| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
SERZAKİR SİTE KURUCUSU

Kayıt: 08 Şub 2007 Mesajlar: 12882 Konum: İSTANBUL Durum: Çevrimdışı
Level : 70
|
Tarih: Sal Hzr 14, 2011 11:54 am Mesaj konusu: Küçükken Yaptığımız Haylazlıklar :mrgreen: |
|
|
Kardeşlerim bu konuya küçükken yapmış olduğumuz haylazlıkları yazalım bakalım neler çıkacak... _________________ [Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.]
[Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.]
En son SERZAKİR tarafından Cmt Tem 02, 2011 11:53 pm tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
SERZAKİR SİTE KURUCUSU

|
Tarih: Sal Hzr 14, 2011 12:07 pm Mesaj konusu: |
|
|
Mesela ilk ben yazayım...Kısa ama olsun en azından konuya bir başlangıç olur...
Köyde bizim bahçeler vardı...Bu bahçeler ilçenin içerisinde değilde, tepelerin üzerindeydi. Herkesin orada arazisi vardı...Yanyana bahçeler...Lakin bu bahçelere gitmek için kullanılan toprak yol çok dardı...
Annemler bahçede çalışırken bizde abimlerle haylazlık peşinde gezerdik...
Birgün tam bizim bahçenin önünden geçen ve herkesin bahçesine gitmek için kullandığı o yolu kazarak bir çukur oluşturduk ve üzerini kapadık. Daha sonra saklanarak avımızı bekledik
Eşşeği ile bahçesine giden bir amcamız o tuzağa basınca eşşekle beraber düştü Allah muhafaza ettide o yolun yan tarafı uçurum, çok şükür oradan aşağı gitmedi... Bu haylazlığı yaptığımızda yaklaşık 6, 7 yaşlarındaydık ve ilçeninde birkaç yerine yine böyle çukurlar kazmışızdır...
Devamıda sizen bekliyoruz _________________ [Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.]
[Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.] |
|
| Başa dön |
|
 |
Kavs-ı kuzeh VİP ÖZEL ÜYE

Durum: Çevrimdışı
Level : 36
|
Tarih: Sal Hzr 14, 2011 1:26 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ben uslu bi çocuktum halende öyleyim
hiçç çıtım çıkmaz sessiz sakin(: _________________ UMUT.. Hiç bitmeyen bahar mevsimidir, içinde kar da yağar , fırtınada kopar..
Ama Çiçekler açmaya hep devam eder...  |
|
| Başa dön |
|
 |
umudum ÜYE

Level : 5
|
Tarih: Cum Hzr 17, 2011 11:38 am Mesaj konusu: |
|
|
bende çok usluymuşum çocukken
hatırladıgım kadarıyla
hatırlamadıgım taraflarını bilmiyorum |
|
| Başa dön |
|
 |
MeDiNe YARDIMCI YÖNETİCİ

Kayıt: 21 May 2008 Mesajlar: 8735 Konum: istanbul Durum: Çevrimdışı
Level : 62
|
|
| Başa dön |
|
 |
LeyL-i Serair GOLD ÜYE

Kayıt: 15 Mar 2011 Mesajlar: 2458 Konum: KOCAELİ Durum: Çevrimdışı
Level : 39
|
Tarih: Cum Hzr 17, 2011 5:46 pm Mesaj konusu: |
|
|
benim küçüklüğümde pek öle yaramazlıklarla geçmedi gerek ailemin üzerimize titremesi gerekse yaramazlık yapmaya izin vermemelerinden dolayı _________________ Misafirsin bu hanede ey gönül, umduğunla değil bulduğunla gül, hane sahibi ne derse o olur, ne kimseye sitem eyle, ne de üzül….
İstiyorsan HAKKA varmayı, meslek edin gönül almayı, bırak saraylarda mermer olmayı, toprak ol bağrında güller yetişsin.. |
|
| Başa dön |
|
 |
MeDiNe YARDIMCI YÖNETİCİ

|
|
| Başa dön |
|
 |
MeDiNe YARDIMCI YÖNETİCİ

|
|
| Başa dön |
|
 |
lalegul GOLD ÜYE

Kayıt: 27 Ksm 2008 Mesajlar: 3391 Konum: http://www.seyfislam.com/forum/ Durum: Çevrimdışı
Level : 44
|
|
| Başa dön |
|
 |
SERZAKİR SİTE KURUCUSU

|
Tarih: Pzr Hzr 19, 2011 12:34 am Mesaj konusu: |
|
|
Maşaallah SEYF-İSLAM baya usluymuş, küçükken....Aklınıza mı gelmiyor, yoksa gerçekten de uslumuydunuz?
Ebva kardeşim en azından yaptığı veya karıştığı bir haylazlık olayını anlatmış...Devamını bekliyoruz
Lalegul kardeşim seninde roman yazmana gerek yok..Bir, iki tane yaz yeter bekliyoruz.. _________________ [Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.]
[Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.] |
|
| Başa dön |
|
 |
LeyL-i Serair GOLD ÜYE

|
Tarih: Pzr Hzr 19, 2011 12:57 am Mesaj konusu: |
|
|
Ben usluydum hem küçükken büyüklerle takılırdım _________________ Misafirsin bu hanede ey gönül, umduğunla değil bulduğunla gül, hane sahibi ne derse o olur, ne kimseye sitem eyle, ne de üzül….
İstiyorsan HAKKA varmayı, meslek edin gönül almayı, bırak saraylarda mermer olmayı, toprak ol bağrında güller yetişsin.. |
|
| Başa dön |
|
 |
MeDiNe YARDIMCI YÖNETİCİ

|
|
| Başa dön |
|
 |
lalegul GOLD ÜYE

Kayıt: 27 Ksm 2008 Mesajlar: 3391 Konum: http://www.seyfislam.com/forum/ Durum: Çevrimdışı
|
|
| Başa dön |
|
 |
LeyL-i Serair GOLD ÜYE

|
Tarih: Pzr Hzr 26, 2011 12:23 pm Mesaj konusu: |
|
|
MaşaAllah ablacım yaa |
|
| Başa dön |
|
 |
yeter__1 VİP ÖZEL ÜYE

Level : 60
|
Tarih: Cmt Tem 02, 2011 11:20 pm Mesaj konusu: |
|
|
senden hiç ummazdım canım benim  _________________ ÇIKTIK YOLA BİR KERE, DÖNÜŞ YOK GAYRI!...SEN KES YOLUMU! SANA ULAŞSIN ÇIKTIĞIM TÜM YOLLAR...
|
|
| Başa dön |
|
 |
lalegul GOLD ÜYE

|
|
| Başa dön |
|
 |
Walue34 USTA ÜYE

Kayıt: 08 Şub 2007 Mesajlar: 672 Konum: İstanbul / Kartal Durum: Çevrimdışı
Level : 23
|
Tarih: Sal Arl 06, 2011 6:06 am Mesaj konusu: |
|
|
yaramazlık deyince arkadaşlar... akla hemen benim adım gelirdi mahallede, öyle yaramazdımki mahallede beni görünce yolunu bile değiştirenler vardı ama birkeresinde işi abartıp yangın çıkarmıştım...
bizim sokakta eski bir ev vardı kullanılmayan kapısı penceresi fln kilitli içi öteberi dolu bir ev birde kocaman bahçesi vardı bizde o bahçede oyunlar oynardık neredeyse bütün günümüz orada geçerdi tabi mal sahibi orada oynamamıza çok kızardı ekşi suratlı bir amcaydı hiç sevmezdim.... birgün bizi bu bahçeden kovdu bayaa hakaretler ederek ben bununla ağız dalaşına girdim sonra eline sopa aldı bu başladı beni kovalamaya, ara ara elime geçirdiğim taşları adama fırlattıysamda bir türlü etkisiz hale getiremedim
her neyse kaçarken ayağım takıldı düştüm dizlerim felan yaralandı üstüne birde adamdan iki tokat yedim.... sonra çılgınlar gibi çığlıklar atmaya başladım adamın elini ısırdım kaçtım eve annem beni görünce bu ne hal diye bir tokatta ondan yedim...
Sonra dedimki kendi kendime ben sana bunun hesabını sorarım...
bizim bahçede kömürlükte babamın eşyaları falan vardı orada bir bidon dolusu tiner vardı aldım bunu gittim o evin içine girdim hertarafa döktüm eski kanepeler mobilyalar yataklar falan var döktüm üstlerine sonrada kibriti çaktım... kaçtım...
Arkadaşlar ev öylesine yandı ki bu kez ben bile korkmuştum neredeyse yan binalara sıçrayacaktı mahalleye iki tane itfaiye geldi polisler geldi falan olay bayaa büyüdü anlayacağınız sonra polisler birini tutmuşlar orda garibanın birini sen yaktın doğru söyle falan diyorlardı o da ağlıyordu ben dayanamadım koştum ben yaktım polis amca o yakmadı dedim evin neresi senin bakalım dedi sonra babam ve mal sahibi konuşmuş anlaşmışlar babam o evi yıktırıp bahçeyi temizletmişti ve sanırım bir miktarda para vermişti adama konuda öyle kapanmıştı çocukluk işte... _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
Katrenur AKTİF ÜYE

Level : 11
|
Tarih: Sal Arl 06, 2011 1:12 pm Mesaj konusu: |
|
|
Walue34 ...yaptıklarını okuyunca ben çok akıllıymışım der oldum... sonuçta ufak tefek de olsa yaramazlık yapmayan çocuk var mıdır ki...ilk aklıma gelen Rahmetli dedemi çok çileden çıkarırdım....kıymetli meyvelerini ... ağacın başına çıkar bir güzel mideye indirirdim...yakalanma korkusu işin keyifli yanı çünkü hiç beni yakalamaya gücü yetmemiştir...ahı mı tutar ne yapardı... çoğu kez doktorluk olurdum... (eee mideye giren de ölçülü olmak zorunda) çocukluk işte _________________ Namaz kılmayan, Allahtan canını esirger…Allahtan vaktini kaçırır….Canını veren Allahtan canını esirgeyen, Allaha hakkıyla inanıyor değildir...Bedenini yoktan var eden Allah karşısında bedenini eğmeyen Allahın varlığına ve var edişine inanmıyor gibidir … |
|
| Başa dön |
|
 |
lalegul GOLD ÜYE

|
|
| Başa dön |
|
 |
yeter__1 VİP ÖZEL ÜYE

Level : 60
|
Tarih: Prş Arl 08, 2011 1:46 am Mesaj konusu: |
|
|
Walue34 kardeşim sen o zamanlarda kaç kaşındaydın ya _________________ ÇIKTIK YOLA BİR KERE, DÖNÜŞ YOK GAYRI!...SEN KES YOLUMU! SANA ULAŞSIN ÇIKTIĞIM TÜM YOLLAR...
|
|
| Başa dön |
|
 |
|