Seyfİslam ile ilk tanışmamız..Herkes Yazsın Wink
Sayfaya git 1, 2, 3  Sonraki

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    SEYF-İSLAM FORUM Forum Ana Sayfa -> Seyf-İslam Tanışma Noktası -> Seyf-İslam Tanışma Anketleri
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
SERZAKİR
SİTE KURUCUSU
<b>SİTE KURUCUSU</b>

Durum: Çevrimdışı

Level : 70
HP: 19239 / 27883  
 69%
MP: 0 / 13313  
 0%
EXP: 33 / 587  
 5%
MesajTarih: Sal Ağu 26, 2008 10:37 pm    Mesaj konusu: Seyfİslam ile ilk tanışmamız..Herkes Yazsın :wink: Alıntıyla Cevap Gönder

Bu bölümde, bende dahil olmak üzere hem hoş sohbetler, hemde sıcak bir ortam olması ümidi ile Seyfİslam ile nasıl ve ne şekilde tanıştığımızı anlatalım...
Bu soru bana çok sorulmuştu siteyi açma fikriniz nereden geldi diye, ama anlatmak birtürlü nasip olmamıştı.Nasip bugüneymiş demek ki...

Bir varmış bir yokmuş ( yok olmadı biraz masal gibi oldu sanki Laughing )

Neyse konuya dönelim...İnterneti yeni bağlatmıştım ve google den, dini video resim falan aratıyordum.Bu aramalarım sonucunda forum siteleri ile tanıştım..İlk forum sitesine kaydımı bile güçlükle olmuştum alal Zamanla forumları kullanmayı öğrendim..Sadece birşeyle almak için forumlara girerdim asla cevap atmazdım çünkü nasıl atıldığını bilmiyordum alal zamanla cevap atmayı ve ilerleyen zamanlarda da konu paylaşmayı öğrendim ve bazı sitelerin dini bölümlerine girip paylaşımlarda bulunuyordum..Sonra beni Moderatör yaptılar buna çok sevinmiştim..Herkese anlatıyordum ben artık Moderatörüm sevgi

Birgün dini içerikli bir sitede moderatörlük yapıyodum ve baktım site ismi açılımlı yani vertabanı bedava sitelere ait...Acaba bende bedava bir site açabilirmiyim dedim ve araştırmaya başladım...Sonucunda bedava bir forum sitesi açabileceğim site buldum..Yalnız ismi ne olacaktı düşünceli düşünüyorum herkes kendi ismini kullanarak birsürü nick veya değişik şekilde isimler türetiyor benim ismimden niye olmuyor diye sinirleniyordum Seyfettin bunla site ismi olmaz ki... Very Happy

Rabbimin lütfu düşünmeye başlamam ve Seyfİslam ı bulmam 10 dakikadan azbir süremi aldı.
Arapçada
Seyf Arrow kılıç demek, birde İslam ekleriz...Oldu sana İslamın Kılıcı sevgi Ama hiçbir zaman ismimi ön plana almadım ve siteyi sahiplenmedim..Çünkü burası hizmet yeri ve bu site hizmet için açıldı..Hatta Seyf sizin isminizden mi geliyor diyenlere hayır Seyf kılıç demek Yani İslamın kılıcı..site ismini bana bağlamayın derdim..(Bu açıklamayıda yapma gereksinimi duydum çünkü bu yazılarımdan sonra site ismi senin isminden geliyor denmesini istemiyorum)

Bu isimle bedava bir site açtım [Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.] ...Üye sayımız yaklaşık 250 kişiydi..Bu bedava sitenin birde kötü yanı vardı oda, veritabanı bana ait olmadığı için heran siteyi elimden alabilir veya sitemi kapatabilirlerdi Sad Bu yüzden gelebilecek böyle bir tehlike için çalışmalara başladık.Bir arkadaşım bana [Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.] şeklinde site almamda bana yardımcı olabileceğini söyledi.İşte bu mükemmel bir haberdi sevgi

Sonunda gerekli çalışmaları tamamladık ve [Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.] ismini satın aldık..Sitemizi çok şükür Rabbimin lütfu ile hizmete geçirdik...Bugünlere gelebileceğimizi hiç düşünmüyordum..Gerçekten çok şeyler değişti ve çok değerli kardeşlerle tanıştım...

Rabbim bugüne kadar az veya çok herne şekilde olursa olsun.Bu hizmette bizlere destek olmuş ve Rıza-i İlahi yolunda bizleri yanlız bırakmamış tüm kardeşlerime teşekkür ederim...Rabbim sizleri her iki Cihan da da mesut eder İnşaallah...

Allah'a emanet olun Cool

[Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.]

En son SERZAKİR tarafından Pts Ekm 20, 2008 9:44 am tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ŞEYHÜLİSLÂM
FORUM YÖNETİCİSİ
<b>FORUM YÖNETİCİSİ</b>

Level : 63
HP: 10047 / 19700  
 51%
MP: 0 / 9406  
 0%
EXP: 230 / 454  
 50%
MesajTarih: Sal Ağu 26, 2008 10:50 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Hımmm bende dini bir siteye üyeydim her gün benim msn adresime [Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.] adresi geliyordu en sonunda bıktım dedim ki neymiş bu gidip bakayım.

Neyse girdim baktım dini bir site yepyeni taptaze üyesi filan yok bende üye oldum sonra yavas yavas konu eklemelere başladık okundukça insan keyif alarak daha da çok eklıyordu.

Sonra baktım beni de Moderatör yaptı Seyfettin abi Allah razı olsun. Yine o zaman diğer üye olduğum sitelerden her yerden eklıyoruz bilgi sitede bırsey yok o zaman. Neyse doldurduk doldurduk derken ben Süper Moderatör oldum.

Ama o zamanlar nasıl çalışıyoruz Şefkat ablayla mesaj sayısında yarışına girmiştik en son o benden 75 mesaj felan önümde gidiyordu. Arı gibi çalışıyorduk. Zaten tatildeyiz neyse öyle işte.

Allah tan ki Seyfettin abi ile msn de görüşüyorduk.

Birgün bir baktım site açılmıyor Shocked kala kaldık öyle.

Sonra [Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.] açıldı benim şevkim kırılmış emekler boşa gitmiş diye üzülüyorum.

Sonra Seyfettin abi eskı paylalşımları getirdi sanırım öyle bırseyler oldu.

Ama sonra yeni üyeler geldi acısıyla tatlısıyla zaman geçirdik. Paylaşımlara devam ediyoruz yıne.

Bu sefer benım okul iş çıktı Şefkat ablaya yetişemedim oda bana fark açtı ki malum okul durumu nedeniyle. Very Happy

Sonra işte hala buradayız Allah ın izniyle ve devam ediyoruz. Allah a çok şükür.

Bağışıklık kazandık.
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
MeDiNe
YARDIMCI YÖNETİCİ
<b>YARDIMCI YÖNETİCİ</b>

Level : 60
HP: 9766 / 16839  
 58%
MP: 0 / 8040  
 0%
EXP: 158 / 403  
 39%
MesajTarih: Sal Ağu 26, 2008 11:12 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

BENİMDE SEYFİSLAMLA TANIŞMAM KIZLAR Vesile oldu onlarla aynı arapça kursuna gidiyoduk şevkatla bigün msnede konuşurken bana sitenin adını vermişti oan için bakmadım yani biyere girip üye olmak falan zor geliyo üşeniyodum Sad sonra çigdemler bigün bize çay içmeye geldiler şevkat yani bana kendisi gösterdi açtı bu abimin sitesi sende üye ol bacım falan diye sohbet ettik bigün ben kendim üye oldum amanasıl mesaj atılıcak bilmiyorum ama çok azimliyimdir o gün ugraştım ama mesajımıda gönderdim Very Happy başta bana çok karışık geldi aslında her bölümün bi kullanma klavuzu olmalı Very Happy bi resim koyana kadar canım çıktı Very Happy ama dedigim gibi bişeye takıldımmı yapmadan rahat edemem huy işte Very Happy ama gerçekten bu site kurmak iyi bi fikir gerçekten Allah razı olsun senden inş mükafatın Allah katında çokkk büyük olur senin ve kızları biraz fazla ugraştırdım başınızı çok agrıttım hakkınızı helal edin Teşekkürler ama daha ögrenicem çok şey var Very Happy Very Happy
Ayrıca insan burda her istedigini bulabilir bu yöndende çok verimli bi site bence

İkimizin Gönlünüde Sana Layık Eyle.
Amin...
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
YASİR
GOLD ÜYE
<b>GOLD ÜYE</b>

Level : 43
HP: 1107 / 6154  
 18%
MP: 1771 / 2938  
 60%
EXP: 62 / 195  
 31%
MesajTarih: Sal Ağu 26, 2008 11:21 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

benim siteyle tanışmam cihat sayesinde olmuştu
birgn bende istanbuldan kırıkkaleye tatile gelmiştim amcamların evine gittik biz amcamlarla sohbet ediyoruz cihat içerde pc başında bişiyler yazıp duruyo dedim napıyo bu çocuk
biz dışarıya çıkıyoruz dondurma falan filan yemeye cihat gel diyruz
cihat hipnoz olmuş gibi cevap bile vermiyo
kendi kendime dedim Allah Allah bunu bu kadar ilgilendiren ne acaba
o aralar ibrahim sölemişti bana seyfislamla uğraşıyo abim diye ondan sonra tanıdım seyfislamı
daha sonra benim izin bitti istanbula geldim ve 10 gün sonrada siteyle tanıştım ilk zamanlar bende herkes gibi acemiydim 1 resim eklicem diye neler çekmiştim yaa cihatın az kafasını ağrıtmamıştım
hakkını helal et cihat Wink
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder MSN Messenger
Mercan
GOLD ÜYE
<b>GOLD ÜYE</b>

Level : 41
HP: 806 / 5376  
 15%
MP: 2567 / 2567  
 100%
EXP: 21 / 177  
 11%
MesajTarih: Sal Ağu 26, 2008 11:29 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Very Happy helal olsun abi ne demek.Sen Seyfislamdan ne öğrendiysen bu benim için bi şereftir.Maneviyat yönünden çok büyük bir etkisi oldu seyfislamın...Siteye yönlendirdiğim ve yasir abim gibi daimi üye olan kardeşlerimin sevaplarından da inşallah faydalanabiliyorumdur.( Very Happy Very Happy ).İşte bu Olay çok gurur verici.Allahıma binler şükürler olsun..

Bi öğretmen öğrencisine emek verir yetiştirir ve sonunda öğrencisi mühendis doktor olur işgüç sahibi olur.Ve yıllar sonra Öğrencisi öğretmeniyle buluştuğunda Öğretmen için ne kadar gurur verici bişeyse inanın ki benim için de o kadar onur ve gurur verici.Rabbim BizlerdenRazı olsun
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder
Nurun Ala Nur
FORUM YÖNETİCİSİ
<b>FORUM YÖNETİCİSİ</b>

Level : 43
HP: 1415 / 6154  
 23%
MP: 426 / 2938  
 14%
EXP: 192 / 195  
 98%
MesajTarih: Çrş Ağu 27, 2008 12:10 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Sırların hazinesi olan BİSMİLLAH ile başlarım...
İşte benim aklım da ve yüreğimde çok şeylerin değişmesine vesile olacak
O GÜNDÜ işte...

Dersaneye görüşmek için çağrılmıştım...
Evden tam çıkacakken telefon geldi ve telefondaki diğer ses ablamdı,
"Yengeme gel, yemek hazır.. bekliyoruz seni" dedi ve kapattı...

Aslında gitmeyecektim, direk dersaneye geçecektim ama içimden bir ses
"Git. Uğra, haber ver, öyle git" dedi ve sesi dinleyip yol aldım...
Baktım misafirler de var, meğer bizim bacımız SER-EFRAZ ve ANNESİ Smil
Ser-Efraz Bacım leptop'un başında Seyfİslam sitesine resim ekliyordu...
Hatta Windoxs XP latifeleri olan resimler idi Smil...
Arada da messenger de Hak_Yolcusu Abla ile konuşuyordu...

Bir Seyf İslam'ı övüyor, bir yandan da Hak_Yolcusu Abla'yı övüyordu...
Hak_Yolcusu Abla çıktı, bu sefer Şefkat Abla geldi...
Bu da Onun kardeşi dedi.. ve bu sefer Şefkat Abla'yı övüyordu...

Tabi benim de ABLALARA karşı ayrı bir sempatim vardır... Smil
Messenger adreslerini aklımda tuttum ama yok dedim, ayıp olur eklenilir mi diye durdurdum kendimi diye desem de ?Smil
Hak_Yolcusu Abla'nın adresini eklemiştim...

Neyse, [benim de üye olmamı istedi] ve elhamdülillah __Talebe-iBediüzZamaN__ nickiyle üye oldurttu Rabb'im...
Cenab-ı Rahman Ser-Efraz Bacımdan Razı olsun.. böyle güzel hizmetlerin karşısında taaccüp etmemek elde mi...?

Hele ki bu AHİR-İ ZAMAN DA!
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger
LiDer
GOLD ÜYE
<b>GOLD ÜYE</b>

Level : 49
HP: 2433 / 9013  
 27%
MP: 0 / 4303  
 0%
EXP: 234 / 256  
 91%
MesajTarih: Çrş Ağu 27, 2008 9:42 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

es-selamu aleyküm kardesler

benim üye olmamı saglayan cihat abimdir.biz gecen yaz interneti bagkattık abim sürekli bi siteyye giriyo ve sabahtan aksama kadar kalkmıyo.tabi bende cok sinirlendim bu ne yapıyo diye sabahtan aksama kadar.sonra ben sordum anlattı bana neyin ne oldugunu bende üye oldum o günden bu güne paylasımlarda bulunuyorum iyisiyle kötüsüyle..
Allah seyfislam daki herkesten razı olsun
Başa dön
SoNuNa_KaDaR
GOLD ÜYE
<b>GOLD ÜYE</b>

Level : 40
HP: 652 / 5017  
 13%
MP: 2395 / 2395  
 100%
EXP: 59 / 168  
 35%
MesajTarih: Çrş Ağu 27, 2008 9:58 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

selamün aleykum öncelıkle, ben çiğdem kardesım sayesınde uye oldum bır sıteye üye olmustum sonra sıte ıcerısınde msj atarak arkadas olduk derken o zamanlar sıte acıcaklarını söledı daha kımse uye olmamıstı tayfun kardesım ve ebru arkadasımız vardı modlardan baska sıteyı kısa zaman ıcerısınde doldurmustuk konularla sonra baya üyemız olmustu sevınıyoduk falan derken birgun sıte acılmadı sonra anlatmıstı cıgdem kapandıgını yenı sıte acılacagını falan derken bu sıteyle tanıstık aynı sekılde paylasımlarda bulunduk tabı herkes bırazda rekabet içerısındeydı msj atma yönunden Smil sımdı ıse ıyısıyle kötusuyle burdayım arada tartıssakta ınsan sevdıgı seylerden vazgecemıyor...
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder Yazarın web sitesini ziyaret et
Hatice
AKTİF ÜYE
<b>AKTİF ÜYE</b>

Level : 17
HP: 12 / 630  
 2%
MP: 301 / 301  
 100%
EXP: 32 / 41  
 78%
MesajTarih: Çrş Ağu 27, 2008 10:24 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

selamun aleykum seyfislamla tanismamiza
google vesile oldu forumlara bakiniyordum sitenin ismi ilginc gelmisti
üye oldum sefkat kardesimle msn konusuyorduk hatice neden kendini
tanitmiyorsun dedi bende tanittim daha sonra derslerim vede salihin pc
oyunlari nedeniyle fazla giremedim simdide durum degismis degil Smil
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
SALIH
USTA ÜYE
<b>USTA ÜYE</b>

Level : 19
HP: 15 / 798  
 2%
MP: 381 / 381  
 100%
EXP: 40 / 49  
 81%
MesajTarih: Çrş Ağu 27, 2008 11:31 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

ben cihat abi sayesinde kayit oldum
ve ben aksam lari oyun oynarim sabah larida pc bos Mad
ŞeFKaT
FORUM YÖNETİCİSİ
<b>FORUM YÖNETİCİSİ</b>

Level : 76
HP: 34665 / 36878  
 94%
MP: 0 / 17608  
 0%
EXP: 666 / 724  
 91%
MesajTarih: Çrş Ağu 27, 2008 12:53 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Abim çok güzel anlatmışsın sağolasın.Herşeyin bir ilki vardır nerelerden Rabbim nerelere getirdi elhamdülillah.Mod olduğunda çok sevinmişsin yaa kim bilir o ne kadar lezzetlidir.Sana deselerki ilerde admin olucan kendi siteni açıcan inanmazsdın herhalde ama şu an elhamdülillah öylee.Herşeyi kendi gayretinle Rabbimin inayetiyle bularak yaptın bin maşaallah.Azmin elinden ne kurtulur.Rabbim seni başımızdan eksik etmesin.Bu hizmei kardeşlerle beraber daim eylesin. Wink
Sıra sana geldi ben teker teker yazıcam böyleee içimden geldi. Laughing

Seninle yarışmak çok zevkli oluyodu çünkü önde olduğumdan içim rahattı senide kızdırmak gayet kolay oluyodu.Sen bizim ilk gözağrı kardeşlerimizdesin sitenin ilk zamanından bu yanadır bizimlesin.Seninle birlikte selsebil ve göçebe bacımda ilk gözdelerden.Tüm hizmetlerin için Rabbim razı olsun.İstersen yine yarışabiliriz. Very Happy

Medinecim başağrıtmak olurmu bacım yaaa sen yeterki öğrenmek iste zaten biz bişş yapmadan sen öğreniyon maşaallah.İlk zamanlarına bakınca şimdi çok ilerdesin elhamdülillah. Laughing

Nurummmmm seninkide çok güzel bir vesile ile olmuş.Demekki ogün ser-efraz bacıma gitmende bu sır varmış.Sen biiz kaydetmeseydinde biz kaydederdik mübarek. Sen önce davrandın dahada güzel oldu. Laughing

Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ŞeFKaT
FORUM YÖNETİCİSİ
<b>FORUM YÖNETİCİSİ</b>

Level : 76
HP: 34665 / 36878  
 94%
MP: 0 / 17608  
 0%
EXP: 666 / 724  
 91%
MesajTarih: Çrş Ağu 27, 2008 1:00 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Şimdi geleyim bana ben SEYF İSLAM'LA NASIL TANIŞTIM? Surprised

Bizim site açılmadan önce dini birkaç sitede zaten üyeliğim vardı.Orda azçok foruma katılmayı öğrenmiştim.Abimde site açıcağını söyleyince Allahhhhhhhh dedimm kendi sitemizmi olcak.Sende dedi mod olursun ee zamanla yavaş yavaş yükseltik.Abim öyle birden admin yapmadı benii ah ah. Laughing İlk önce mod - süper mod- co adminnnn en sonunda Tayfunu geçtim Admine oldum çok şüükür. Surprised Abim ilkinde bu şekilde yapıcaksın böyle ilgileniceksin diyince dedim oooo şefkat işin çok hergün giricen brgün mesajın olmasa ilgilenmesen fırça yiyicez neyse göze aldık bu hizmette acizane canım abimle birlikte olmaya karra verdik zaten bırakmazdıkta daha doğrusu bırakamazdıkda.Pcye oturtmazdı Allah bilir. Very Happy

Şimdide elhamdülillah bayağı ilerdik Rabbimin izniyle dahada iyi olacağı ümidindeyiz.Yeterki biizmle birlikte sonuna karar bende varım diyen kardeşleri kazanmak ve kaybetmemek bütün mesele bu. Wink

SENİ İYİKİ TANIMIŞIMMM SEYF İSLAMIMMMM sevgi

Başa dön
dürri_yektam
GOLD ÜYE
<b>GOLD ÜYE</b>

Level : 48
HP: 1949 / 8477  
 23%
MP: 606 / 4047  
 14%
EXP: 167 / 245  
 68%
MesajTarih: Çrş Ağu 27, 2008 4:03 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Eve internet yeni alınmıştı sohbetlerede yeni katılmıştım yanlış hatırlamıyorsam şefkat bacım bizim bir sitemiz var sende katılırsan çok seviniriz demişti bende nasıl bir site demiştim yeni kardeşlerle tanışırsın dini bir site demişti bende o zamanlar internetten pek anlamıyordum abimde öğretmek istemiyordu abime sordum daha sonra üye olursun boşver dedi bende abimin dediğini yaptım klavyeye biraz elim alışınca kızlardan sitenin adresini aldım ama üye olamadım beceremedim şefkat bacım üye etmişti ilk zamanlar yazı yazmaya çekiniyordum siteedeki bütün yazıları okuyordum hiçbirine cevap atmıyordum derken siteyi sevmeye başladım o zamandan beri burdayım
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger
medcezir
GOLD ÜYE
<b>GOLD ÜYE</b>

Level : 37
HP: 526 / 4047  
 13%
MP: 1932 / 1932  
 100%
EXP: 5 / 144  
 3%
MesajTarih: Çrş Ağu 27, 2008 4:14 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

benim küçük kız kardeş zamnında ilk site acıldığı o yıllarda Laughing üye olmuş kendisini üye ederkende benim msn adresi yazmış haberim bile yokTu derken mailler geliordu ama bakmıordum bile daha sonra siteden adresimi alan bi ufak kardeş medina_aşığı msn eklemiş ve 1 sene boyunca cok sıkı abla kardeş olduk ve her msn actığımda abla nolur bi kere gir bak derdi hatrı kırıklmasın die acardım ama asla bakmazdım zaten forumlardan pek hoşlaşmazdım ve kızım anlamıoz işte ala ala ne zorluyon giremıoz anlamıyorum diyordum oyalıyordum yok abla sen gir yardımcı olurum gir hele bi yada abla bak ben geldim hadi siteye gir başka sefer abla hani yazı yazmamışsın gir bak sana anlatacam olmadı abla vaktim yok sen gir ..baktım olmayacak ben bu kızdan en az bi yazı yazmdan kurtulamıcam bari slm verim dedim derken işte böyle başladı herşey Very Happy Very Happy Very Happy

mAşllah ha bana aynı destan oldu Very Happy Very Happy Very Happy

*-* SeyF İsLaMıN Asabisi *-*
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et
ReYYaN
FORUM YÖNETİCİSİ
<b>FORUM YÖNETİCİSİ</b>

Level : 68
HP: 16199 / 25311  
 64%
MP: 0 / 12085  
 0%
EXP: 174 / 546  
 31%
MesajTarih: Çrş Ağu 27, 2008 4:29 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

maşallah yaa tüm kardeşlere birileri vesile olmuşşş çok güzel Mevlam daim kılsın inşallah canım kardeşlerimm Wink

bende abimin site kuracağım dediğinde netle hiç ilgim yoktu sevmiyordu hatta şefkat bacımın üye olduğu sitelerde bile nasıl sıkılmadan cevap yazıyorsun diyorum ama gel görki abim hadi bakalım sende bizim siteye üye olmayacakmısın dedikten sonra nasıl oldu bilmiyorum ama şimdide günlük 2 saat bile yetmiyor bazen bir oturdum mu Allahhhhhhhhh Very Happy Very Happy
Gerçektende Seyfislam bağımlılık yapıyor yawww .Çok şükürki abim söylemişte üye olmuşummm sevgi sevgi Teşekkürler abicim Rabbim seni başımızdan eksik etmesin Wink

ZaZa
GOLD ÜYE
<b>GOLD ÜYE</b>

Level : 42
HP: 978 / 5755  
 17%
MP: 2086 / 2747  
 75%
EXP: 119 / 186  
 63%
MesajTarih: Çrş Ağu 27, 2008 4:52 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Selamun aleykümmm şimdi bide ben anlatiimmm Laughing Laughing

Bi gün cihat abilereee gittim teyzeoğlum yaaa baktımmm bu bi site ile uğraşıooo neymiş bu neymiş bu diye merak ederdim ama çaktırmazdım bigün oldu işteeee yine oraya gittim baktım başındaaa ama bi sevnio bi seviniooo ne oldu cihat abiiii dedim meğer s.mod olmuş s.mod oldum deyinceee içimden bi gülmüştümmm sanki dünyayı kuratıooo dedim tabbii ben o zaman forumlarla hiç uğraşmıodum forum nedir bilmiodum bileee yaaaww iştee anlamsız anlamsız seviniooo demiştim gülmüştüm gelsenidee yapalımm dedi bi heyecanlanmıştımmm hayatta ilk yaa Surprised Very Happy sonra anaaaa bakmışım üye oldum işte çok şükür haladaaa bi üyeyim Very Happy Very Happy Very Happy

Teşekkürler Cool
Başa dön
Mercan
GOLD ÜYE
<b>GOLD ÜYE</b>

Level : 41
HP: 806 / 5376  
 15%
MP: 2567 / 2567  
 100%
EXP: 21 / 177  
 11%
MesajTarih: Çrş Ağu 27, 2008 5:48 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

üzüntü duygulandım hüzünlendim bi an yasir abi Ahmet irfan ve İbrahim yasir sizler Seyfislamın vazgeçilmezlerinden oldunuz.Sizleri siteye kazandırdığım için mutluyum Allah Daim etsin inşallah.Rabbim bizlerden razı olsun..AMİN
Başa dön
ser-efraz
SÜPER ÜYE
<b>SÜPER ÜYE</b>

Level : 32
HP: 247 / 2753  
 9%
MP: 1314 / 1314  
 100%
EXP: 29 / 111  
 26%
MesajTarih: Çrş Ağu 27, 2008 6:15 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

EVETTT SIRA GELDİ BANA... Laughing

Ben namidiyar su*fi bacım sayesinde üye oldum. Allah razıolsun bacımdan.aslında ilk önce üye olmak istemedim ne yalan söyliim.dedimki ne yapcam ben burda ya neişim var dedim Surprised ama sonra su*fi bacım dediki kendini tanıt gene kendi kendimee amaaannn dedim sanki ne işe yarıcaksa üff çok saçma dedim ama gene dayanamayıp yazdım.sonra baktım cvp geliyo abilerden ablalarımdan kardeşlerimden.sonra bacılar bölümüne bi bakim diye girdim dahada çıkmadım ogün bugündür Very Happy Very Happy ablalarımın kardeşlerimin hoş sohpeti(artı admin kızarmı acaba diye korktuğumdan Very Happy )siteye sık girmeye başladım ve sonra gördüğünüz gibi mod oldum çok şükür Laughing
ve artık siteden hiç çıkmak istemiyorum bağımlı oldum yaaa Laughing ama hiçte şikayetçi değilim çok şükür.

İYİ Kİ VARSIN SİTEM.İYİKİ VARSINIZ ABİLERİM ABLALARIM VE KARDEŞLERİM.RABBİM SİZLERDEN RAZI OLSUN.RABBİME EMANETSİNİZ....

SELAMETLE....

imamhatipli
AKTİF ÜYE
<b>AKTİF ÜYE</b>

Level : 16
HP: 5 / 556  
 1%
MP: 265 / 265  
 100%
EXP: 30 / 39  
 76%
MesajTarih: Çrş Ağu 27, 2008 8:25 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

BENDE O SENESI OSS YE HAZIRLANDIĞIM İÇİN PEK NETE GELEMIYORDUM,BİRGÜN GELDIM VE BIR E-MAİL GELMİŞTİ,AÇTIM
VE BIR SİTE ADRESIYDI,ASLINDA GELEN ADRESLERI PEK AÇMAM AMA KISMETTE VARMIŞ AÇTIM,FİLİM GİBİ YANİ Very Happy Very Happy Very Happy
AMA İYİKİDE AÇMIŞIM,RABBIM HEPIMIZDEN RAZI OLSUN INŞAALLAH Cool

SERZAKİR
SİTE KURUCUSU
<b>SİTE KURUCUSU</b>

Level : 70
HP: 19239 / 27883  
 69%
MP: 0 / 13313  
 0%
EXP: 33 / 587  
 5%
MesajTarih: Çrş Ağu 27, 2008 10:12 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Maşaallah kardeşler, elinizden geldikçe ilk tanışmalarınızı anlatmaya çalışmışsınız çok da harika oldu...Hepinizin Seyfİslam ile tanışması birbirinden farklı ve bir okadar da güzel olmuş...Rabbim muhabbetimizi artırsın.Tek yürek halinde nice yeni yıllara ve nice hizmetlere ulaşmamızı Rabbim nasip etsin.İnşaallah gelecek yıllarda da bugünkü gibi hep beraber ve daha da samimi kardeşliklerle yine burada olmak nasip olur..Kim bilir, eğer Rabbim nasip ederse ve tüm kardeşler aylar veya yıllar sonra yine Seyfİslam da yine aramızda olurlarsa belkide o zamanlar Seyfİslam ile ilk tanışmamızı okuduğumuz da azda olsa bir tebessüm ve eskileri hatırlamaya vesile olacağına inanıyorum...

Yazmayan kardeşlerde 2 kelimede olsa yazsınlar ve Seyfislam ile ilk tanışmalarını paylaşsınlar İnşaallah Wink

Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    SEYF-İSLAM FORUM Forum Ana Sayfa -> Seyf-İslam Tanışma Noktası -> Seyf-İslam Tanışma Anketleri Tüm zamanlar GMT +2 Saat
Sayfaya git 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız