İyide bacım sadeece onu yapmıyorsun ki bunları izleyince insan daha çok dua etmek istiyor.Rabbbim yardımcımız olsun bacısı _________________ "Yâ Rabbî! Bizleri kıyamete kadar
Risale-i Nur kisvesinde hakaik-i imaniye
ve esrar-ı Kur'âniye ile kemâl-i ferah ve sevinçle meşgul eyle.
âmin. İnşaallah."
içimi kavurdu ya ya ne dıyım allahım bzıı bu hale düşürenlere akıl ıhsan eylesın bırgun bızım yureklerımızı kavuranlarında yureklerı kavrulsun üffffffff yaw ben bu ara çok sulu göz oldum _________________ TASAVVUF YAKADA ROZET
DEĞİL;GÖNÜLDE KURŞUN OLMALI..
öncelikle cümleten S.A
Başörtü ile ilgili bölümde de yorum yazmıstım. gene yazmak istiyorum
Bu kliptede gösteriliyor zaten cevik kuvvetlerin bacılarımızı götürmesi sanki terörist muamelsi yapmaları ne kadar acı bir olay hemde bizim kendi memleketimizde. yabancı bir devlette gibiyiz. bu topraklar için onca dökülen kan verilen şehit Bu insanların bizim bacılarımıza analarıma hakeret yapılması içinmiydi.
Üniversitede 3 yıldır karsılastıgım bacılarımızın basını acıp içeri girmeleri olayları insanın içini yaralıyor. Allah islah etsin. İnşallah en kısa zamanda bu karabulutlar üstümüzden dağılır
Saygılar _________________ [Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.]
[Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.]
İyide bacım sadeece onu yapmıyorsun ki bunları izleyince insan daha çok dua etmek istiyor.Rabbbim yardımcımız olsun bacısı
sadece dua ile olmaz kardesım dua tabıkı olucak ama filiyattada bısıler yapmak lazım kiritik noktalarda onlar degıl bız olmalıyız bunun içinde calısmalıyız ve dua etmelıyız allaha emanet olun
içimi kavurdu ya ya ne dıyım allahım bzıı bu hale düşürenlere akıl ıhsan eylesın bırgun bızım yureklerımızı kavuranlarında yureklerı kavrulsun üffffffff yaw ben bu ara çok sulu göz oldum
kardeşim biz erkeklerin bile yürekleri kanıyo başörtüsü yüzünden
_________________ tut! elinden kitabın; aşk sende,ruh onda,
hep aynı kelimeyi söyledik put panayırlarında,
ALLAHU EKBER dedik,LAİLAHE İLLALLAH dedik,
bak zulmedenleri nasıl bir inkılapla devirdik.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız