| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
neretva AKTİF ÜYE

Durum: Çevrimdışı
Level : 13
|
Tarih: Sal Nis 27, 2010 5:55 pm Mesaj konusu: |
|
|
| ŞEYHÜLİSLÂM yazmış: | Allah bir ömür boyunca mesut bahtiyar eyler İNŞÂALLAH UL RAHMANUR RAHİM..
Tebrikler..
| Ohh oh böle hediye ne kolaymış yaf yakında yeğenim evleniyo ona böyle hediye göndersem ne güzel olur |
|
| Başa dön |
|
 |
hafize USTA ÜYE

Level : 23
|
Tarih: Çrş Nis 28, 2010 5:02 pm Mesaj konusu: |
|
|
bende vardım ama siz pastanızı keserken kalkmak zorunda kaldım maalesef.. ama mutlu gününüzde sizi gördüğüme çok sevindim.. maşallah çok yakışmışsınız. kalbinizin nuru yüzünüze yansımış.. Allah iki cihanda sizi ayırmasın.. tam anlamıyla sünnet bir evlilik yaşayın inşallah.. _________________ [Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.] |
|
| Başa dön |
|
 |
SERZAKİR SİTE KURUCUSU

Kayıt: 08 Şub 2007 Mesajlar: 12661 Konum: İSTANBUL Durum: Çevrimdışı
Level : 70
|
Tarih: Çrş Nis 28, 2010 8:17 pm Mesaj konusu: |
|
|
Amiin amin İnşaallah..Geldiğinize çok sevindim..Rabbim razı olsun... _________________ [Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.]
[Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.] |
|
| Başa dön |
|
 |
ŞEYHÜLİSLÂM FORUM YÖNETİCİSİ

Kayıt: 13 Şub 2007 Mesajlar: 9304 Konum: İstanbul Durum: Çevrimdışı
Level : 63
|
Tarih: Çrş Nis 28, 2010 8:36 pm Mesaj konusu: |
|
|
| neretva yazmış: | | ŞEYHÜLİSLÂM yazmış: | Allah bir ömür boyunca mesut bahtiyar eyler İNŞÂALLAH UL RAHMANUR RAHİM..
Tebrikler..
| Ohh oh böle hediye ne kolaymış yaf yakında yeğenim evleniyo ona böyle hediye göndersem ne güzel olur |
Elbette olur |
|
| Başa dön |
|
 |
MeDiNe YARDIMCI YÖNETİCİ

Kayıt: 21 May 2008 Mesajlar: 7960 Konum: istanbul Durum: Çevrimdışı
Level : 60
|
|
| Başa dön |
|
 |
ŞeFKaT FORUM YÖNETİCİSİ

Kayıt: 09 Şub 2007 Mesajlar: 17140 Konum: İSTANBUL Durum: Çevrimdışı
Level : 76
|
Tarih: Prş Nis 29, 2010 1:34 pm Mesaj konusu: |
|
|
Evet Medinem Rabbim razı olsun Sizi görmek bizi dahada mutlu kılmıştı.Amin inşaallah canısı _________________ Risale-i Nur dairesinde bulunmak o hizmetin mükâfatıdır.Ayrı bir ücret beklemeye gerek yoktur.
|
| Başa dön |
|
 |
ReYYaN FORUM YÖNETİCİSİ

Level : 68
|
Tarih: Prş Nis 29, 2010 2:13 pm Mesaj konusu: |
|
|
dua içinde amin binler amin inşallah medinemmmmm |
|
| Başa dön |
|
 |
*Gülsüm* USTA ÜYE

Level : 20
|
Tarih: Pzr May 02, 2010 2:16 pm Mesaj konusu: |
|
|
Hayırlı olsunn tebrikler |
|
| Başa dön |
|
 |
kuran dostu USTA ÜYE

Level : 19
|
Tarih: Cum May 14, 2010 11:07 pm Mesaj konusu: |
|
|
Kardeşlerimi tebrik ederim.Allah mesut etsin.Bir yastıkta kocayın inşaAllah...
Davetinize icabet edemedim.. malum bulunduğumuz memleket farklılığından gelemedim...Çok çok mutlu olun.....Selametle.... |
|
| Başa dön |
|
 |
SERZAKİR SİTE KURUCUSU

|
Tarih: Cmt May 15, 2010 1:03 am Mesaj konusu: |
|
|
Amiin amiin amiin...
Rabbim hepinizden razı olsun kardeşlerim.. Ayağım uğurlu geldi derler ya..Sitemizde barla_erkan nickli kardeşimizinde bu pazar düğünü varmış.. Ondan sonra yine sitemizden SANCAK eski üyelerimizden onunda birkaç ay içerisinde düğünü olacak İnşaallah...
Maşaallah...Rabbim tüm bu birliktelikleri helal dairesi içerisinde, İslam kuralları ve temeli üzerine inşa edilmiş ve Allah (c.c.)'ın rızasını kazananlardan eylesin İnşaallah...
Not: Bu aralar hem evimize misafirler gelmesi hemde bizim davetlere katılmamız gerekçesi ile siteyi biraz aksatıyorum.Ama az kaldı birkaç güne herşey yoluna girer İnşaallah... Şimdi saat 02:00 olmuş ve ben sitedeyim... Hizmetin saati yoktur  _________________ [Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.]
|
| Başa dön |
|
 |
deniz*yıldızı GOLD ÜYE

Kayıt: 09 May 2008 Mesajlar: 2162 Konum: İSTANBUL Durum: Çevrimdışı
Level : 38
|
Tarih: Pzr May 16, 2010 10:16 pm Mesaj konusu: |
|
|
Şefkatim bahsediyodu anlatıyodu biteremiyordu çok merak ettirdi neyse ki geçmişte olsa görmüş oldum şefkatim [Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.] Çok hoş olmuş Mevlam bir ömür boyunca mutlu, mesut, huzurlu eylesiin evliliğinizi inşaALLAH Burda ki resmi geç görmüş olsamda gerçeğini gördüm çok yakışmışlardı maşaALLAH Mevlam diğer evlenecek kardeşlerimizede hayırlı olsun inşaALLAH
|
|
| Başa dön |
|
 |
ŞeFKaT FORUM YÖNETİCİSİ

Kayıt: 09 Şub 2007 Mesajlar: 17140 Konum: İSTANBUL Durum: Çevrimdışı
Level : 76
|
Tarih: Pzr May 16, 2010 10:26 pm Mesaj konusu: |
|
|
Şükür kavuşturaana yıldızım sonunda gördün.Rabbim razı olsun biiizimle birlikte idin.Düğünden sonra senin siteye ilk girişin bugün Duan için amin yıldızım inşaallah. _________________ Risale-i Nur dairesinde bulunmak o hizmetin mükâfatıdır.Ayrı bir ücret beklemeye gerek yoktur.
|
| Başa dön |
|
 |
ashabıkehf ÜYE

Level : 5
|
Tarih: Pts May 24, 2010 11:21 am Mesaj konusu: |
|
|
selamun aleykum seyfettin kardeşim kusura bakma düğününe gelemedim malumun askerdeydim
vallahi çok mutlu oldum Allah mutlu mesut bahtiyar etsin vatana hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin
bir ömür boyu mutlu olmanız dileklerimle |
|
| Başa dön |
|
 |
SERZAKİR SİTE KURUCUSU

|
Tarih: Pts May 24, 2010 10:37 pm Mesaj konusu: |
|
|
Aleykümselam..
Amiin Amiin mübarek kardeşim..Sen gelemesende bu güzel duaların geldiye çok şükür oda yeter
Hayırlısı olsun.. _________________ [Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.]
|
| Başa dön |
|
 |
|