| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
Efsane-67 YENİ ÜYE

Durum: Çevrimdışı
Level : 1
|
Tarih: Sal Şub 07, 2012 6:11 pm Mesaj konusu: Selamun Aleyküm |
|
|
selamunaleyküm seyf-islam ehl-i kardeşler, bugüzel forumu inanın googlede kendi siteme konu arar iken bulmuş ve BURADAKİ [Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.] muhabbeti görünce hiç düşünmeden üye oldum vallaha,
şimdi bu yazımı gören her kardeşim, aramıza hoşgeldin, üyeliğin daim olur inşallah, diyecek
Zahmet edip hoşgeldin diyenlere,de demiyenlere,de ben şimdiden, hoşbuldum inşallah, ALLAH cc razı olsun diyorum,da
yazı editörünü niye değiştiremiyorum acep
neyse profilime bi bakayım belki ordan değiştirebilirim
şimdilik selam ve dua ile |
|
| Başa dön |
|
 |
SERZAKİR SİTE KURUCUSU

Kayıt: 08 Şub 2007 Mesajlar: 12882 Konum: İSTANBUL Durum: Çevrimdışı
Level : 70
|
Tarih: Sal Şub 07, 2012 7:37 pm Mesaj konusu: |
|
|
Aleykum selam mübarek kardeşim hoşgeldin.. Senin okuyup sitemize kayıt olmana vesile olan yazıyı bende senin vesilenle daha yeni okudum Sitemizdeki muhabbetten haberimiz yok
Yazı font seçenekleri var oradan yazı stilini değiştirebilirsin ama her mesajından yeniden seçmen gerekiyor. Profile özel kalıcı ayar yok.. _________________ [Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.]
[Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.] |
|
| Başa dön |
|
 |
ŞeFKaT FORUM YÖNETİCİSİ

Kayıt: 09 Şub 2007 Mesajlar: 17864 Konum: İSTANBUL Durum: Çevrimdışı
Level : 77
|
Tarih: Sal Şub 07, 2012 7:41 pm Mesaj konusu: |
|
|
Aleykümselam Efsane kardeşim.Aramıza hoşgeldin.Medine kardeşimizin açmış olduğu konu sizin siteye kayıt olmanıza vesile olmuş.Ne diyelim Rabbim vesile olan kardeşimizden de sizden de razı olsun.Daimi olursunuz inşaallah.Selametle kalın... _________________ "Yâ Rabbî! Bizleri kıyamete kadar
Risale-i Nur kisvesinde hakaik-i imaniye
ve esrar-ı Kur'âniye ile kemâl-i ferah ve sevinçle meşgul eyle.
âmin. İnşaallah." |
|
| Başa dön |
|
 |
Efsane-67 YENİ ÜYE

|
Tarih: Sal Şub 07, 2012 7:43 pm Mesaj konusu: |
|
|
| SERZAKİR yazmış: | Aleykum selam mübarek kardeşim hoşgeldin.. Senin okuyup sitemize kayıt olmana vesile olan yazıyı bende senin vesilenle daha yeni okudum Sitemizdeki muhabbetten haberimiz yok
Yazı font seçenekleri var oradan yazı stilini değiştirebilirsin ama her mesajından yeniden seçmen gerekiyor. Profile özel kalıcı ayar yok.. |
teşekkür ederim hocam sağolun hoşbuldum . iyide nasıl yeni okursunuz bu konular size otomatik bildirilmiyormu hocam
evet profilimden baktım dediğiniz gibi kalıcı bir ayar yokmuş, olsun beyav yazıları ufak görüyorum ama böyle idare ederiz artıkın napalım, herşeyin hayırlısı olsun:)
Edit:
| ŞeFKaT yazmış: | Aleykümselam Efsane kardeşim.Aramıza hoşgeldin.Medine kardeşimizin açmış olduğu konu sizin siteye kayıt olmanıza vesile olmuş.Ne diyelim Rabbim vesile olan kardeşimizden de sizden de razı olsun.Daimi olursunuz inşaallah.Selametle kalın... | Hoşbuldum kardeşim, aynen öyle oldu allah ondan ve sizlerden,de razı olsun. baki selam ile |
|
| Başa dön |
|
 |
Nurun Ala Nur FORUM YÖNETİCİSİ

Kayıt: 16 May 2008 Mesajlar: 3276 Konum: İSTANBUL Durum: Çevrimdışı
Level : 44
|
Tarih: Sal Şub 07, 2012 7:54 pm Mesaj konusu: |
|
|
Aleyna Aleykum Selam olsun.. İstifadeye medar hoş paylaşımlarda bulunmanız ümidi ve duasıyla hoşgeldiniz inşaallah...
Meramımı hoş görün.. acaba google'ye ne yazdınız da bu konuyu buldunuz merak ettim. muhabbetin hoşunuza gitmesi ve sizinde samimane bu şekilde ifade etmeniz bizlerin de hoşuna gitti.
Sitenize göz gezdirdim.. Rabb'im daim hem ihlaslı, samimane hizmetlerde bulunmanızı nasib-i müesser hem yar ve yardımcınız olsun... |
|
| Başa dön |
|
 |
Nurukübra BÖLÜM SORUMLUSU

Level : 17
|
Tarih: Sal Şub 07, 2012 9:25 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ve aleyküm selam.Hoşgelmişsiniz kardeşim.Üyeliğiniz hayırlı olsun. _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
Efsane-67 YENİ ÜYE

|
Tarih: Sal Şub 07, 2012 10:44 pm Mesaj konusu: |
|
|
| Nurun Ala Nur yazmış: | Aleyna Aleykum Selam olsun.. İstifadeye medar hoş paylaşımlarda bulunmanız ümidi ve duasıyla hoşgeldiniz inşaallah...
Meramımı hoş görün.. acaba google'ye ne yazdınız da bu konuyu buldunuz merak ettim. muhabbetin hoşunuza gitmesi ve sizinde samimane bu şekilde ifade etmeniz bizlerin de hoşuna gitti.
Sitenize göz gezdirdim.. Rabb'im daim hem ihlaslı, samimane hizmetlerde bulunmanızı nasib-i müesser hem yar ve yardımcınız olsun... | Öncelikle hoşbuldum kardeşim bu güzel karşılamanız için googlede bir konu itibariyle burayı bulmuş ve istatistiklerde özür dilerim konusunu görünce haydaaaa bu güzel forumda kim kimin kalbini kırdı,da sonra pişman olmuş özür dilemiş diye merakla konuya girdim baktımki oh oh oh maşallah muhabbet kaynamış gitmiş ve iki dakkada üye,niz oldum hem aktifleştirme mailide gelmeden uğraşmadan bibaktım üye olmuşum
hmm demek sitemi gezdiniz peki hiç beğendiğiniz bir konu görüpte benim gibi niye üye olmadınız insan enazından hatır için üye olur,da ben geldim Efsaneee der dimi ama şaka biryana nur ala nur benbu niki biyerden hatırlıyorum ama
| Nurukübra yazmış: | | Ve aleyküm selam.Hoşgelmişsiniz kardeşim.Üyeliğiniz hayırlı olsun. |
Teşekkür ederim kardeşim ALLAH razı olsun hayırlı paylaşımlar..
Not:alıntılarla cevap vermemin nedeni kime cevap verdiğimin belli olması ve flood,u engellemek için,dir  |
|
| Başa dön |
|
 |
MeDiNe YARDIMCI YÖNETİCİ

Kayıt: 21 May 2008 Mesajlar: 8735 Konum: istanbul Durum: Çevrimdışı
Level : 62
|
|
| Başa dön |
|
 |
ReYYaN FORUM YÖNETİCİSİ

Level : 69
|
Tarih: Çrş Şub 08, 2012 12:59 am Mesaj konusu: |
|
|
Aleykümselam kardeşim hoşgelmişsiniz Rabbim daim kılsın inşaallah .Her zaman aramızda görebilmek dileğiyle _________________ [Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.] |
|
| Başa dön |
|
 |
ERHAN YARDIMCI YÖNETİCİ

Kayıt: 05 Oca 2009 Mesajlar: 3949 Konum: ANKARA Durum: Çevrimdışı
Level : 47
|
Tarih: Çrş Şub 08, 2012 3:18 am Mesaj konusu: |
|
|
ve aleyna aleyküm selam can kardeşim hoş geldınız ınsallah...daim eylesın mevlam... _________________ Bilmiş olun ki,göklerde ve yerde ne varsa Allah'ındır.O,sizin ne yolda,ne durumda olduğunuzu iyi bilir.(Nur,64)
 |
|
| Başa dön |
|
 |
Efsane-67 YENİ ÜYE

|
Tarih: Çrş Şub 08, 2012 3:27 am Mesaj konusu: |
|
|
| MeDiNe yazmış: | pişmandım ama artık degilim
hoş gelmişsiniz bu arada
Rabbim hem muhabbette hemde güzel konularda buluştursun inşallah |
| ReYYaN yazmış: | Aleykümselam kardeşim hoşgelmişsiniz Rabbim daim kılsın inşaallah .Her zaman aramızda görebilmek dileğiyle |
Edit:
| ERHAN yazmış: | ve aleyna aleyküm selam can kardeşim hoş geldınız ınsallah...daim eylesın mevlam... |
Allah razı olsun dostlar hoşgördüm inşallah azınızdan bal damlıyor valla, azönce burdan değerli birkardeşimide diğer (benim) foruma geldiğini gördüm memnuniyetim birkat daha arttı,
burdan bize, bizden buraya bir köprü olmuşuzdur inşallah
cümleden hayırlı paylaşımlar allaha emanet olun |
|
| Başa dön |
|
 |
lalegul GOLD ÜYE

Kayıt: 27 Ksm 2008 Mesajlar: 3391 Konum: http://www.seyfislam.com/forum/ Durum: Çevrimdışı
Level : 44
|
|
| Başa dön |
|
 |
|