| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
Gönül Sızım AKTİF ÜYE

Kayıt: 29 Ekm 2007 Mesajlar: 157 Konum: Şehr-i İstanbul Durum: Çevrimdışı
Level : 11
|
Tarih: Çrş Ksm 07, 2007 10:48 pm Mesaj konusu: Hakan Ünsal'dan Altaylı'ya Cevap |
|
|
Namaz da kıldık, oruç da tuttuk, şampiyon da olduk
Galatasaray'ın efsane kadrosundaki futbolculardan Hakan Ünsal'ı hedef alarak, "G.Saray'ı tarikatçılardan temizledim." diye açıklama yapan eski yönetici Fatih Altaylı'ya, Hakan'dan ince bir cevap geldi.
Sarı-Kırmızılı ekipte forma giydiği dönemde diğer takımlardan en büyük farklarının inanç birliği yapmalarını olduğunu söyleyen Hakan Ünsal, "Bu şekilde G.Saray'ı bir yerlere taşımıştık. Tüm takım olarak birbirimizi çok seviyorduk; ama inanç birliği bizi daha kuvvetli bir birlikteliğe ulaştırmıştı. Biz, namaz da kıldık, oruç da tuttuk; dört sene üst üste şampiyon da olduk. UEFA Kupası'nı ve Süper Kupa'yı kazandık." sözlerini kullandı.
Dini yaşantısının başka kişilere zararı olduğuna asla inanmadığını dile getiren usta krampon, şöyle konuştu: "Tam aksine, gece yarılarına kadar barlarda gezen, içki içen, âlemden kafasını kaldırmayan futbolcu profilinden ciddi bir dönüş oldu. Altyapıdan gelen futbolculara, geceleri gezmeyin, içki ve sigara içmeyin, bu kötü alışkanlıları edinmeyin diye tembihte bulunduk. Bunu zaten antrenör ve yöneticiler de istiyor. Bunlarında dışında, bir insanın dinini yaşaması gerektiğini, bunun bir emir olduğunu da söyledik. Ama asla kimseyi zorlamadık."
Fatih Altaylı'nın sözlerini sürpriz bulmadığını ifade eden Ünsal, "G.Saray'dan neden gönderildiğimi zaten biliyordum. Altaylı bunu geç de olsa itiraf etti. Ne mutlu bana ki, dini yaşayan bir futbolcu olduğum için gönderilmişim. O zaman da hiç üzülmemiştim, şimdi daha da mutlu oldum." dedi. 8sutun.com'a konuşan Hakan, Altaylı'nın bu açıklamaları yapmakta çok geç kaldığını da kaydetti: "Altaylı'nın bunları neden zamanında söylemedi? Madem bu kadar cesareti vardı, bu kadar net konuşacaktı, keşke o zaman söyleseydi ya bunları. Söyleyemezdi çünkü alacağı tepkinin boyutunu biliyordu. Şimdi eski medya gücünü yitirdiği ve yeniden gündeme gelmek için bu tür açıklamalar yapıyor."
Fatih Altaylı, bir dergiye verdiği röportajda, "Hakan Şükür inanç dünyasını G.Saray'a taşıdı. Dikkat edin G.Saray'a gelen bütün genç çocuklar bir yerden sonra tarikata girmek zorunda kaldılar. G.Saray bundan tam kurtuluyordu, Hakan gitmişti, son kalan cemaat kalıntısı Hakan Ünsal'ı da ben yollamıştım, dolayısıyla bir temizlik olmuştu." demişti.
Zaman - Spor Servisi _________________ "Andım yine Sen'i her şey yâdımdan silindi,
Hayalin gönlümün tepelerinde gezindi,
Bu bir serap olsa da hafakanlarım dindi,
Andım yine Sen'i her şey yâdımdan silindi." |
|
| Başa dön |
|
 |
LiDer GOLD ÜYE

Kayıt: 22 Tem 2007 Mesajlar: 4541 Konum: K.A.A.L Durum: Çevrimdışı
Level : 49
|
Tarih: Prş Ksm 08, 2007 9:45 pm Mesaj konusu: |
|
|
| helal olsun hakanıma yawww |
|
| Başa dön |
|
 |
delal AKTİF ÜYE

Kayıt: 06 Eyl 2007 Mesajlar: 251 Konum: lut kavminin oldugu yerden Durum: Çevrimdışı
Level : 14
|
Tarih: Cum Ksm 09, 2007 1:21 am Mesaj konusu: |
|
|
hakan abim arkandayizzz afedersiniz ama su sozu soyleyecem.it urur kervan yurur.buda altayliya kapak olsun.  _________________ [img]http://img522.imageshack.us/img522/5520/erdem8xeow6gz9li0.jpg[/img] |
|
| Başa dön |
|
 |
vuslat_55 AKTİF ÜYE

Kayıt: 18 Hzr 2007 Mesajlar: 231 Konum: ...!...HüZüNKaR...!... Durum: Çevrimdışı
Level : 14
|
Tarih: Cum Ksm 09, 2007 5:51 pm Mesaj konusu: |
|
|
Cidden helali hoş olsun ya cevaba bak!...
eyvAllah...  _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
YASİR GOLD ÜYE

Kayıt: 04 Eyl 2007 Mesajlar: 3054 Konum: mekan34 vatan71 Durum: Çevrimdışı
Level : 43
|
Tarih: Cum Ksm 09, 2007 6:29 pm Mesaj konusu: |
|
|
| işte cevap bukardeşim galatasaraylıların hepsi böleee hakan şükür emre okan hakan ünsal ergün bülent korkmaz aaaahhhh aahh nerdde o kadro |
|
| Başa dön |
|
 |
SERZAKİR SİTE KURUCUSU

Kayıt: 08 Şub 2007 Mesajlar: 12881 Konum: İSTANBUL Durum: Çevrimdışı
Level : 70
|
Tarih: Cum Ksm 09, 2007 11:44 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bir Galatasaraylı olarak böle bir yönetime ve böyle karaktersiz insanlara sahip olduğumuz için utanç duyuyorum..Allah'ın Nurunu üfleyerer söndüreceklerini sanıyorlar...onlar bu boş beyinleri ile bu tür düşüncelere sahip oldukaları sürece başarılı olmayı rüyalarında bile göremezler _________________ [Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.]
[Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.] |
|
| Başa dön |
|
 |
ŞAKİRT GOLD ÜYE

Durum: Çevrimdışı
Level : 38
|
Tarih: Cmt Ksm 10, 2007 11:33 pm Mesaj konusu: |
|
|
okurken tüylerım diken diken oldu
ne kadar aptalımkı o adam baştayken maçlara gidip bu karektersızlere para kazandırdım
ben galatasaraylıyım ama şunu söylüyım galatasarayın düşüşü devam eder
çünkü artık onların başarısı için dua eden kımse olmayacak _________________
[Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.] |
|
| Başa dön |
|
 |
cihaderi AKTİF ÜYE

Kayıt: 06 Ksm 2007 Mesajlar: 344 Konum: MaRDiN..... Durum: Çevrimdışı
Level : 17
|
Tarih: Çrş Ksm 28, 2007 11:19 am Mesaj konusu: |
|
|
hakan ünsalı gönderdim demiş ama bi bakın akıbetide hakan ünsalın ki gibi olmuş nefretle kınıyorum altaylıyı _________________ [Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.]
söz konusu GALATASARAY'sa gerisi teferruattır |
|
| Başa dön |
|
 |
|