sarı gülüm asker

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    SEYF-İSLAM FORUM Forum Ana Sayfa -> Dini Şiirler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
kübra0101
ÜYE
<b>ÜYE </b>

Durum: Çevrimdışı

Level : 5
HP: 0 / 81  
 0%
MP: 38 / 38  
 100%
EXP: 9 / 13  
 69%
MesajTarih: Pts Hzr 22, 2009 9:14 am    Mesaj konusu: sarı gülüm asker Alıntıyla Cevap Gönder

BİTANEM SENİ SENSİZ YAŞIYORUM YOKLUGUN ÖYLE ZORKİ ALIŞAMIYORUM RESİMLERDE ŞİİRLERDE AKLA GELMEYECEK YERLERDE SENİ ARIYORUM BENİ SENSİZ BIRAKMA CABUK GEL EMİ YOKLUGUN YAMURLU BİR GECEDE KOR GİBİ DÜŞDÜ İCİME FAZLA BEKLETME SERVETİM DAYANAMAM SENSİZLİGE SARI GÜLÜMGURBETLİK COK ZORMUŞ BE BENİ SENSİZ BIRAKMA HEMEN GEL EMİ UYKULARIM KAÇDI GİTDİN GİDELİ BABANDA ÖZLÜYOR BELLİKİ SENİ BURHANDA ARIYOR SENİ BİZİ SENSİZ BURAKMA HEMEN GEL EMİ ALIŞIRSIN DEDİLER ALIŞAMIYOM BELLİKİ ALIŞMAK İSTEMİYORUM SENSİZ HİC BİR ŞEYDEN ZEVK ALMIYORUM BİZİ ALIŞDIRMA SENSİZLİGE HEMEN GEL EMİ ŞİİR YERİNE NİNİ SÖYLEYİM ÜSTÜN ACILIRSA YORGANIN ÖRTEYİM YİNE SENİ CAMIN ÖNÜNDE BEKLEYİM ÖPÜP KOKLAYIM HEMEN GEL EMİ COK ÖZLEDİM GEL EMİ Hoşgeldin Teşekkürler Allah razıolsun ,,
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    SEYF-İSLAM FORUM Forum Ana Sayfa -> Dini Şiirler Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız