmasın dünya beni aldattı bari sizi aldatmasın yalanla dolanla yaldızlı sözlerle sahte hayatla dünya sizi aldatmasın hz ömer diyorki beni tabudun üzerinde çabuk hızlı götürün demiş ve arabsitanda bir çok tabudu taşıyanlar koşarak mezarlığa götürürlermiş ... arabistanda bu gelenek haline gelmiştir

eğer ölü inkarcı ise günahkar ise olacak şeyleri gördüğü için bağırırmış nere götürüyorsunuz beni nereye imkanı olsa bnei götürmeyin diyecek

mümin bir kul ise kendi halini görür ve derki beni bir an önce götürün dünyanızdan beni bir an önce koparın beni mezarıma bırakın ki Allah c.c ordan bana cennete giden bir yol açsın pencere açılacak çünkü hadiste buyuruluyorki mezar ya cennet bahçelerinden bir bahçedir yada cehennem çukurlarından bir çukur ...

mezarda azap ve nimet vardır ... mahşere kadar kıyamate kadar azap vardır

Allah c.c o gün bizi kabir azabından korusun ...

Sofilik Ateşten Gömlektir Giyebilene Aşk olsun ....

[img]http://yakazaa.files.wordpress.com/2007/06/himmet1.gif?w=500[/img]
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
MeDiNe
YARDIMCI YÖNETİCİ
<b>YARDIMCI YÖNETİCİ</b>

Durum: Çevrimdışı

Level : 62
HP: 11037 / 18707  
 59%
MP: 0 / 8931  
 0%
EXP: 96 / 436  
 22%
MesajTarih: Pzr Mar 06, 2011 12:09 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

bazen kabeden canlı yayınlarda görürdüm merak ederdim neden böyle koşarak götürüyolar cenazeyi diye Sad

ah inşallah bizlerde kabri cennet bahcesi olanlardan oluruz ve bi an önce huzura varmak isteriz tabutta oldugumuz zaman
inşallah inşallah
Rabbim kendimizden asla emin degiliz ama ümitsizde degiliz sen bize huzuruna gelebilecek ve tekrar dirildigimizde sana layık efendimize ümmet olarak diriliriz inşallah Smil Smil
Allah razıolsun google kardeşim

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    SEYF-İSLAM FORUM Forum Ana Sayfa -> İslami Yazılar -> Ölüm - Ahiret Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız