Seyfislam ailem den dedem için dua istiyorum

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    SEYF-İSLAM FORUM Forum Ana Sayfa -> Seviyeli Sohbet Odası
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
lalegul
GOLD ÜYE
<b>GOLD ÜYE</b>

Durum: Çevrimdışı

Level : 44
HP: 1708 / 6573  
 26%
MP: 0 / 3138  
 0%
EXP: 204 / 204  
 100%
MesajTarih: Prş Nis 01, 2010 5:30 pm    Mesaj konusu: Seyfislam ailem den dedem için dua istiyorum Alıntıyla Cevap Gönder

ESSELAMÜN ALEYKÜM VE RAHMETULLAH..
Sevgi ve saygılarımla hepinizi selamlıyorum seyfislam ailem
sizden bir istekte bulunacağım
İnşaallah Allahında İzliyle bu hayra vesile olmanızı istiyorum
demem oki bu resimdeki benim dedem Hayatta En çok sevdiğim kişiler arasında zaten hep en güzeliyle

imtahan edilmezzmi insan Mevlam Mekanını cennet eylesin sizlerle tanışmadan Saat 03:30 31 MART 2007

tarihinde vefat eden Canım dedem Sad sizlere nasıl ifade etsem hayel gibi şuanmış gibi acısı ve sevgisi

yüreğimde ama Mevlam Asla kaldıramayacağı yük yüklemez kuluna ALLAH başka acılar Göstermesin

inşaallah
kendisi şaka yapmayı öyle çok severdiki her an heryerde çok şakacıydı heleki çocukları Güldürmeyi Ben

dedeciğimin yanında sanki 3 yaşındaymışım gibi hissediyordum

zaten Bana demişti Bir nisanda şaka bulmam lazım ne yapsam acaba diye güldürdü bizi

Yaptıda zaten evet 2007 tarihinde Bir nisanın gecesinde ölüm haberi Geldi üzüntü üzüntü üzüntü Sad

o an hiç bir şey yapamıyorsun dua etmekten başka hep dua ettim hiç ağlamadım nedense ALLAHım Acıyı

veriyordu ama beraberindede merhametini esirgemiyordu dayanma gücüde veriyordu Çünkü dedem hasta

felan değildi aniden Göç edince İnsan bir an şoka giriyor Evet ölüm yani ecel ne yaş ne hastalık dinliyordu Gitti dedem şimdi gerçek ahiretine kavuştu

ama kardeşlerim şunu söyliyeyim Onu özlediğim zaMan Rüyama girer ve gerçekmiş gibi hasret gideririm

ona dünyadaki haberleribile anlatıyorum Smil nerden aklıma geliryorsa o seni çok özledi felan diye hepsini anlatyıyorum

İnşaallah cennette hep sevdiklerimzle birlikte oluruz

Sizden ricam okuya bilene bir yasin yada ruhuna bir fatiha okursanız Hem beni hem dedemi çok sevindirmiş

olursunz ve sizlerinde vefat eden yakınlarının ruhuna uğlaşır inşaallah ALLAH rızası için Okursunz İnşaallah

Ben kardeşlerimle bunu paylaşmak istedim İnşaallah okursunz
vesselam... NOT DEDEMİN adı NİYAZİ Soy ADI KIYAK Cool Cool Cool

En son lalegul tarafından Pzr Nis 04, 2010 7:22 pm tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder Yazarın web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
ŞeFKaT
FORUM YÖNETİCİSİ
<b>FORUM YÖNETİCİSİ</b>

Level : 77
HP: 35493 / 38580  
 92%
MP: 0 / 18421  
 0%
EXP: 653 / 749  
 87%
MesajTarih: Cum Nis 02, 2010 12:26 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Ve Aleykümselam ve Rahmetullah Lalegülüm

Mesajını şimdi gördüm.Rabbim dedene rahmet eylesin.Çok güzel ifade etmişsin sevgini.Mevlam sabrını veriyordur,amenna.Duada bulunucam inşaallah.

âmin. İnşaallah."
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
EyüB
AKTİF ÜYE
<b>AKTİF ÜYE</b>

Level : 14
HP: 4 / 426  
 1%
MP: 203 / 203  
 100%
EXP: 7 / 33  
 21%
MesajTarih: Cum Nis 02, 2010 2:22 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Allah günahlarını affetmiştir inşallah. 3 yıl olmuş biraz geç olsada başın sağolsun. Ben duamı ettim inşallah ruhu dualarla şad olur.
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger
deniz*yıldızı
GOLD ÜYE
<b>GOLD ÜYE</b>

Level : 38
HP: 609 / 4353  
 14%
MP: 2078 / 2078  
 100%
EXP: 22 / 153  
 14%
MesajTarih: Cum Nis 02, 2010 5:14 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Ve aleyküm selam lalegülüm...Mevlam Niyazi amcanın mekanını cennet eylesin..Kabrini genişletsin inşaALLAH....Dualarımdasınız inşaALLAH...Mevlam'a emanetsin Cool
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
SERZAKİR
SİTE KURUCUSU
<b>SİTE KURUCUSU</b>

Level : 70
HP: 18402 / 27883  
 66%
MP: 0 / 13313  
 0%
EXP: 247 / 587  
 42%
MesajTarih: Cmt Nis 03, 2010 12:21 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Rabbim, deden de dahil tüm ölülerimizin mekanlarını cennet eylesin, İnşaallah..Kabirlerini genişletsin...

[Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.]
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
yeter__1
VİP ÖZEL ÜYE
<b>VİP ÖZEL ÜYE</b>

Level : 60
HP: 10440 / 16839  
 62%
MP: 0 / 8040  
 0%
EXP: 222 / 403  
 55%
MesajTarih: Cum Nis 16, 2010 9:26 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Allah rahmet eylesin canım benim.

Rabbim hayırlı edilen duaları kabul eylesinnn.

Rabbim sabrını ist4eyince fazla fazla veriyor gerçekten.

Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    SEYF-İSLAM FORUM Forum Ana Sayfa -> Seviyeli Sohbet Odası Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız