Tarih: Pts Şub 21, 2011 6:34 pm Mesaj konusu: Tabutta olan biri kendisini taşıyanlara ne der ?
dermişki Dünya sizi aldatmasın Dünya sizi kandırmasın dünya beni aldattı bari sizi aldatmasın yalanla dolanla yaldızlı sözlerle sahte hayatla dünya sizi aldatmasın hz ömer diyorki beni tabudun üzerinde çabuk hızlı götürün demiş ve arabsitanda bir çok tabudu taşıyanlar koşarak mezarlığa götürürlermiş ... arabistanda bu gelenek haline gelmiştir
eğer ölü inkarcı ise günahkar ise olacak şeyleri gördüğü için bağırırmış nere götürüyorsunuz beni nereye imkanı olsa bnei götürmeyin diyecek
mümin bir kul ise kendi halini görür ve derki beni bir an önce götürün dünyanızdan beni bir an önce koparın beni mezarıma bırakın ki Allah c.c ordan bana cennete giden bir yol açsın pencere açılacak çünkü hadiste buyuruluyorki mezar ya cennet bahçelerinden bir bahçedir yada cehennem çukurlarından bir çukur ...
mezarda azap ve nimet vardır ... mahşere kadar kıyamate kadar azap vardır
Allah c.c o gün bizi kabir azabından korusun ... _________________
Sofilik Ateşten Gömlektir Giyebilene Aşk olsun ....
Kayıt: 21 May 2008 Mesajlar: 8735 Konum: istanbul Durum: Çevrimdışı
Level : 62
HP:
11037 / 18707
59%
MP:
0 / 8931
0%
EXP:
96 / 436
22%
Tarih: Pzr Mar 06, 2011 12:09 am Mesaj konusu:
bazen kabeden canlı yayınlarda görürdüm merak ederdim neden böyle koşarak götürüyolar cenazeyi diye
ah inşallah bizlerde kabri cennet bahcesi olanlardan oluruz ve bi an önce huzura varmak isteriz tabutta oldugumuz zaman
inşallah inşallah
Rabbim kendimizden asla emin degiliz ama ümitsizde degiliz sen bize huzuruna gelebilecek ve tekrar dirildigimizde sana layık efendimize ümmet olarak diriliriz inşallah google kardeşim _________________
"Keşke anlatabilsem..
Bir tebessümün nelere kadir olduğunu."
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız