| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
SERZAKİR SİTE KURUCUSU

Kayıt: 08 Şub 2007 Mesajlar: 12882 Konum: İSTANBUL Durum: Çevrimdışı
Level : 70
|
Tarih: Cum Hzr 10, 2011 12:16 am Mesaj konusu: Kavs-ı kuzeh Kardeşimiz *Süper Moderatör* |
|
|
Değerli kardeşlerim;
SEYF-İSLAM Yönetiminin değerli üyelerinden biri olan Kavs-ı kuzeh kardeşimiz bundan böyle sitemizde S.Moderatör olarak paylaşımlarına devam edecektir, İnşaallah...
Kaliteli yorum ve paylaşım, sitemiz için vermiş olduğu destek ve meyvedar muhabbetleri neticesinde Süper Moderatör olarak Yönetimimizde devam etmesi uygun görüldü...
Rabbim ebeden ve daimen razı olsun...
Herzaman aramızda görmek dilekleri ile... Rabbim dostluğumuzu daim kılsın...
Hayırlı olsun kardeşim... _________________ [Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.]
[Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.]
En son SERZAKİR tarafından Sal Ağu 02, 2011 11:50 pm tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
LeyL-i Serair GOLD ÜYE

Kayıt: 15 Mar 2011 Mesajlar: 2457 Konum: KOCAELİ Durum: Çevrimdışı
Level : 39
|
Tarih: Cum Hzr 10, 2011 12:18 am Mesaj konusu: |
|
|
ilk ben tebrik etmek isterim hayırlı olsun ablacım inşaAllah _________________ Misafirsin bu hanede ey gönül, umduğunla değil bulduğunla gül, hane sahibi ne derse o olur, ne kimseye sitem eyle, ne de üzül….
İstiyorsan HAKKA varmayı, meslek edin gönül almayı, bırak saraylarda mermer olmayı, toprak ol bağrında güller yetişsin.. |
|
| Başa dön |
|
 |
MeDiNe YARDIMCI YÖNETİCİ

Kayıt: 21 May 2008 Mesajlar: 8735 Konum: istanbul Durum: Çevrimdışı
Level : 62
|
|
| Başa dön |
|
 |
lalegul GOLD ÜYE

Kayıt: 27 Ksm 2008 Mesajlar: 3391 Konum: http://www.seyfislam.com/forum/ Durum: Çevrimdışı
Level : 44
|
Tarih: Cum Hzr 10, 2011 1:08 am Mesaj konusu: |
|
|
MaşaAllah rabbim hizmetini artırsın HİZMET AŞK'INI devamlı kılsın Dağim olsun ALLAH Senden razı olsun kardeşlerimden de İnşaAllah.. _________________
İlk” te “son” bulmaktır!..“Başlangıçta”, “bitmek”tir AŞK!...Aşk ne hüzün, ne sevinç, ne hülya…Aşk, sahili olmayan koca bir derya!…Aşk ne Mecnun, Aşk ne Leyla… AŞK dediğin, yüce MEVLA |
|
| Başa dön |
|
 |
ReYYaN FORUM YÖNETİCİSİ

Durum: Çevrimdışı
Level : 69
|
Tarih: Cum Hzr 10, 2011 1:13 am Mesaj konusu: |
|
|
Başarılarının devamını dileriz Kavsım hayırlı olsun inşallah Mevlam daim kılsın _________________ [Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.] |
|
| Başa dön |
|
 |
medcezir GOLD ÜYE

Kayıt: 04 Arl 2007 Mesajlar: 2009 Konum: KONYA MEVLANA DİYARI Durum: Çevrimdışı
Level : 37
|
Tarih: Cum Hzr 10, 2011 9:36 am Mesaj konusu: |
|
|
hayırlı olsun kavs'ım Kuzu'um ((:
nartıkın baklava ısmarlarsın _________________
*-* SeyF İsLaMıN Asabisi *-*
[Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.] |
|
| Başa dön |
|
 |
Kavs-ı kuzeh VİP ÖZEL ÜYE

Level : 36
|
Tarih: Cum Hzr 10, 2011 5:37 pm Mesaj konusu: Re: Kavs-ı kuzeh Kardeşimiz *Süper Moderatör* |
|
|
| SERZAKİR yazmış: | Değerli kardeşlerim;
SEYF-İSLAM Yönetiminin değerli üyelerinden biri olan Kavs-ı kuzeh kardeşimiz bundan böyle sitemizde S.Moderatör olarak paylaşımlarına devam edecektir, İnşaallah...
Kaliteli yorum ve paylaşım, sitemiz için vermiş olduğu destek ve meyvedar muhabbetleri neticesinde Süper Moderatör olarak Yönetimimizde devam etmesi uygun görüldü...
Rabbim ebeden ve daimen razı olsun...
Herzaman aramızda görmek dilekleri ile... Rabbim dostluğumuzu daim kılsın...
Hayırlı olsun kardeşim... |
Çok mutlu oldummm Cuma günü bu Rahmeti bol günde bu güzel haberi almak benm için çok güzel oldu abi Allah razı olsun çok teşekkür ederim
sabah cevap yazacaktım ama siteye giremedim?
Güzel yürekli oluşunuzdan böylesi muhabbetli ve güzel yorumlar buyurmuşsunuz abi Allah razi vel muradi..Estagfirullah bizler dinimiz adına Allah namına hayırlı ve faydalı bir şeylere vesile olabiliyorsak ne mutlu..
Rabbim inşaAllah bu yeni sıfat ve yetkiyle daha faydalı paylaşımlar yapabilmemi nasip eder.. sizler bizlere bu imkanı sundunuz..Mevla hizmetlerinizi daim ve makbul eylesin inşaAllah..
layık gördüğünüz için teşekkür ederim
Baki dua ve muhabbetle..
Rabbim hizmet dairesinden bizleri ayırmasın inşaAllah.. _________________ UMUT.. Hiç bitmeyen bahar mevsimidir, içinde kar da yağar , fırtınada kopar..
Ama Çiçekler açmaya hep devam eder...  |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Cum Hzr 10, 2011 5:40 pm Mesaj konusu: |
|
|
| LeyL-i Serâir yazmış: | | ilk ben tebrik etmek isterim hayırlı olsun ablacım inşaAllah |
Allah razı olsun kardeşim darısı sana _________________ UMUT.. Hiç bitmeyen bahar mevsimidir, içinde kar da yağar , fırtınada kopar..
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Cum Hzr 10, 2011 5:42 pm Mesaj konusu: |
|
|
| EBVA yazmış: |
eyvah bana yaklaşıyomusun nee
Rabbim güzel yüreginden hoş sohbetinden bizleri mahrum bırakmasın |
Hayırdır abla neden korkuyorsun merdiven basamaklarını bir bir çıkıyorum Rabbimin izniyle, sana geliyorum
Allah razı olsun ablam sağolasın..
aminnn ecmain inşaAllah.. estagfirullah abla muhabbetlerimiz daimi olsun.. _________________ UMUT.. Hiç bitmeyen bahar mevsimidir, içinde kar da yağar , fırtınada kopar..
|
| Başa dön |
|
 |

|
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Cum Hzr 10, 2011 5:46 pm Mesaj konusu: |
|
|
| ReYYaN yazmış: | Başarılarının devamını dileriz Kavsım hayırlı olsun inşallah Mevlam daim kılsın |
Allah razı olsun Reyyanım sağolasın
aminn ecmain bacısıı
Rabbim hayırlı kılsın inşaAllah..faydalı olabilmek duasıyla cancağzım .. _________________ UMUT.. Hiç bitmeyen bahar mevsimidir, içinde kar da yağar , fırtınada kopar..
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Cum Hzr 10, 2011 5:48 pm Mesaj konusu: |
|
|
| medcezir yazmış: | hayırlı olsun kavs'ım Kuzu'um ((:
nartıkın baklava ısmarlarsın |
sağolasın canım benimm Allah razı olsunnn
olmaz mıı yeter ki sen iste cancağzım _________________ UMUT.. Hiç bitmeyen bahar mevsimidir, içinde kar da yağar , fırtınada kopar..
|
| Başa dön |
|
 |
lalegul GOLD ÜYE

Kayıt: 27 Ksm 2008 Mesajlar: 3391 Konum: http://www.seyfislam.com/forum/ Durum: Çevrimdışı
Level : 44
|
|
| Başa dön |
|
 |
LeyL-i Serair GOLD ÜYE

Kayıt: 15 Mar 2011 Mesajlar: 2457 Konum: KOCAELİ Durum: Çevrimdışı
Level : 39
|
Tarih: Sal Hzr 14, 2011 12:18 am Mesaj konusu: |
|
|
| Kavs-ı kuzeh yazmış: | | LeyL-i Serâir yazmış: | | ilk ben tebrik etmek isterim hayırlı olsun ablacım inşaAllah |
Allah razı olsun kardeşim darısı sana |
Hayırlı diyelim ablacım normal üyelik şimdilik önceliğim _________________ Misafirsin bu hanede ey gönül, umduğunla değil bulduğunla gül, hane sahibi ne derse o olur, ne kimseye sitem eyle, ne de üzül….
İstiyorsan HAKKA varmayı, meslek edin gönül almayı, bırak saraylarda mermer olmayı, toprak ol bağrında güller yetişsin.. |
|
| Başa dön |
|
 |
ŞeFKaT FORUM YÖNETİCİSİ

Kayıt: 09 Şub 2007 Mesajlar: 17864 Konum: İSTANBUL Durum: Çevrimdışı
Level : 77
|
Tarih: Prş Hzr 16, 2011 12:58 pm Mesaj konusu: |
|
|
Maşaallah Kavsım süper mod. olmuş. Rabbim başarılarını,hizmetini,şevkini daim eylesin. Çok sevindim.
 _________________ "Yâ Rabbî! Bizleri kıyamete kadar
Risale-i Nur kisvesinde hakaik-i imaniye
ve esrar-ı Kur'âniye ile kemâl-i ferah ve sevinçle meşgul eyle.
âmin. İnşaallah." |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Prş Hzr 16, 2011 1:28 pm Mesaj konusu: |
|
|
| ŞeFKaT yazmış: | Maşaallah Kavsım süper mod. olmuş. Rabbim başarılarını,hizmetini,şevkini daim eylesin. Çok sevindim.
 |
Şefkatimmm teşekkür ederim bacısııı
aminn ecmain..
hediyeler içinde teşekkür ederim :)baki dua ve muhabbetle  _________________ UMUT.. Hiç bitmeyen bahar mevsimidir, içinde kar da yağar , fırtınada kopar..
|
| Başa dön |
|
 |
umudum ÜYE

Level : 5
|
Tarih: Cum Hzr 17, 2011 11:15 am Mesaj konusu: |
|
|
hayırlı olsun kardeşim |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Pts Hzr 20, 2011 4:51 pm Mesaj konusu: |
|
|
| umudum yazmış: | hayırlı olsun kardeşim |
Allah razı olsun kardeşim eyvallahhh _________________ UMUT.. Hiç bitmeyen bahar mevsimidir, içinde kar da yağar , fırtınada kopar..
|
| Başa dön |
|
 |
|