| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
SERZAKİR SİTE KURUCUSU

Kayıt: 08 Şub 2007 Mesajlar: 12667 Konum: İSTANBUL Durum: Çevrimdışı
Level : 70
|
Tarih: Sal Hzr 15, 2010 12:21 am Mesaj konusu: Mutluluk verici bir haber / Mail |
|
|
Alican isimli bir kardeşimiz İletişim bölümümüzden bize mail atmış.Bu maili aldıktan sonra okadar mutlu oldum ki anlatamam..Rabbim razı olsun..Sanırım Lale kardeşimiz tanıyor...Tam emin değilim ama...
Neyse maile gelelim..işte Alican kardeşimizin gönderdiği mail..
sayin cok degerli doslar sizleri cuma namazina gittigimde imamdan duydum biri sizin siteyi tanitmak amacli yazi yazip camiye asmislar imam okuyup soyle dedi bunu kim asti buraya kimse ses cikarmadi ne ki o dedik bir internet sitesi cok iyi yapmis kim buraya asmissa dedi haklisiniz cocuklar ben yalniz namaz kildirip kaciyorum ama hanginiz biliyor cumayi kac kildik dedi yaslilar biliyor ama biz hemen cogu bilmiyor koyumuze ne vaiz ne baska egitmen geliyor evelce her ramazan ayi trden vaiz gelir anlatirdi simdi herkez biliyor diye genis genis oldular birsey sordugumuzda al kitap oku diyor kimi kitap okumayi sevmiyor kimin parasi yok kiminin zamani yok imama oyle dedim ben cok sucluyum dedi bundan boyle size hem eyitim hem namaz dedi oradan internet kafeye gittimde butun gecler afislerde sizin adinizi okuyor buda ne nereye gitsem bu site konusuluyor dedim actim yunanli bir arkadasla gercekten cok begendim super olmus tebrik ederim yunanli dostum birde sitenin yabanci dili olsa dedi insallah olur sitede yalniz yazilar i ler y harfi olarak geliyor bazi harfler karisik zor girebildim ama deydi ALLAH razi olsun buraya duyurmusunuz imamda bakacagim dedi sevgiler b. trakya _________________ [Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.]
[Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.]
En son SERZAKİR tarafından Cum Tem 09, 2010 11:59 pm tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
lalegul GOLD ÜYE

Kayıt: 27 Ksm 2008 Mesajlar: 3387 Konum: http://www.seyfislam.com/forum/ Durum: Çevrimdışı
Level : 44
|
|
| Başa dön |
|
 |
SERZAKİR SİTE KURUCUSU

|
Tarih: Sal Hzr 15, 2010 9:33 pm Mesaj konusu: |
|
|
Geçen yıl yönetimimiz reklam amaçlı sticker bastırmıştı ve gittiğimiz heryere bu stickerları yapıştırıyorduk..Trakya bölgesinde hangi kardeşe verdik hatırlamıyorum ama
Alican kardeşimiz bugün attığı mailde şöyle diyor;
Bizim bulunduğumuz yerde tost dükkanları dahil birçok yere sitenin reklamları yapıştırılmış ve yetmemiş ne cesaretse Yunan tarafına geçmiş otarafa da yapıştırmış vede bunu yapan bir bayan mış (görenler öyle söylemiş)
Bizde o reklam kağıtlarından gördük... diyor ve devam ediyor.
Bu reklam kağıtları yani stickerlar konusunda demek ki biraz daha çalışma yapabiliriz
Rabbim cümlesinden razı olsun..Ne güzel haberler..Rabbim bu güzelliklerin sayısını artırsın İnşaaallah... _________________ [Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.]
[Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.] |
|
| Başa dön |
|
 |
ŞeFKaT FORUM YÖNETİCİSİ

Kayıt: 09 Şub 2007 Mesajlar: 17153 Konum: İSTANBUL Durum: Çevrimdışı
Level : 76
|
Tarih: Sal Hzr 15, 2010 10:04 pm Mesaj konusu: |
|
|
Allahu Ekber yaa nerden nereye.Rabbimin hikmetine bakın.Çokkkk ama çoookk sevindim bir o kadarda şaşırdım.Maşaallah yaa.Bizler yeter ki ihlasla çalışalım Rabbim daha bunun gibi çok hayırlı haberler aldırır. _________________ Risale-i Nur dairesinde bulunmak o hizmetin mükâfatıdır.Ayrı bir ücret beklemeye gerek yoktur.
|
| Başa dön |
|
 |
deniz*yıldızı GOLD ÜYE

Kayıt: 09 May 2008 Mesajlar: 2162 Konum: İSTANBUL Durum: Çevrimdışı
Level : 38
|
Tarih: Sal Hzr 15, 2010 10:19 pm Mesaj konusu: |
|
|
Hayy maşaAllah yaa Rabbim hizmetlerimizi arttırsın, her adımımız ihlaslı bir şekilde olsun.Mevlam neler lütfediyor bizlere Hamdolsun yaa...Bence de stickerlar çoğaltılsın duymayan kalmasın inşaALLAH... |
|
| Başa dön |
|
 |
lalegul GOLD ÜYE

Kayıt: 27 Ksm 2008 Mesajlar: 3387 Konum: http://www.seyfislam.com/forum/ Durum: Çevrimdışı
|
|
| Başa dön |
|
 |
SERZAKİR SİTE KURUCUSU

|
Tarih: Çrş Hzr 16, 2010 9:18 pm Mesaj konusu: |
|
|
Geçen sene 2.000 adet sticker bastırmıştık ama hepsini bitirdik..Tekrar bastırırsak gönderirim İnşaallah..Neden olmasın _________________ [Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.]
|
| Başa dön |
|
 |
lalegul GOLD ÜYE

|
|
| Başa dön |
|
 |
ŞEYHÜLİSLÂM FORUM YÖNETİCİSİ

Kayıt: 13 Şub 2007 Mesajlar: 9305 Konum: İstanbul Durum: Çevrimdışı
Level : 63
|
Tarih: Cum Hzr 18, 2010 10:54 am Mesaj konusu: |
|
|
MAŞÂALLAH insan okuyunca gerçekten de farklı bir atmosfer sarıyor..
YA RABBİ sana sonsuz şükürler olsun..
Seyf İslam ailesini kalbindeki niyetini biliyorsun.. ki bizlere bu lütuflarını sunuyorsun..
Sen kelimelerle anlatılamaz güzelliğinin tecellisi işte buradan da görerek anlayabiliriz...
Seyf İslam ailesini senin yolundan , bu hizmet düstürundan ayırma YA RABBİ..
Elimizden geleni, ve kalplerimizden geçeni en iyi sen bilirsin..
Sen seyf - islam ailesinin, orada bulunan kardeşlerimizin ve tüm müslümanlarımızın yar ve yardımcısı ol YA RABBİ..
Senden başka kimsemiz yok..
Bizler Aciziz , Fakrız , Sen ise Şefkatinle , Merhamatinle ve tüm zati ve subuti sıfatlarınla bizleri koru , gözet Rabbim..
AMİN.. |
|
| Başa dön |
|
 |
lalegul GOLD ÜYE

|
Tarih: Cmt Hzr 19, 2010 1:41 am Mesaj konusu: |
|
|
AMİN AMİN AMİN AMİN AMİN AMİN AMİN AMİN AMİN AMİN yürekten ve içten amin diyorummmmmmm _________________
İlk” te “son” bulmaktır!..“Başlangıçta”, “bitmek”tir AŞK!...Aşk ne hüzün, ne sevinç, ne hülya…Aşk, sahili olmayan koca bir derya!…Aşk ne Mecnun, Aşk ne Leyla… AŞK dediğin, yüce MEVLA |
|
| Başa dön |
|
 |
(derviş61) USTA ÜYE

Durum: Çevrimdışı
Level : 18
|
Tarih: Cmt Hzr 19, 2010 1:27 pm Mesaj konusu: |
|
|
ilgiyle okudum çok beğendim rabbim sayılarınızı arttırsın inşALLAH hayırda gidenlerin ALLAH cc yolunu açarmış.yolunuz açık olsun..
Seyf İslam ailesini senin yolundan , bu hizmet düstürundan ayırma YA RABBİ..
Elimizden geleni, ve kalplerimizden geçeni en iyi sen bilirsin..
Sen seyf - islam ailesinin, orada bulunan kardeşlerimizin ve tüm müslümanlarımızın yar ve yardımcısı ol YA RABBİ.. AMİNNNNNNNNNNNN AMİNNNNNNNNNNNNN.. |
|
| Başa dön |
|
 |
lalegul GOLD ÜYE

|
Tarih: Pzr Hzr 20, 2010 12:24 am Mesaj konusu: |
|
|
aminnnnnnnnnnn aminnnnnnn demeden geçemedim içimden yetmedi yazılarımla dile getirmek istedim _________________
İlk” te “son” bulmaktır!..“Başlangıçta”, “bitmek”tir AŞK!...Aşk ne hüzün, ne sevinç, ne hülya…Aşk, sahili olmayan koca bir derya!…Aşk ne Mecnun, Aşk ne Leyla… AŞK dediğin, yüce MEVLA |
|
| Başa dön |
|
 |
SERZAKİR SİTE KURUCUSU

|
Tarih: Pzr Hzr 20, 2010 12:30 am Mesaj konusu: |
|
|
Tüm kardeşlerimin bu güzel dua ve temennilerine canı gönülden amin diyorum...
Rabbim cümlenizden razı olsun...Desteklerinizi bekliyorum..İnşaallah. _________________ [Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.]
|
| Başa dön |
|
 |
|