| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
kobay ÜYE

Durum: Çevrimdışı
Level : 7
|
Tarih: Prş Nis 28, 2011 9:26 pm Mesaj konusu: izin varmı? |
|
|
iyi akşamlar!
forum kurallarını okudum ama siyaset yapılmaz diye bir ibare görmedim,mamafih ben yine de bi sorayım dedim,başka bir bölümde siyasi anket yapabilirmiyiz?yani 12-haziranda kim hangi partiye oy vermeyi düşünüyor şeklinde bir anket yapmaya izin varmı?Görüyorsunuz,biliyorsunuz siyasetsiz olmuyor.
selam ve dua ile _________________ HEYECAN,YENİLİK,BAŞARI |
|
| Başa dön |
|
 |
LeyL-i Serair GOLD ÜYE

Kayıt: 15 Mar 2011 Mesajlar: 2457 Konum: KOCAELİ Durum: Çevrimdışı
Level : 39
|
Tarih: Prş Nis 28, 2011 9:29 pm Mesaj konusu: |
|
|
selamun aleyküm
benim pek yetkim yok ama şahsi fikrim olmaması yönünde siyaset tabiri caizse lastik gibidir ne tarafa çekerseniz uzar bundan dolayıdır ki ilerde oluşabilecek tartışmalar kırılmalar olmasın diye doğru bulmuyorum
hayırlı akşamlar
RAbbim yar ve yardımcınız olsun inşaAllah... _________________ Misafirsin bu hanede ey gönül, umduğunla değil bulduğunla gül, hane sahibi ne derse o olur, ne kimseye sitem eyle, ne de üzül….
İstiyorsan HAKKA varmayı, meslek edin gönül almayı, bırak saraylarda mermer olmayı, toprak ol bağrında güller yetişsin.. |
|
| Başa dön |
|
 |
SERZAKİR SİTE KURUCUSU

Kayıt: 08 Şub 2007 Mesajlar: 12882 Konum: İSTANBUL Durum: Çevrimdışı
Level : 70
|
Tarih: Cum Nis 29, 2011 12:54 am Mesaj konusu: |
|
|
Aleykümselam..
Bediüzzaman Hz.'leri "Euzü billahi mineşşeytani vessiyase" der.
Yani şeytan'dan ve siyasetten Allah (c.c.)'a sığınırım....
Sitemizde siyasi mevzuatlara pek, hatta hiç yer vermiyoruz. Maksut kardeşiminde dediği gibi sonu büyük tartışma ve tatsızlıklara sebebiyet veriyor...
Bu maneviyat ortamında herkes kardeşce aynı düşünceler ve aynı dava için hareket ediyor. Lakin bu ortama siyaset, vs. tarzda tarafgirlik duygularını harekete geçirecek mevzuatlar girmesi, bu kadeşliğin zarar görmesine muhakkat sebebiyet verecektir...
Bu sebeplede uygun görmüyoruz... Seçim zamanı gider oyumuzu veriri çıkarız.Bizim görevimiz bu kadardır... _________________ [Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.]
[Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.] |
|
| Başa dön |
|
 |
lalegul GOLD ÜYE

Kayıt: 27 Ksm 2008 Mesajlar: 3391 Konum: http://www.seyfislam.com/forum/ Durum: Çevrimdışı
Level : 44
|
|
| Başa dön |
|
 |
LeyL-i Serair GOLD ÜYE

Kayıt: 15 Mar 2011 Mesajlar: 2457 Konum: KOCAELİ Durum: Çevrimdışı
Level : 39
|
Tarih: Cum Nis 29, 2011 4:24 am Mesaj konusu: |
|
|
Allah razı olsun ablacım _________________ Misafirsin bu hanede ey gönül, umduğunla değil bulduğunla gül, hane sahibi ne derse o olur, ne kimseye sitem eyle, ne de üzül….
İstiyorsan HAKKA varmayı, meslek edin gönül almayı, bırak saraylarda mermer olmayı, toprak ol bağrında güller yetişsin.. |
|
| Başa dön |
|
 |
kobay ÜYE

Durum: Çevrimdışı
Level : 7
|
Tarih: Cum Nis 29, 2011 6:31 am Mesaj konusu: günaydın! |
|
|
''alarra'si ve'l ayn'' yani;başım gözüm üstüne'' ancak biz zamanında bu konularda;''siyaset,dünya''pek bilgilendirilmedik hala acısını çekiyoruz.Yanımızda siyaset konuşulduğunda hala bizi aşar cinsinden melül-mahzun bakmaya devam ediyoruz ki eksiklikten başka bişey değil. _________________ HEYECAN,YENİLİK,BAŞARI |
|
| Başa dön |
|
 |
SERZAKİR SİTE KURUCUSU

Kayıt: 08 Şub 2007 Mesajlar: 12882 Konum: İSTANBUL Durum: Çevrimdışı
Level : 70
|
Tarih: Cum Nis 29, 2011 8:58 am Mesaj konusu: |
|
|
Bizi aşıyor değilde ilgilendirmiyor diyelim. Insan eline gülü almışken gidip otlarla ilgilenmesi onlara ehemmiyet vermesi ve elindeki gülü unutup onunla ilgilenmemesi, zarar vermesi kar-i akıl değildir... diye düşünüyorum abi.. _________________ [Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.]
[Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.] |
|
| Başa dön |
|
 |
|