| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
lalegul GOLD ÜYE

Kayıt: 27 Ksm 2008 Mesajlar: 3391 Konum: http://www.seyfislam.com/forum/ Durum: Çevrimdışı
Level : 44
|
|
| Başa dön |
|
 |
yeter__1 VİP ÖZEL ÜYE

Durum: Çevrimdışı
Level : 60
|
Tarih: Çrş Oca 13, 2010 10:08 pm Mesaj konusu: |
|
|
LALEgülüm ben konuyu tam anlamadım
her üyeyle nick sırasına göre roprtaj mı yapalım diyorsun yani?
Nasıl bir röportaj?
Kardeşler soru sorup o mu cevaplayacak?
Hanımlar ile hanımlar, erkeklerle erkekler arasında mı aanlamadımm _________________ ÇIKTIK YOLA BİR KERE, DÖNÜŞ YOK GAYRI!...SEN KES YOLUMU! SANA ULAŞSIN ÇIKTIĞIM TÜM YOLLAR...
|
|
| Başa dön |
|
 |
SERZAKİR SİTE KURUCUSU

Kayıt: 08 Şub 2007 Mesajlar: 12882 Konum: İSTANBUL Durum: Çevrimdışı
Level : 70
|
Tarih: Çrş Oca 13, 2010 10:48 pm Mesaj konusu: |
|
|
Aleykümselam kardeşim..
Öncelikle düşüncelerini paylaştığın için çok teşekkür ederim..
Daha önce bu konuda talep olmuştu. Hatta baya da üzerinde durulmuştu.Lakin bir türlü başlatmak nasip olmadı.Nedenlerinden birisi de röpörtaj için uzun bir zaman ayrılması gerekiyor.Bu kadar zaman ayırıpta röpörtajlarla ilgilenecek kardeşler varsa başlatılsın.. Benim pek zamanım olmuyor.. Site düzeni ile ancak ilgileniyorum..
Birde herkes heran aktif olmuyor ki..Bakıyorsun bir kardeş 1 ay uğramıyor..Onunla nasıl röpörtaj yapılacak ki...Sadece Yönetim ve birkaç kardeş düzenli olarak forumu takip ediyor..Diğer kardeşler aralıklı olarak geliyor..
Sözün özü; Ben bu yükün altından kalkarım derseniz veya diyecek kardeşler varsa Yönetime iletirsiniz.Bu konu ile alakalı bir bölüm açılır ve çalışmalar orada başlar..Son söz sizin _________________ [Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.]
[Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.] |
|
| Başa dön |
|
 |
lalegul GOLD ÜYE

Kayıt: 27 Ksm 2008 Mesajlar: 3391 Konum: http://www.seyfislam.com/forum/ Durum: Çevrimdışı
Level : 44
|
|
| Başa dön |
|
 |
hafize USTA ÜYE

Level : 23
|
Tarih: Prş Oca 14, 2010 10:52 am Mesaj konusu: |
|
|
arkadasım yanlış anlaşılmıyım ama bu fikir bana biraz olumsuz geldi. kendi fikrim tabi. denenmiş örnekleri sen gördüğün için iyi de olabilir tabi. ama ben kendimizi ayrıntılı tanıtıcak kadar önemli meziyetlerimiz olmadığını düşünüyorum. siztemizin amacı kendimizi tanıtmaktan ziyade burada ki konuları daha iyi anlamak anlamaya yoğunlaşmak olsa. nacizane sitenin bir üyesi olarak görüşüm. yanılıyor da olabilirim. yönetim de olmadığım için yorumu mu dikkate almayabilirsin kardeşim _________________ [Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.] |
|
| Başa dön |
|
 |
kuran dostu USTA ÜYE

Level : 19
|
Tarih: Prş Oca 14, 2010 11:36 am Mesaj konusu: |
|
|
Selamunaleykum değerli kardeşim.
Önerin için nacizane düşüncemi paylaşmak isterim.Herkes kendinden bahsetmek istemeyebilir doğal olarak.Çünkü sanaldayız.
Zaten bir ,insanı tanımak için özel bilgilere gerek yok diye düşünüyorum.yazılarından yorumlarından ve zamanla ünsiyet kuruldukça yakından tanıma fırsatı bulunabilir.
Senin bu önerine benzer başka bir uygulama var diğer islami forum sitelerinde.Ama sadece yönetici ve sorumlular için geçerli.
Her hafta birisi konuk alınıyor.Haftanın konuğu bölümünde._Seyf_islamda var mı bilmiyorum.Henüz bakma fırsatım olmadı_
Nasıl bilirsiniz başlıklı soru soruluyor.Sabit soru.O kişiyi diğer üyeler ,tanıyan ya da bir iki yazısını okuyan tanımlyorlar.Karakterinden ,huylarından ,iyi veya kötü taraflarından bahsediliyor.Bir ay kadar o konu açık kıalıyor.Belki böyle olabilir.
Aslında röportajı başka sitenin adminiyle yapıyorlar.Bu uygulama da var islami forumlarda.Yine haftanın konuğu bölümünde hernangi bir kardeş site seçiliyor.Admin davet ediliyor.Sorular soruluyor.Kaynaşma oluyor.Hatta üyeler kazanılıyor.Kardeş site olarak kabul edilmiş oluyor.Üyeler birbirleriyle paylaşımda bulunuyorlar.Bazıları sıcak bakmıyor bu uygulamaya.Rakip görülecekken nasıl başka rakip olan siteye admin misafir gider .Kabul görmesi zor bir durum olarak algılanıyor.
Hakkınızı helal edin ben de nacizane fikirlerimi paylaşmak istedim.Selam ve dua ile kalın..... |
|
| Başa dön |
|
 |
|