Recep Tayyip Erdoğan & Walue34 not: Hayal ürünüdür Smil

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    SEYF-İSLAM FORUM Forum Ana Sayfa -> Amatör Şiirler & Yazılar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Walue34
USTA ÜYE
<b>USTA ÜYE</b>

Durum: Çevrimdışı

Level : 23
HP: 36 / 1225  
 3%
MP: 585 / 585  
 100%
EXP: 39 / 65  
 60%
MesajTarih: Çrş Ekm 07, 2009 1:23 am    Mesaj konusu: Recep Tayyip Erdoğan & Walue34 not: Hayal ürünüdür :) Alıntıyla Cevap Gönder

Yıl 2002 Başbakanlık Seçimlerine az bi zaman kalmış.. Bütün partyler seçim otobüsleriyle heryeri dolaşıyor, mitingler yapıyor, vaadlerde bulunuyorlar..
Birgün Recep Tayyip Erdoğan' ın kartal'a geleceini duydum Bir arkadaşım geldi abi Erdoğan geliyomuş dedi Cevabım belliydi tabi.
Kimden İzin Almış!
1 yada 2 saat sonra geldi seçim otobüsünden millete selam veriyordu ki..
Aşşağıdan bağırdım... aloooooooo in aşşağı senle konuşacaklarım var dedim .. Ne var be meşgul etme işimiz var dedi
Çabuk in asabımı bozma dedim.. baktı ciddiyim indi aşşağıya.. He söle ne oldu dedi bende dedimki bak sözümü kesme ordan öyle otobüsten konuşmaya benzemez dedim burdan konuşması olayın ciddiyetini anlamadın sen galiba dedim..
Hemen ciddileşti ortam.. sen kimle konuştuğunu biliyomusun utanmaz dedi.. ben çıldırdım heeyyyyytttttttt dememle korumalar üstüme çullandı birine bi tokat öbürüne uçan göbek.. diğerine tekme arkadan bitane daha geldi tuttum kulağından, çektim kenara bas git dedim bassss.. korumalar etkisiz hale gelince gittim koluna girdim Bakın Sayın Erdoğan burası benim çöplüğüm benden izinsiz gelemezsiniz dedim. korumaları al git olay çıkarmayın sessizce binin otobüsünüze gidin dedim.. ya dedi o kadar geldik elli milyonluk benzin gitti bari bi konuşma yapiim dedi bende acıdım iyi dedim yap sonrada sessizce gidin burdan Eyvallah dedi... Gittiii

Tabi bunlar tamamen hayal ürünüdür.. Sayın Başbakan Recep Tayyip Erdoğana Sevgi ve Saygılarımızla Smil

(Yalakalığımızıda yaptıkSmil)

Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder Yazarın web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
lalegul
GOLD ÜYE
<b>GOLD ÜYE</b>

Level : 44
HP: 1708 / 6573  
 26%
MP: 0 / 3138  
 0%
EXP: 204 / 204  
 100%
MesajTarih: Çrş Ekm 07, 2009 11:04 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Very Happy Very Happy sen bir alem insansın ya her yazın beni gülmekten öldürüyor

hayal güçüne maşallahh:D Allah razı olsun çok güldürüyorsun bizleri :D gitme sen sitede kal :D
hikayelerinin devamını bekliyurum::D Allah razıolsun Cool Teşekkürler

hafiz_
AKTİF ÜYE
<b>AKTİF ÜYE</b>

Level : 18
HP: 14 / 711  
 2%
MP: 339 / 339  
 100%
EXP: 17 / 45  
 37%
MesajTarih: Çrş Ekm 07, 2009 9:48 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

aynen yaa Very Happy Very Happy yalnı bu çöplük meselesi yakışmıyo yaa düşünceli Teşekkürler
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
MeDiNe
YARDIMCI YÖNETİCİ
<b>YARDIMCI YÖNETİCİ</b>

Level : 62
HP: 11037 / 18707  
 59%
MP: 0 / 8931  
 0%
EXP: 96 / 436  
 22%
MesajTarih: Çrş Ekm 07, 2009 9:52 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

ben çok severim başbakanımızı bu tür yazılarda olmasa daha iyi sanki bilmem düşünceli
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Walue34
USTA ÜYE
<b>USTA ÜYE</b>

3%
 100%
 60%
MesajTarih: Prş Ekm 08, 2009 12:11 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

ben de severim zaten oyüzden yazdım sevdiklerimi konu alıyorum Smil

Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder Yazarın web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
Walue34
USTA ÜYE
<b>USTA ÜYE</b>

3%
 100%
 60%
MesajTarih: Prş Ekm 08, 2009 12:12 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

lalegul yazmış:
Very Happy Very Happy sen bir alem insansın ya her yazın beni gülmekten öldürüyor

hayal güçüne maşallahh:D Allah razı olsun çok güldürüyorsun bizleri :D gitme sen sitede kal :D
hikayelerinin devamını bekliyurum::D Allah razıolsun Cool Teşekkürler

Çok Teşekkürler Laughing Merak Etme Zaten Gitmem Bırakmam Sizi ama askere gidince tabi ara vermek zorunda kalıcam Hikayelerim sürecek merak etme

Başa dön
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    SEYF-İSLAM FORUM Forum Ana Sayfa -> Amatör Şiirler & Yazılar Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız