| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
kobay ÜYE

Durum: Çevrimdışı
Level : 7
|
Tarih: Cum Eyl 02, 2011 4:06 am Mesaj konusu: sağlık sektörüne bir eleman ilave edildi. |
|
|
merhabalar!
bugün de serzakir abimizin acı gününde benim sevinçli bir haberi vermem ne derece doğru bilmiyorum ama sevincimi sizinle paylaşmak istedim;Kızım İstanbul'da yüksek hemşire olarak başlamış olduğu işinden ilk maaşını 31/08/2011 tarihinde aldı ve bizleri sevindirdi,
Rabbim tüm kendisini sevenleri,hak edenleri sevindirsin. _________________ HEYECAN,YENİLİK,BAŞARI |
|
| Başa dön |
|
 |
Nurun Ala Nur FORUM YÖNETİCİSİ

Kayıt: 16 May 2008 Mesajlar: 3276 Konum: İSTANBUL Durum: Çevrimdışı
Level : 44
|
Tarih: Cmt Eyl 03, 2011 12:56 am Mesaj konusu: |
|
|
| Maşaallah, Rabb'im hayırlı, bol hem bereketli kılsın... İşinde muvaffakiyetler nasip eylesin... |
|
| Başa dön |
|
 |
yeter__1 VİP ÖZEL ÜYE

Level : 60
|
Tarih: Cmt Eyl 03, 2011 1:58 pm Mesaj konusu: |
|
|
maşallah la kuvvete illa billah. Rabbim çok şükreden kullardan olmayı nasip etsin kızınıza ve sizlere. _________________ ÇIKTIK YOLA BİR KERE, DÖNÜŞ YOK GAYRI!...SEN KES YOLUMU! SANA ULAŞSIN ÇIKTIĞIM TÜM YOLLAR...
|
|
| Başa dön |
|
 |
SERZAKİR SİTE KURUCUSU

Kayıt: 08 Şub 2007 Mesajlar: 12882 Konum: İSTANBUL Durum: Çevrimdışı
Level : 70
|
Tarih: Cmt Eyl 03, 2011 11:47 pm Mesaj konusu: |
|
|
Maşaallah abim çok sevindim... Rabbim görevini hakkı ile eda etmesini nasip etsin İnşaallah...Rabbim kolaylıklar versin...
Beni cepten arayıp başsağlığı diledin acımızı paylaştın...Bizde senin mutluluğunu paylaşalım, İnşaallah...
Rabbim razı olsun... _________________ [Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.]
[Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.] |
|
| Başa dön |
|
 |
Kavs-ı kuzeh VİP ÖZEL ÜYE

Level : 36
|
Tarih: Pts Eyl 05, 2011 3:46 pm Mesaj konusu: |
|
|
MaşaAllahh ne mutlu size Rabbim hayırlı kazançlar versn inşaAllah..
Mevlam hayır yolunda harcamayı nasip etsin.. dua ile _________________ UMUT.. Hiç bitmeyen bahar mevsimidir, içinde kar da yağar , fırtınada kopar..
Ama Çiçekler açmaya hep devam eder...  |
|
| Başa dön |
|
 |
ŞEYHÜLİSLÂM VİP ÖZEL ÜYE

Kayıt: 14 Şub 2007 Mesajlar: 9379 Konum: İstanbul Durum: Çevrimdışı
Level : 63
|
Tarih: Pts Eyl 12, 2011 10:05 am Mesaj konusu: |
|
|
Allah ( c.c ) size layık evlat, Resulullah'a layık ümmet, Allah'a layık kul olabilenlerden ve işlerinde hayır, bereketler ihsan eyler İNŞÂALLAH.
Herşey gönlünüzce olsun.. |
|
| Başa dön |
|
 |
|