Serzakir ağabey, stream kodları çalışıyor ama boyutlandıramıyoruz.. Otomatik kendi boyutu var..
Ona bir bakıverseniz ..
Stream kodu dediğim hani şu wmv,wma,mp3 vs leri foruma eklerken kullanılan flash harici kod.. Sarı hoparlör resmi olan işte
İnanırmısın kardeşim şimdiye kadar 1 defa bile kullanmadım ve bu sebeplede çalışıyor mu? veya sorun var mı? diye bakmak aklıma gelmedi...
Onun boyutunu ayarlama ile ilgilide şimdilik bir bilgim yok...Sen birtane ekle de ondan yola çıkarak birşeyler yapabilirsem yaparım.Yoksa ekstra bir bilgim yok..Öylece kalır yani _________________ [Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.]
[Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.]
Mesela ben bir sohbet videosu ekleyeyim, orjinal görünümü [Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.] adresindeki gibi.. Ama aşağıda boyut sabit, değiştirilmiyor..
Video ağabey, görüntülü seyretsin kardeşler diye ..
Peki o zaman böyle devam edelim, mesele kalben teveccüh edip dinlemek, gözün teveccühü ikincil kalsa da olur..
Sadece mp3 olarak dinleneceğini düşündüğüm için boyut yeterli dedim Lakin o boyutu büyütme konusunda bir bilgim olmadığı için sanırım neticede yine öyle kalacak:)
Hayırlısı kulak nasibini alsın bakalım... Sonrada göze sıra gelir İnşaallah _________________ [Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.]
[Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.]
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız