| |
|
|
|
| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
SERZAKİR SİTE KURUCUSU

Kayıt: 08 Şub 2007 Mesajlar: 12661 Konum: İSTANBUL Durum: Çevrimiçi
Level : 70
|
Tarih: Sal Ağu 17, 2010 11:26 pm Mesaj konusu: Cehennem Azabı - Seyfİslam Özel |
|
|
_________________ [Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.]
[Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.] |
|
| Başa dön |
|
 |
lalegul GOLD ÜYE

Kayıt: 27 Ksm 2008 Mesajlar: 3387 Konum: http://www.seyfislam.com/forum/ Durum: Çevrimdışı
Level : 44
|
Tarih: Çrş Ağu 18, 2010 12:35 am Mesaj konusu: |
|
|
Allahım! Bize dünyada da iyilik ver, ahirette de iyilik ver. Bizi cehennem azabından sen koru!yarabbim
Allahım! Senden hidayet, takva, iffet ve gönül zenginliği isterim.
Ey kalpleri yönlendiren Allahım! Kalplerimizi sana itaate yönelt!
Dayanılamayacak dertten, insanı helâke götürecek talihsizlikten, başa gelecek fenalıktan amin
Allahım! Senin rahmetini kazandıracak, bağışlamanı sağlayacak işler yapmayı, her türlü günahtan uzak durmayı, bütün iyilikleri işlemeyi, cennete kavuşup cehennemden kurtulmayı nasip etmeni niyâz ediyorum.
Allahım! Peygamber’in Muhammed sallu aleyhi ve sellemin senden dilediği hayırları ben de dilerim. Peygamber’in Muhammed sallu aleyhi ve sellemin sana sığındığı şerlerden biz de sana sığınırız. Yardım ancak senden beklenir. İnsanı dünya ve âhirette muradına ulaştıracak sensin. Günahtan kaçacak güç, ibadet edecek kuvvet ancak Allah’ın yardımıyla kazanılabilir.
Amin…izlerken ble kötü oluyoruz
ALLAHIM sen bizleri CEHENEMİN O ÇETİN AZABINDAN MUHAFAZA EYLE
SERZAKİR ABİM ALLAH RAZI OLSUN ABİM paylaşım için _________________
İlk” te “son” bulmaktır!..“Başlangıçta”, “bitmek”tir AŞK!...Aşk ne hüzün, ne sevinç, ne hülya…Aşk, sahili olmayan koca bir derya!…Aşk ne Mecnun, Aşk ne Leyla… AŞK dediğin, yüce MEVLA |
|
| Başa dön |
|
 |
ŞeFKaT FORUM YÖNETİCİSİ

Kayıt: 09 Şub 2007 Mesajlar: 17140 Konum: İSTANBUL Durum: Çevrimdışı
Level : 76
|
Tarih: Cum Ekm 01, 2010 1:19 pm Mesaj konusu: |
|
|
Aman Ya Rabbi!Bu izlediğimiz zerresi dahi olamazken sen bizlere yardım et.İman gibi güzel bir nimeti nasip eylediğin için sonsuz hamdü senalar olsun Ne olur bizleri gerçek hayat olan ahiret hayatını kazanan salih kullarından eyle...Rahmetini üzerimizden eksik etme. Allahu Zülcelal razı olsun abim _________________ Risale-i Nur dairesinde bulunmak o hizmetin mükâfatıdır.Ayrı bir ücret beklemeye gerek yoktur.
[Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.] |
|
| Başa dön |
|
 |
lalegul GOLD ÜYE

Kayıt: 27 Ksm 2008 Mesajlar: 3387 Konum: http://www.seyfislam.com/forum/ Durum: Çevrimdışı
Level : 44
|
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
|
|
|
|