| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
SERZAKİR SİTE KURUCUSU

Kayıt: 08 Şub 2007 Mesajlar: 12881 Konum: İSTANBUL Durum: Çevrimdışı
Level : 70
|
Tarih: Cum Şub 09, 2007 8:25 am Mesaj konusu: Resim ekleme hakkında bilgi |
|
|
Sitemize resim eklemek isteyipte ekleyemeyen arkadaşlarımız bu bölüme cevap atarak sorularını yöneltebilirler. _________________ [Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.]
[Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.]
En son SERZAKİR tarafından Sal Hzr 08, 2010 11:48 pm tarihinde değiştirildi, toplam 5 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
SERZAKİR SİTE KURUCUSU

|
Tarih: Cmt Şub 17, 2007 11:42 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bu sitenin linki: [Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.]
1. İlkönce bu siteye giriyorsun.Sitede "Browse" yazan butona tıklayıp bilgisayarının içerisinden eklemek istediğin resmi seçiyorsun ve aç diyorsun.
2. Eklemek istediğin resmi seçtikten sonra ekranda bulunan "Şimdi Yükle" butonunu tıklıyorsun ve resim uploand oluyor..
3.En önemlisi ve sonuncusu ekranın sol tarafında 8 tane link çıkıyor ve bu linklerden sadece üzerinde
Forum kodu yazan linki kopyalıyorsun ve getirip sitemize ekliyorsun..
İmza içinde aynı linki profilinden imza kutusuna ekleyip Gönder diyorusun.. bitiyor
hepsi bukadar dikkatli yaptıktan sonra çok basit yine bir sorun olursa yazabilirsin.
ALLAH'a emanet olun... _________________ [Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.]
[Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.]
En son SERZAKİR tarafından Cmt Oca 16, 2010 1:46 am tarihinde değiştirildi, toplam 4 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
nur-i Dilara ÜYE

Kayıt: 19 May 2007 Mesajlar: 68 Konum: Houston, Texas Durum: Çevrimdışı
Level : 7
|
Tarih: Çrş Hzr 06, 2007 12:07 pm Mesaj konusu: |
|
|
ABİ BİR KONUYU MERAK EDİYORUM
AMAN İYİ NİYETİMDEN ŞÜPHE ETMEYİN SADECE MERAK BAZI ÜYELERİN İMZALARI HAREKETLİ RESİM VEYA YAZILARDAN OLUŞTURULMUŞ.NORMALDE SADECE YAZI KARAKTERİNE İZİN VERİYOR PROFİL BİLGİLERİNDE.ACABA BU ÖZEL ÜYELERE VERİLEN BİR HAK MI ?YOKSA BUNUN BİR YÖNTEMİ VAR DA BEN Mİ BİLMİYORUM?
ABİ BİLGİLENDİRİRSENİZ SEVİNİRİM _________________ [Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.] |
|
| Başa dön |
|
 |
SoNuNa_KaDaR GOLD ÜYE

Kayıt: 09 Şub 2007 Mesajlar: 2519 Konum: ist Durum: Çevrimdışı
Level : 40
|
Tarih: Çrş Hzr 06, 2007 12:11 pm Mesaj konusu: |
|
|
kardeşim url cıkarıyosun seyfettın abıde lınk vermısya begendığın ımza küçük olmak şartıyla [Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.] bu adresten begendığın resmının urlsını çıkar imza bölumune yapıştır _________________ TASAVVUF YAKADA ROZET
DEĞİL;GÖNÜLDE KURŞUN OLMALI.. |
|
| Başa dön |
|
 |
nur-i Dilara ÜYE

|
Tarih: Çrş Hzr 06, 2007 12:29 pm Mesaj konusu: |
|
|
bilgilendirdiğin için ablacım _________________ [Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.] |
|
| Başa dön |
|
 |
nur-i Dilara ÜYE

|
Tarih: Çrş Hzr 06, 2007 1:28 pm Mesaj konusu: |
|
|
SERZAKİR ABİ VE SELSEBİL İNŞALLAH ÇÖZDÜM OLAYI _________________ [Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.] |
|
| Başa dön |
|
 |
SoNuNa_KaDaR GOLD ÜYE

Kayıt: 09 Şub 2007 Mesajlar: 2519 Konum: ist Durum: Çevrimdışı
Level : 40
|
Tarih: Çrş Hzr 06, 2007 3:20 pm Mesaj konusu: |
|
|
bence çözmüşün ayrıca ımzada avatarda süper hayırlı olsun kardeşim Allah senden de razı olsun kardeşim _________________ TASAVVUF YAKADA ROZET
DEĞİL;GÖNÜLDE KURŞUN OLMALI.. |
|
| Başa dön |
|
 |
nur-i Dilara ÜYE

|
Tarih: Çrş Hzr 06, 2007 5:05 pm Mesaj konusu: |
|
|
| selsebil yazmış: | bence çözmüşün ayrıca ımzada avatarda süper hayırlı olsun kardeşim Allah senden de razı olsun kardeşim |
ALLAH SENDEN DE RAZI OLSUN ABLACIM.ASLINDA FARKETMEDİNİZ AMA BAYA KAFAMI KURCALAYAN BİR KONUYU DA ÇÖZDÜNÜZ.BENİM ANTOLOJİ.COM'DA DİNİ İÇERİKLİ BİR GRUBUM VARDI VE GRUP ANA SAYFAMI DÜZENLEYEMİYORDUM.BU DURUMA DA ÜZÜLÜYORDUM.ŞİMDİ ANLATTIĞINIZ YÖNTEMİ BİRAZ DEĞİŞTİREREK O SİTEYE UYGULADIM VE SORUNU ÇÖZDÜM.DAHA DOĞRUSU SERZAKİR ABİ İLE SİZ ÇÖZDÜNÜZ.BİR ÇOK ARKADAŞTAN YADIM İSTEMİŞ AMA ALAMAMIŞTIM.ŞİMDİ DÜŞÜNÜYORUM DA İYİ Kİ BU SİTEYE ÜYE OLMUŞUM.HEM TEKNİK VE TEKNOLOJİK ALANDA KENDİMİ GELİŞTİRİYORUM HEM DE HARAMLARDAN UZAK DURABİLİYORUM
ALLAH SİTEYİ KURANLAR VE EMEK HARCAYANLARDAN RAZI OLSUN _________________ [Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.] |
|
| Başa dön |
|
 |
nur-i Dilara ÜYE

|
Tarih: Çrş Hzr 06, 2007 5:16 pm Mesaj konusu: |
|
|
serzakir abi biliyorum başını ağrıttım ama bir soru daha sormak istiyorum imageshack.us mp3 dosyalarını desteklemiyor destekleyen bir site adresi verebilir misiniz bana acaba
böyle bir site var mı _________________ [Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.] |
|
| Başa dön |
|
 |
ŞEYHÜLİSLÂM VİP ÖZEL ÜYE

Kayıt: 14 Şub 2007 Mesajlar: 9379 Konum: İstanbul Durum: Çevrimdışı
Level : 63
|
Tarih: Çrş Hzr 06, 2007 8:47 pm Mesaj konusu: |
|
|
http://dosyam.net/
BUYRUN |
|
| Başa dön |
|
 |
nur-i Dilara ÜYE

|
Tarih: Çrş Hzr 06, 2007 9:33 pm Mesaj konusu: |
|
|
abi inşallah faydası olacak bana _________________ [Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.] |
|
| Başa dön |
|
 |
nur-i Dilara ÜYE

|
Tarih: Prş Hzr 07, 2007 9:25 am Mesaj konusu: |
|
|
tayfun abi
dediğiniz siteye girdim ama yükleme işlemini yapmıyor ben bir yerde hata mı yapıyorum,gözata basarak dosyayı seçtim yükle dedim ama yüklemiyor
sizce neden olabilir _________________ [Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.] |
|
| Başa dön |
|
 |
ŞEYHÜLİSLÂM VİP ÖZEL ÜYE

|
Tarih: Prş Hzr 07, 2007 10:18 pm Mesaj konusu: |
|
|
| KARDESIM ORDA 256 MB DAN FAZLA BIR DOSYA KABUL ETMIYOR O YUZDEN OLABILIR SEN EKLEYECEGIN DOSYA YA BILGISAYRINDA SAĞ TUSU TIKLA VE ÖZELLİKLERI SEÇ ORADAN O EKLEYECEGIN DOSYA NIN BOYUTUNA BAK O DURUMA İŞLEM YAPABILIR. |
|
| Başa dön |
|
 |
nur-i Dilara ÜYE

|
Tarih: Cum Hzr 08, 2007 11:08 am Mesaj konusu: |
|
|
Tayfun abi
yüklemek istediğim dosya 2,65 mb
acaba siz son günlerde hiç kullandınız mı bu siteyi.Belki şu an problemlidir. _________________ [Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.] |
|
| Başa dön |
|
 |
BilGé SÜPER ÜYE

Kayıt: 05 Ağu 2007 Mesajlar: 1944 Konum: MÜSLÜMAN TOPLULUĞU Durum: Çevrimdışı
Level : 36
|
Tarih: Çrş Ağu 08, 2007 2:43 am Mesaj konusu: |
|
|
kardeşim verdiğin bilgiler için tşk ederim _________________ [Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.] |
|
| Başa dön |
|
 |
ŞEYHÜLİSLÂM VİP ÖZEL ÜYE

|
Tarih: Çrş Ağu 08, 2007 12:38 pm Mesaj konusu: |
|
|
| nur-i Dilara yazmış: | Tayfun abi
yüklemek istediğim dosya 2,65 mb
acaba siz son günlerde hiç kullandınız mı bu siteyi.Belki şu an problemlidir. | ,
OLABİLİR KARDEŞİM UZUN SÜREDİR KULLANMADIM. |
|
| Başa dön |
|
 |
cihaderi AKTİF ÜYE

Kayıt: 06 Ksm 2007 Mesajlar: 344 Konum: MaRDiN..... Durum: Çevrimdışı
Level : 17
|
Tarih: Prş Ksm 15, 2007 12:27 am Mesaj konusu: |
|
|
yapabildim beni bilgilendirdiğin için teşekkürler _________________ [Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.]
söz konusu GALATASARAY'sa gerisi teferruattır |
|
| Başa dön |
|
 |
SERZAKİR SİTE KURUCUSU

|
Tarih: Prş Ksm 15, 2007 12:35 am Mesaj konusu: |
|
|
Sorun değil kardeşim görevimiz bu _________________ [Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.]
[Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.] |
|
| Başa dön |
|
 |
ahmethulusi ÜYE

Durum: Çevrimdışı
Level : 8
|
Tarih: Pts Ksm 19, 2007 12:56 pm Mesaj konusu: |
|
|
| Abi ben bir türlü profildeki resmimi değiştiremedim bana yardımcı olabilir misiniz...? |
|
| Başa dön |
|
 |
SERZAKİR SİTE KURUCUSU

|
Tarih: Pts Ksm 19, 2007 3:15 pm Mesaj konusu: |
|
|
Kardeşim bu konuda tarif ettiğim siteye resim eklemek için,
Sen avatar nasıl eklenir konusundaki uygulamayı yap _________________ [Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.]
[Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.] |
|
| Başa dön |
|
 |
|