| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
GÜLSAHH ÜYE

Durum: Çevrimdışı
Level : 4
|
Tarih: Cmt Ksm 27, 2010 11:58 am Mesaj konusu: işsiz olan arkadaşlarımız içinde iş ilanları yer alsa? |
|
|
| hayırlı günler cümleten.. bu site içerisinde i işsiz olan arkadaşlarımız içinde iş ilanları yer alsa mükemmel olur..en azında yardımcı olabiliriz.. |
|
| Başa dön |
|
 |
yeter__1 VİP ÖZEL ÜYE

Durum: Çevrimdışı
Level : 60
|
Tarih: Cmt Ksm 27, 2010 5:31 pm Mesaj konusu: |
|
|
Hayırlı günler kardeşim. Bir defasında bende böyle birşey düşünmüştüm iş ararken Ama şöyle bir kanaate varmıştım.
Benim kendi fikrimce pek gerek yok.Diyelim ki bölüm açtık başka iş arama sitelerinden kopyala yapıştır yapılacak.İş aramak isteyen o sitelere bakar zaten. Bence zaman israfı olur. Farklı bir yol izlenirse olabilir tabi.İş arayan kardeşler belki sitemizi keşfedip üye olmak isteyebilirler ama bakalım diğer üyelerimizin ve yönetimimizin fikirleri ne doğrultuda?
Her zaman fikir ve önerilerinizi bekleriz  _________________ ÇIKTIK YOLA BİR KERE, DÖNÜŞ YOK GAYRI!...SEN KES YOLUMU! SANA ULAŞSIN ÇIKTIĞIM TÜM YOLLAR...
|
|
| Başa dön |
|
 |
SERZAKİR SİTE KURUCUSU

Kayıt: 08 Şub 2007 Mesajlar: 12882 Konum: İSTANBUL Durum: Çevrimdışı
Level : 70
|
Tarih: Pzr Ksm 28, 2010 1:14 am Mesaj konusu: |
|
|
Keşke imkan olsada kardeşlerimizin tüm ihtiyaçlarına karşılık verebilsek..Lakin bir iş ilanı (işveren ve iş arayan) okadar geniş içerik ve seçeneklere sahip bir konudur ki, burada paylaşımda bulunulması pek bir amaç teşkil etmez...
İşverenin şartları ve iş arayanın talep ve beklentileri....
Bu sebeple bende gerek yok diye düşünüyorum...Yinede böyle bir sıkıntıda olan kardeş varsa "Seviyeli sohbet odası" bölümümüze veya bizlere ÖM atarak ulaşırlarsa elimizden geleni yapmaya çalışırız, ki bizim bulunduğumuz bölgeler dahilinde... _________________ [Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.]
[Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.] |
|
| Başa dön |
|
 |
YASİR GOLD ÜYE

Kayıt: 04 Eyl 2007 Mesajlar: 3054 Konum: mekan34 vatan71 Durum: Çevrimdışı
Level : 43
|
Tarih: Pzr Ksm 28, 2010 6:34 am Mesaj konusu: |
|
|
bence sitenin amacından çok çok uzak bi fikir
denildiği gibi bu konuyla alakalı çok site var yinede siz bilirsiniz benim fikrim |
|
| Başa dön |
|
 |
|