Ne demek kardeşim bende çok memnun oldum..Rabbim bu dostluğumuzu daim ve bereketli kılsın İnşaallah..
Bundan sonra ayrılmayız beraberiz İnşaallah
Şimdi bu konu hakkında küçük bir açıklama yapalım ki sitedeki kardeşlerimizde konuya vakıf olsunlar...
Rihtim kardeşimiz Risale-i Nur okuduğunu ve Nur videoları hazırladığını söyledi..Bende kardeşimizi Risale-i Nur sohbetlerine davet ettim.Rabbim razı olsun kırmadı geldi ve bu vesile ilede tanışma fırsatı bulduk..Kısada olsa güzel bir tanışma oldu.Bundan sonrada beraber Nur Sohbetlerine gidip Nurlanmaya çalışacağız İnşaallah...
Rabbim ayırmasın _________________ [Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.]
[Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.]
hayırlısıyla inşallah.Rabbim hayırlı ve bereketli kılsın dosluğunuzu inşallah.Rabbim zincirleme devam ettirsin inşalllah. _________________ ÇIKTIK YOLA BİR KERE, DÖNÜŞ YOK GAYRI!...SEN KES YOLUMU! SANA ULAŞSIN ÇIKTIĞIM TÜM YOLLAR...
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız