| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
BisMihi ÜYE

Durum: Çevrimdışı
Level : 5
|
Tarih: Cum Ağu 05, 2011 3:21 pm Mesaj konusu: S. ALEYKÜM |
|
|
Ben ramazan ayında olmamızdan dolayı çok susadım sanırım. oruc tutmak gerçekten çok keyifli hele bursa 'da inanılmaz böyle biyandan iş sıkıntıları diğer taraftan susuzluk ve sigara özlemi............. sizi seviyorum. Allah'a emanet, çok su için |
|
| Başa dön |
|
 |
Talha SÜPER ÜYE

Durum: Çevrimdışı
Level : 34
|
Tarih: Cum Ağu 05, 2011 6:13 pm Mesaj konusu: |
|
|
ve aleyküm selam güzel kardeşim.sabret sabretki mükafatını alasın.sebretki seni yaradının o kadar sana sağlık sıhhat vermiş bunların karşılığı akşama kadar susuz aç kalsak ne olur.Rabbim güç ve çektiğin sıkıntıların karşığını cennetle mükafatlandırsın.. _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
ŞeFKaT FORUM YÖNETİCİSİ

Kayıt: 09 Şub 2007 Mesajlar: 17864 Konum: İSTANBUL Durum: Çevrimdışı
Level : 77
|
Tarih: Cum Ağu 05, 2011 7:32 pm Mesaj konusu: |
|
|
Aleykümselam Bismihi kardeşim.Bu uzun günlerde oruç tutmak zor olsada Rahman'ın(c.c) rızası için seninde söylediğin gibi çok keyifli. Rabbim çalışanlara kolaylık versin.Mükafatlarınızı bol eylesin.Hayırlı ramazanlar,oruçlarımızı makbul eylesin Rabbimiz. _________________ "Yâ Rabbî! Bizleri kıyamete kadar
Risale-i Nur kisvesinde hakaik-i imaniye
ve esrar-ı Kur'âniye ile kemâl-i ferah ve sevinçle meşgul eyle.
âmin. İnşaallah." |
|
| Başa dön |
|
 |
ŞeFKaT FORUM YÖNETİCİSİ

Kayıt: 09 Şub 2007 Mesajlar: 17864 Konum: İSTANBUL Durum: Çevrimdışı
Level : 77
|
Tarih: Cum Ağu 05, 2011 7:33 pm Mesaj konusu: |
|
|
| Talha yazmış: | | ve aleyküm selam güzel kardeşim.sabret sabretki mükafatını alasın.sebretki seni yaradının o kadar sana sağlık sıhhat vermiş bunların karşılığı akşama kadar susuz aç kalsak ne olur.Rabbim güç ve çektiğin sıkıntıların karşığını cennetle mükafatlandırsın.. |
Eyvallah kardeşim.Maşaallah güzel cevaplar. _________________ "Yâ Rabbî! Bizleri kıyamete kadar
Risale-i Nur kisvesinde hakaik-i imaniye
ve esrar-ı Kur'âniye ile kemâl-i ferah ve sevinçle meşgul eyle.
âmin. İnşaallah." |
|
| Başa dön |
|
 |
MeDiNe YARDIMCI YÖNETİCİ

Kayıt: 21 May 2008 Mesajlar: 8735 Konum: istanbul Durum: Çevrimdışı
Level : 62
|
|
| Başa dön |
|