Bunu cepten yüklediğim için biraz düşük kalitede görüntü var...
İnşaallah yakında linki düzenler daha kaliteli bir görüntü eklerim..Zaten bu videoda görüntü değil anlatılana dikkat edilmeli...
Bu videomu başka bir video sitesinde paylaştım...Yaklaşık 4.000 izlenme aldı... _________________ [Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.]
[Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.]
Bu baya bir meşhurdur ağabey.. Müstafi Kumandan.. Baya hissi.. Baya anlamlı.. Belki ben en az 50-60 defa dinlemişimdir, kaldı ki değil 4000 , belki ilk günden bu yana milyon defa dinlenmiştir bu.. His ve fikirde sarsıntı yaşanılan, rahatın, tenperverliğin mülahazaları bozduğu zamanlarda bunun gibi bir tokat ve "dur ve beni dinle, kendine gel" diyecek sarsıcı bir hadise çok azdır..
Katiyen bileceksiniz ki;İslam adına atılan her adımın arkasında Resulü Ekrem(aleyhissalatu vesselam) vardır. İslam vazifesi,irşad ve tebliğ adına atılan her adımın arkasında Resulü Ekrem(aleyhissalatu vesselam) vardır.Arkanızda Aleyhissalatu vesselamı zahir,başınızda yardımcı ve mürakım olarak görmek istiyorsanız vazifenizi idrak şuuru içinde herkes hayat-ı içtimaiyede hissesine düşen mevkıda vazifesini yapmağa çalışsın... _________________ "Yâ Rabbî! Bizleri kıyamete kadar
Risale-i Nur kisvesinde hakaik-i imaniye
ve esrar-ı Kur'âniye ile kemâl-i ferah ve sevinçle meşgul eyle.
âmin. İnşaallah."
İslam adına attığımız adımlara aman dikkat edelim. Defalarca dinlenilecek bir video. Allah(c.c) razı olsun abim. _________________ "Yâ Rabbî! Bizleri kıyamete kadar
Risale-i Nur kisvesinde hakaik-i imaniye
ve esrar-ı Kur'âniye ile kemâl-i ferah ve sevinçle meşgul eyle.
âmin. İnşaallah."
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız