erkek sürücü yazıyorum hep profesyonel sürücüler geliyo ben napim Acaba bir bakalım(gülüyorum) ifadeyi koymak istemiyorum _________________ "Yâ Rabbî! Bizleri kıyamete kadar
Risale-i Nur kisvesinde hakaik-i imaniye
ve esrar-ı Kur'âniye ile kemâl-i ferah ve sevinçle meşgul eyle.
âmin. İnşaallah."
Su*fim varyaaaa süpersnnnnnnnnnnnnn bu kadarda beklemiyodum yawwww beylerrrrrr
süper araba park ettiğinize tekrardan şahit olduk
tebriklerrrrrrrrrrrrrr
_________________ "Yâ Rabbî! Bizleri kıyamete kadar
âmin. İnşaallah."
Gerçek gibimi hadi yaaa ispat et o zaman gerçek olmadığını bizimkilerde hiç olmuyoda böyle şeylerrrrrrrrrrrrrrr (buldun yine yolunu) _________________ "Yâ Rabbî! Bizleri kıyamete kadar
âmin. İnşaallah."
ispat şöyle ederim ablacım bikere gizli kamera değil görüntü kalitesinden belli kameraman hususi o arabayı çekmiş sanki daha önceden planlanmış gibi ayrıca adam arabayı o kadar çarpıyo girmeye çalışıyo olmuyo geri geri deniyo madem oraya giremeyecek kadar acemisisn nasıl ordan arabanın hemen arkasını çeviriyon birkerede inipte arabama nolmuş demiyo tabii en sonda komiklik olsun diye iki tarafıda sıkışmış arabanın oradan inmeye çalışıyo biraz acemice olmuş ama komik olmuş saygılar hürmetler
Kayıt: 06 Eyl 2007 Mesajlar: 251 Konum: lut kavminin oldugu yerden Durum: Çevrimdışı
Level : 14
HP:
4 / 426
1%
MP:
203 / 203
100%
EXP:
27 / 33
81%
Tarih: Sal Ekm 09, 2007 7:11 pm Mesaj konusu:
sufi bacim cok guldum emegine saglik.adam sanki kendini luna parkta saniyor.carpisan arabalar gibi.bu adam teyzemdende beter yaf _________________ [img]http://img522.imageshack.us/img522/5520/erdem8xeow6gz9li0.jpg[/img]
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız