| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
hocaefendimiz YENİ ÜYE

Durum: Çevrimdışı
Level : 1
|
Tarih: Prş Ağu 18, 2011 1:19 am Mesaj konusu: selamaleyküm |
|
|
| selamaleyküm gönül dostlarım burada bi aile olmaya geldim yeni üye oldum .bir çatı altındaymış gibi bizleri bir araya getiren tüm gönül dostlarımdan ALLAH RAZI OLSUN.kurban olduğum yaradanım kimseyi sıkıntıya dara sokmasın ben bunları yaşıyorum şimdi .sizlerin yardımına ihtiyacım var gönüldostlarım insallah üstesinden gelebilirim yardımlarınız sayesinde.lütfen bana özel mesaj bırakırsanız çok sevinirim ALLAH RAZI OLSUN . |
|
| Başa dön |
|
 |
Kavs-ı kuzeh VİP ÖZEL ÜYE

Level : 36
|
Tarih: Prş Ağu 18, 2011 10:35 am Mesaj konusu: Re: selamaleyküm |
|
|
| hocaefendimiz yazmış: | | selamaleyküm gönül dostlarım burada bi aile olmaya geldim yeni üye oldum .bir çatı altındaymış gibi bizleri bir araya getiren tüm gönül dostlarımdan ALLAH RAZI OLSUN.kurban olduğum yaradanım kimseyi sıkıntıya dara sokmasın ben bunları yaşıyorum şimdi .sizlerin yardımına ihtiyacım var gönüldostlarım insallah üstesinden gelebilirim yardımlarınız sayesinde.lütfen bana özel mesaj bırakırsanız çok sevinirim ALLAH RAZI OLSUN . |
Ve aleyküm selamm Ailemize hoş geldiniz inşaAlah güzellikler içinde yaşadığınız sıkıntıları unutursunuz..
Mevlam gönlünüze ferahlık versin baki dua ve muhabbetle
Yardımcı olabileceğimiz bir mevzu olursa hiç çekinmeden tüm aile fertlerine sorabilirsiniz _________________ UMUT.. Hiç bitmeyen bahar mevsimidir, içinde kar da yağar , fırtınada kopar..
Ama Çiçekler açmaya hep devam eder...  |
|
| Başa dön |
|
 |
SERZAKİR SİTE KURUCUSU

Kayıt: 08 Şub 2007 Mesajlar: 12882 Konum: İSTANBUL Durum: Çevrimdışı
Level : 70
|
Tarih: Prş Ağu 18, 2011 11:01 pm Mesaj konusu: |
|
|
Aleykümselam kardeşim hoşgeldin sefalar getirdin...Rabbim cümlemizden ebeden razı olsun İnşaallah...
Kavs-ı kuzeh kardeşimin paylaşımda bulunduğu bir dua var..Onuda oku istersen...Rabbim bu mübarek günler hürmetine sıkıntılarını giderir İnşaallah.. Hiç merak etme...
[Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.] _________________ [Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.]
[Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.] |
|
| Başa dön |
|
 |
Nurun Ala Nur FORUM YÖNETİCİSİ

Kayıt: 16 May 2008 Mesajlar: 3276 Konum: İSTANBUL Durum: Çevrimdışı
Level : 44
|
Tarih: Cum Ağu 19, 2011 12:37 am Mesaj konusu: |
|
|
Aleyna Aleykum Selam olsun Kardeş, hoşgeldin...
Duana ol amiin ile ecma'in ve seni de Rabb'im Fettah ismiyle FERAHA ulaştırsın. |
|
| Başa dön |
|
 |
ReYYaN FORUM YÖNETİCİSİ

Level : 69
|
Tarih: Çrş Ksm 23, 2011 11:06 pm Mesaj konusu: |
|
|
Aleykümselam kardeşim .Hoşgeldin . Her ne sıkıntınız varsa Mevlam selametine çıkarsın inşallah kardeşim .Dua ile ... _________________ [Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.] |
|
| Başa dön |
|
 |
STiNGER KIDEMLİ ÜYE

Level : 24
|
Tarih: Çrş Ksm 23, 2011 11:09 pm Mesaj konusu: |
|
|
| Ve aleyna aleyküm selam kardesım.. |
|
| Başa dön |
|
 |
Walue34 USTA ÜYE

Kayıt: 08 Şub 2007 Mesajlar: 672 Konum: İstanbul / Kartal Durum: Çevrimdışı
Level : 23
|
Tarih: Prş Ksm 24, 2011 6:22 am Mesaj konusu: |
|
|
Aleykümselam Kardeşim... Yeni Ailene Hoş Geldin... Allah' ın izniyle Bütün Sıkıntılarından Kurtulursun Tez Zamanda İnşaalahh.... Rabbim kimseyi darda bırakmasın _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
ŞEYHÜLİSLÂM VİP ÖZEL ÜYE

Kayıt: 14 Şub 2007 Mesajlar: 9379 Konum: İstanbul Durum: Çevrimdışı
Level : 63
|
Tarih: Sal Ksm 29, 2011 2:36 pm Mesaj konusu: |
|
|
| Vealeykümselam.. Seyf islam Ailesine hoş geldiniz.. Allah ın izniyle.. dualar ile herkesin sıkıntısı, derdini, tasasını Rabbim affeder.. |
|
| Başa dön |
|
 |
|