| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
ŞeFKaT FORUM YÖNETİCİSİ

Kayıt: 09 Şub 2007 Mesajlar: 17864 Konum: İSTANBUL Durum: Çevrimdışı
Level : 77
|
Tarih: Cmt May 14, 2011 1:13 am Mesaj konusu: Moderatör Olarak Yönetime Giren Maksut Kardeşimiz |
|
|
Selamun Aleyküm Kardeşler,
Kısa sürede sitemizde istifadeli paylaşım ve yorumları ile aktif olan Maksut kardeşimiz,bundan sonra Moderatör olarak paylaşımlarına devam edecektir.
Görevin hayırlı olsun Maksut kardeşim.Allah kolaylık versin.
_________________ "Yâ Rabbî! Bizleri kıyamete kadar
Risale-i Nur kisvesinde hakaik-i imaniye
ve esrar-ı Kur'âniye ile kemâl-i ferah ve sevinçle meşgul eyle.
âmin. İnşaallah." |
|
| Başa dön |
|
 |
LeyL-i Serair GOLD ÜYE

Kayıt: 15 Mar 2011 Mesajlar: 2458 Konum: KOCAELİ Durum: Çevrimdışı
Level : 39
|
Tarih: Cmt May 14, 2011 1:16 am Mesaj konusu: |
|
|
Allah razı olsun ablacım Rabbim utandırmasın Elimden geldiğince seyfislam ailesine yakışır bir görev olur benim için...
Rabbim emekleriniz boşa çıkarmamayı bana nasib eder inşaAllah _________________ Misafirsin bu hanede ey gönül, umduğunla değil bulduğunla gül, hane sahibi ne derse o olur, ne kimseye sitem eyle, ne de üzül….
İstiyorsan HAKKA varmayı, meslek edin gönül almayı, bırak saraylarda mermer olmayı, toprak ol bağrında güller yetişsin..
En son LeyL-i Serair tarafından Cmt May 14, 2011 1:19 am tarihinde değiştirildi, toplam 2 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
SERZAKİR SİTE KURUCUSU

Kayıt: 08 Şub 2007 Mesajlar: 12882 Konum: İSTANBUL Durum: Çevrimdışı
Level : 70
|
Tarih: Cmt May 14, 2011 1:17 am Mesaj konusu: |
|
|
Aleykümselam...
Bizlerde sabırsızlıkla bu duyuruyu bekliyorduk...Maşaallah...
Görevin hayırlı olsun kardeşim Tebrik ederim _________________ [Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.]
[Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.] |
|
| Başa dön |
|
 |
LeyL-i Serair GOLD ÜYE

|
Tarih: Cmt May 14, 2011 1:20 am Mesaj konusu: |
|
|
Allah razı olsun abicim bu şerefe beni de layık gördüğünüz için Rabbim razı olsun inşaAllah elimden geldiğince bütün içtenliğimle sitemizi ileriye taşımaya bir nebzede olsa yardımcı olabilirim inşaAllah _________________ Misafirsin bu hanede ey gönül, umduğunla değil bulduğunla gül, hane sahibi ne derse o olur, ne kimseye sitem eyle, ne de üzül….
İstiyorsan HAKKA varmayı, meslek edin gönül almayı, bırak saraylarda mermer olmayı, toprak ol bağrında güller yetişsin.. |
|
| Başa dön |
|
 |
ŞeFKaT FORUM YÖNETİCİSİ

Kayıt: 09 Şub 2007 Mesajlar: 17864 Konum: İSTANBUL Durum: Çevrimdışı
Level : 77
|
Tarih: Cmt May 14, 2011 1:21 am Mesaj konusu: |
|
|
| Maksut yazmış: | Allah razı olsun ablacım Rabbim utandırmasın Elimden geldiğince seyfislam ailesine yakışır bir görev olur benim için...
Rabbim emekleriniz boşa çıkarmamayı bana nasib eder inşaAllah |
Amin kardeşim inşaallah hakkıyla hizmet edenlerden oluruz.Aramıza katılmana çok sevindik. _________________ "Yâ Rabbî! Bizleri kıyamete kadar
Risale-i Nur kisvesinde hakaik-i imaniye
ve esrar-ı Kur'âniye ile kemâl-i ferah ve sevinçle meşgul eyle.
âmin. İnşaallah." |
|
| Başa dön |
|
 |
LeyL-i Serair GOLD ÜYE

|
Tarih: Cmt May 14, 2011 1:25 am Mesaj konusu: |
|
|
Ben de böle bir site de güzel bir yerde olduğuma çok seviniyorum Rabbim daim eder inşaAllah Rabbim cümlemizden razı olsun inşaAllah _________________ Misafirsin bu hanede ey gönül, umduğunla değil bulduğunla gül, hane sahibi ne derse o olur, ne kimseye sitem eyle, ne de üzül….
İstiyorsan HAKKA varmayı, meslek edin gönül almayı, bırak saraylarda mermer olmayı, toprak ol bağrında güller yetişsin.. |
|
| Başa dön |
|
 |
MeDiNe YARDIMCI YÖNETİCİ

Kayıt: 21 May 2008 Mesajlar: 8735 Konum: istanbul Durum: Çevrimdışı
Level : 62
|
|
| Başa dön |
|
 |
LeyL-i Serair GOLD ÜYE

|
Tarih: Cmt May 14, 2011 1:35 am Mesaj konusu: |
|
|
Allah razı olsun ablacım Rabbim bu güzel uğurda bizlere yardım etsin inşaAllah. Gücümüzü aldığımız yerden vazgeçmedikçe gerisi de gelir inşaAllah
Allah yar ve yardımcımız olsun _________________ Misafirsin bu hanede ey gönül, umduğunla değil bulduğunla gül, hane sahibi ne derse o olur, ne kimseye sitem eyle, ne de üzül….
|
| Başa dön |
|
 |
Kavs-ı kuzeh VİP ÖZEL ÜYE

Durum: Çevrimdışı
Level : 36
|
Tarih: Cmt May 14, 2011 1:04 pm Mesaj konusu: |
|
|
Yeni göreviniz hayırlı olsun kardeşim..
Rabbim hizmetlerini artırsın
Kolay gelsin
Seni de aramızda görmek güzel yeni mod _________________ UMUT.. Hiç bitmeyen bahar mevsimidir, içinde kar da yağar , fırtınada kopar..
Ama Çiçekler açmaya hep devam eder...  |
|
| Başa dön |
|
 |
LeyL-i Serair GOLD ÜYE

|
Tarih: Cmt May 14, 2011 8:44 pm Mesaj konusu: |
|
|
Rabbim razı olsun abla Rabbim utandırmasın inşaAllah... _________________ Misafirsin bu hanede ey gönül, umduğunla değil bulduğunla gül, hane sahibi ne derse o olur, ne kimseye sitem eyle, ne de üzül….
|
| Başa dön |
|
 |
ReYYaN FORUM YÖNETİCİSİ

Durum: Çevrimdışı
Level : 69
|
Tarih: Cmt May 14, 2011 11:51 pm Mesaj konusu: |
|
|
Hayırlı olsun Maksut kardeşim Mevlam başarılarının devamını ihsan eylesin inşallah Aramıza hoşgeldin _________________ [Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.] |
|
| Başa dön |
|
 |
LeyL-i Serair GOLD ÜYE

|
Tarih: Cmt May 14, 2011 11:55 pm Mesaj konusu: |
|
|
Allah razı olsun ablacım sizlerden öğreneceğim daha çok şey hayırlısıyla Rabb'im nasib eder inşaAllah... _________________ Misafirsin bu hanede ey gönül, umduğunla değil bulduğunla gül, hane sahibi ne derse o olur, ne kimseye sitem eyle, ne de üzül….
|
| Başa dön |
|
 |
|