| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
deniz*yıldızı SÜPER ÜYE

Kayıt: 09 May 2008 Mesajlar: 1665 Konum: İSTANBUL Durum: Çevrimdışı
Level : 34
|
Tarih: Pzr Mar 07, 2010 2:03 am Mesaj konusu: Şefkatim misafirliğe geliyoruz |
|
|
Çayı koy şefkatim biz yoldayız Fazla kalabalık değiliz Sadece seyfislamda ki kardeşler geliyooooo o kadarcık   |
|
| Başa dön |
|
 |
ŞeFKaT FORUM YÖNETİCİSİ

Kayıt: 09 Şub 2007 Mesajlar: 13823 Konum: İSTANBUL Durum: Çevrimdışı
Level : 71
|
Tarih: Pts Mar 08, 2010 3:33 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ah yıldızım ah ben sana ne diyeyim seyfislamdaki kardeşlerin başım üstünde yerleri var ama bunlar onlara hiç benzemiyor. Nerden buldun bu ekibi bana seyfislam diye yutturuyon bul gerçeklerini çaylar hazır (bu kadar kalabalık olmasın yaw ) _________________ Yâ Rabbî! Bizleri kıyamete kadar
Risale-i Nur kisvesinde
hakaik-i imaniye
ve esrar-ı Kur’âniye ile
kemâl-i ferah
ve sevinçle
meşgul eyle. Âmin. |
|
| Başa dön |
|
 |
ReYYaN FORUM YÖNETİCİSİ

Durum: Çevrimdışı
Level : 66
|
Tarih: Pts Mar 08, 2010 8:11 pm Mesaj konusu: |
|
|
vayyyyyyyy beeeeeee buda neeee deniz yıldızım sen bu kadarcık kişimi dedin kalabalık diye yawww canısı başka varmıydı çağırıcağın yada unuttuğun Ey Allahım yaaa . Çay yetiştiremezsin Şefkatim uğraşma ahh sen ahh deniz yıldızım yapmış yine yapacağını  |
|
| Başa dön |
|
 |
deniz*yıldızı SÜPER ÜYE

|
Tarih: Pts Mar 08, 2010 11:52 pm Mesaj konusu: |
|
|
| ŞeFKaT yazmış: |
Ah yıldızım ah ben sana ne diyeyim seyfislamdaki kardeşlerin başım üstünde yerleri var ama bunlar onlara hiç benzemiyor. Nerden buldun bu ekibi bana seyfislam diye yutturuyon bul gerçeklerini çaylar hazır (bu kadar kalabalık olmasın yaw ) |
Hiç bir şey deme şefkatim benim Biraz daha dikkatli bak şefkatim çok ayıp nasıl
tanımazsın Gördün kalabalık geliyoz gözün korktuu dimi Tanımamazlığa verdin Hem siyaha boyandık ki dikkat çekelim ki sen
çayı koyasın diye Sinyal veriyoooz sana Tanıdın dimi şimcik bizleri Bu arada erkekler centilmenlik yaptı onlar dışarıda kaldı
Bayanlarda içeride sadece dışardakiler değil yani  |
|
| Başa dön |
|
 |
deniz*yıldızı SÜPER ÜYE

|
Tarih: Sal Mar 09, 2010 12:01 am Mesaj konusu: |
|
|
| ReYYaN yazmış: |
vayyyyyyyy beeeeeee buda neeee deniz yıldızım sen bu kadarcık kişimi dedin kalabalık diye yawww canısı başka varmıydı çağırıcağın yada unuttuğun Ey Allahım yaaa . Çay yetiştiremezsin Şefkatim uğraşma ahh sen ahh deniz yıldızım yapmış yine yapacağını  |
Gözün fal taşı gibi açılmış reyyanım ya Olmaz mı canısı bu birazıydı tabi Birazı da
karayolunda geliyooor Şefkatim bayılmasın diye yavaş yavaş söyleyim dedim Ama madem sen sordun bende sormuşken
söyleyeyim dedim Ah ben ah çok uslu bir kızımda çaktırmıyom |
|
| Başa dön |
|
 |
deniz*yıldızı SÜPER ÜYE

|
Tarih: Sal Mar 09, 2010 12:04 am Mesaj konusu: |
|
|
 |
|
| Başa dön |
|
 |
lalegul GOLD ÜYE

Level : 39
|
Tarih: Sal Mar 09, 2010 1:24 am Mesaj konusu: |
|
|
Deniz Yıldızımm
sana azcuk yardım edem dedim
şevkatim sende meraklanma Bacımcım Ben geliyorum nasıl olsa
yardım ederim bunların servisii zor olur şimdi _________________ İlk” te “son” bulmaktır!..“Başlangıçta”, “bitmek”tir AŞK!...Aşk ne hüzün, ne sevinç, ne hülya…Aşk, sahili olmayan koca bir derya!…Aşk ne Mecnun, Aşk ne Leyla… AŞK dediğin, yüce MEVLA
|
|
| Başa dön |
|
 |
ReYYaN FORUM YÖNETİCİSİ

Level : 66
|
Tarih: Çrş Mar 10, 2010 9:48 pm Mesaj konusu: |
|
|
| deniz*yıldızı yazmış: |
| ReYYaN yazmış: |
Gözün fal taşı gibi açılmış reyyanım ya Olmaz mı canısı bu birazıydı tabi Birazı da
karayolunda geliyooor Şefkatim bayılmasın diye yavaş yavaş söyleyim dedim Ama madem sen sordun bende sormuşken
söyleyeyim dedim Ah ben ah çok uslu bir kızımda çaktırmıyom |
demek birazıydı hee dur yaww şimdi düşüp bayılcam canısı yaa aman çok uslusun nazar değmesinde  |
|
| Başa dön |
|
 |
fasulye ÜYE

Level : 7
|
Tarih: Çrş Mar 10, 2010 10:23 pm Mesaj konusu: |
|
|
Hanemiz yetersiz kalsada yüreklerimiz engindir,
Ve elbette ki misafir berekettir, bir alır bin bırakır giderler...
Mevlam üzerimizde hiç eksik etmesin.. _________________ Kalp her atışıyla bir aşk doğurur, sanırki borçludur küllenen izlere, oysaki bilmez mi gebedir umuda..fasulye |
|
| Başa dön |
|
 |
lalegul GOLD ÜYE

|
Tarih: Çrş Mar 10, 2010 11:24 pm Mesaj konusu: |
|
|
| fasulye yazmış: |
Hanemiz yetersiz kalsada yüreklerimiz engindir,
Ve elbette ki misafir berekettir, bir alır bin bırakır giderler...
]Mevlam üzerimizde hiç eksik etmesin.. |
amin kardeşim Mevlam onuda bereketi ile birlikte gönderiyor _________________ İlk” te “son” bulmaktır!..“Başlangıçta”, “bitmek”tir AŞK!...Aşk ne hüzün, ne sevinç, ne hülya…Aşk, sahili olmayan koca bir derya!…Aşk ne Mecnun, Aşk ne Leyla… AŞK dediğin, yüce MEVLA
|
|
| Başa dön |
|
 |
hafize USTA ÜYE

Level : 22
|
Tarih: Prş Mar 11, 2010 2:37 pm Mesaj konusu: |
|
|
maşallah _________________ [Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.] |
|
| Başa dön |
|
 |
deniz*yıldızı SÜPER ÜYE

|
Tarih: Prş Mar 11, 2010 10:35 pm Mesaj konusu: |
|
|
Espri yaptık nerden nereye gelmiş...Fasulye kardeş duan için amin inşALLAH...Tabiki misafir berekettir ..Kardeşim misafir ağırlamaktan korktuğu için söylemedi o sözleri ..Biliyor benim espri yaptığımı,o yüzden böyle karşılık vermiştir  |
|
| Başa dön |
|
 |
dürri_yektam GOLD ÜYE

Level : 50
|
Tarih: Pts Mar 15, 2010 11:04 pm Mesaj konusu: |
|
|
Vildanım misafirliğe herkesi çağırmışsın cadıı yaa yaramaz şeyy ne olacak cadılıkta birinciliğe doğru gidiyorsun ha gayret kolay gelsin şefkatim bu misafirleri ağırlamaya ömrümüz yetmez...Bak bakk lalegülde deniz yıldızını yalnız bırakmıyor 2.cadıyıda bulduk hadi hayırlısı _________________ [Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.] |
|
| Başa dön |
|
 |
deniz*yıldızı SÜPER ÜYE

|
Tarih: Sal Mar 16, 2010 1:02 am Mesaj konusu: |
|
|
Herkes dediğin Seyfislam yaa onlarsız da olmaz dimi Birinciliği istiyen kim Ben iyiyim böyle merak etme |
|
| Başa dön |
|
 |
ŞeFKaT FORUM YÖNETİCİSİ

Kayıt: 09 Şub 2007 Mesajlar: 13823 Konum: İSTANBUL Durum: Çevrimdışı
Level : 71
|
Tarih: Sal Mar 16, 2010 6:38 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bu misafirleri dürri_yektam bacıcım yardım edersen belki ağırlayabiliriz. yıldızım yaptı yine yapacağını hemde dışardakiler sadece erkekler içerde de bacılarmış Allahhhhh geniş bir sofra hazırlarız ama hemen söz veremem , bekleyiniz biraz daha yolcuuk yapın siz _________________ Yâ Rabbî! Bizleri kıyamete kadar
Risale-i Nur kisvesinde
hakaik-i imaniye
ve esrar-ı Kur’âniye ile
kemâl-i ferah
ve sevinçle
meşgul eyle. Âmin. |
|
| Başa dön |
|
 |
fatıma-tül zehra SÜPER ÜYE

Level : 32
|
Tarih: Sal Mar 16, 2010 6:48 pm Mesaj konusu: |
|
|
ben nerdeyim kendimi göremedim _________________ [Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.]
[Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.] |
|
| Başa dön |
|
 |
lalegul GOLD ÜYE

|
Tarih: Sal Mar 16, 2010 8:15 pm Mesaj konusu: |
|
|
| fatıma-tül zehra yazmış: |
ben nerdeyim kendimi göremedim |
dur bakim nerdesinn _________________ İlk” te “son” bulmaktır!..“Başlangıçta”, “bitmek”tir AŞK!...Aşk ne hüzün, ne sevinç, ne hülya…Aşk, sahili olmayan koca bir derya!…Aşk ne Mecnun, Aşk ne Leyla… AŞK dediğin, yüce MEVLA
|
|
| Başa dön |
|
 |
ŞEYHÜLİSLÂM VİP ÖZEL ÜYE

Kayıt: 14 Şub 2007 Mesajlar: 8064 Konum: İstanbul Durum: Çevrimdışı
Level : 60
|
|
| Başa dön |
|
 |
dürri_yektam GOLD ÜYE

Level : 50
|
Tarih: Sal Mar 16, 2010 9:36 pm Mesaj konusu: |
|
|
| ŞeFKaT yazmış: |
Bu misafirleri dürri_yektam bacıcım yardım edersen belki ağırlayabiliriz. yıldızım yaptı yine yapacağını hemde dışardakiler sadece erkekler içerde de bacılarmış Allahhhhh geniş bir sofra hazırlarız ama hemen söz veremem , bekleyiniz biraz daha yolcuuk yapın siz |
Tamam şefkatim yardım ederim tabiki deniz yıldızı da yardım eder işi ne başka tatlı cadım 1.sensin tabiki kardeşler biraz dolansın biz anca hazırlık yaparız o tayfun kardeşim yolu bile tarif etmiş _________________ [Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.] |
|
| Başa dön |
|
 |
deniz*yıldızı SÜPER ÜYE

|
Tarih: Sal Mar 16, 2010 11:32 pm Mesaj konusu: |
|
|
İşim seyfislamı davet etmek Gerisi size kalmış dürrim Şefkatim sen oyalıyon bizi
ama sen oyaladıkça seyfislam ailesi büyüyooor benden söylemesi Bak hemide iki tane olmuş görüyoon mu [Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.] |
|
| Başa dön |
|
 |
|