| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
Walue34 USTA ÜYE

Kayıt: 08 Şub 2007 Mesajlar: 672 Konum: İstanbul / Kartal Durum: Çevrimdışı
Level : 23
|
Tarih: Çrş Ekm 07, 2009 1:23 am Mesaj konusu: Recep Tayyip Erdoğan & Walue34 not: Hayal ürünüdür :) |
|
|
Yıl 2002 Başbakanlık Seçimlerine az bi zaman kalmış.. Bütün partyler seçim otobüsleriyle heryeri dolaşıyor, mitingler yapıyor, vaadlerde bulunuyorlar..
Birgün Recep Tayyip Erdoğan' ın kartal'a geleceini duydum Bir arkadaşım geldi abi Erdoğan geliyomuş dedi Cevabım belliydi tabi.
Kimden İzin Almış!
1 yada 2 saat sonra geldi seçim otobüsünden millete selam veriyordu ki..
Aşşağıdan bağırdım... aloooooooo in aşşağı senle konuşacaklarım var dedim .. Ne var be meşgul etme işimiz var dedi
Çabuk in asabımı bozma dedim.. baktı ciddiyim indi aşşağıya.. He söle ne oldu dedi bende dedimki bak sözümü kesme ordan öyle otobüsten konuşmaya benzemez dedim burdan konuşması olayın ciddiyetini anlamadın sen galiba dedim..
Hemen ciddileşti ortam.. sen kimle konuştuğunu biliyomusun utanmaz dedi.. ben çıldırdım heeyyyyytttttttt dememle korumalar üstüme çullandı birine bi tokat öbürüne uçan göbek.. diğerine tekme arkadan bitane daha geldi tuttum kulağından, çektim kenara bas git dedim bassss.. korumalar etkisiz hale gelince gittim koluna girdim Bakın Sayın Erdoğan burası benim çöplüğüm benden izinsiz gelemezsiniz dedim. korumaları al git olay çıkarmayın sessizce binin otobüsünüze gidin dedim.. ya dedi o kadar geldik elli milyonluk benzin gitti bari bi konuşma yapiim dedi bende acıdım iyi dedim yap sonrada sessizce gidin burdan Eyvallah dedi... Gittiii
Tabi bunlar tamamen hayal ürünüdür.. Sayın Başbakan Recep Tayyip Erdoğana Sevgi ve Saygılarımızla
(Yalakalığımızıda yaptık ) _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
lalegul GOLD ÜYE

Kayıt: 27 Ksm 2008 Mesajlar: 3391 Konum: http://www.seyfislam.com/forum/ Durum: Çevrimdışı
Level : 44
|
|
| Başa dön |
|
 |
hafiz_ AKTİF ÜYE

Durum: Çevrimdışı
Level : 18
|
Tarih: Çrş Ekm 07, 2009 9:48 pm Mesaj konusu: |
|
|
aynen yaa yalnı bu çöplük meselesi yakışmıyo yaa |
|
| Başa dön |
|
 |
MeDiNe YARDIMCI YÖNETİCİ

Kayıt: 21 May 2008 Mesajlar: 8735 Konum: istanbul Durum: Çevrimdışı
Level : 62
|
|
| Başa dön |
|
 |
Walue34 USTA ÜYE

|
Tarih: Prş Ekm 08, 2009 12:11 am Mesaj konusu: |
|
|
ben de severim zaten oyüzden yazdım sevdiklerimi konu alıyorum _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
Walue34 USTA ÜYE

|
Tarih: Prş Ekm 08, 2009 12:12 am Mesaj konusu: |
|
|
| lalegul yazmış: | sen bir alem insansın ya her yazın beni gülmekten öldürüyor
hayal güçüne maşallahh:D Allah razı olsun çok güldürüyorsun bizleri :D gitme sen sitede kal :D
hikayelerinin devamını bekliyurum::D |
Çok Teşekkürler Merak Etme Zaten Gitmem Bırakmam Sizi ama askere gidince tabi ara vermek zorunda kalıcam Hikayelerim sürecek merak etme _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
|