| |
|
|
|
| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
SERZAKİR SİTE KURUCUSU

Kayıt: 08 Şub 2007 Mesajlar: 12661 Konum: İSTANBUL Durum: Çevrimdışı
Level : 70
|
Tarih: Prş Tem 22, 2010 10:53 pm Mesaj konusu: Hocaefendi Gelişmeler Hakkında Ne Düşünüyor.. Röpörtaj! |
|
|
_________________ [Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.]
[Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.] |
|
| Başa dön |
|
 |
kobay ÜYE

Durum: Çevrimdışı
Level : 7
|
Tarih: Sal Ağu 10, 2010 11:23 am Mesaj konusu: tebrik,öneri |
|
|
merhaba!
sizi yanıltmak istemem,içimden merhaba demek geliyor,
serzakir bey kardeşim!Öncelikle yaptığınız hizmetlere teşekkür ederim.
ANcak bazı başlıkların içerikleri silinmiş yazıyor,başlığı silmek mümkün,
veya bazı başlıklara tıkladığımda error yazıyor yani hatalı,compiter konusunda çağa ayak uyduramadım hala,eski kafalıyım hala ki bir türlü açamıyorum.allah hizmetlerinizi daim etsin, _________________ HEYECAN,YENİLİK,BAŞARI |
|
| Başa dön |
|
 |
SERZAKİR SİTE KURUCUSU

Kayıt: 08 Şub 2007 Mesajlar: 12661 Konum: İSTANBUL Durum: Çevrimdışı
Level : 70
|
Tarih: Sal Ağu 10, 2010 9:24 pm Mesaj konusu: |
|
|
Hoşgeldin kardeşim...Uyarın için ben teşekkür ederim..Lakin google'den tıkladığınızda mı? yoksa site içerisinde gezinirken herhangi bir konuya tıkladığınızda mı? hata veriyor....
Eğer google aramaları sırasında çıkan seçeneklerden tıkladığınız konu hata veriyorsa; Bu, o konunun site yönetimi tarafından kaldırıldığını gösterir. Google arama sonuçlarında hala gösteriyor olabilir ama o konu sitemizden kaldırıldığından ulaşamıyor olabilirsiniz..
Site içerisinde dolaşırken konu başlıklarına tıkladığınızda hata veriyorsa, ki şuan böyle bir sorun yok çok şükür, o zaman bir problem var demektir...
Biraz daha aydınlatırsan sevinirim..Mübarek kardeşim _________________ [Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.]
[Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.] |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
|
|
|
|