Sitemizin kapalı kalma sebebi?

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    SEYF-İSLAM FORUM Forum Ana Sayfa -> Seyf-İslam Forum Duyuruları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
SERZAKİR
SİTE KURUCUSU
<b>SİTE KURUCUSU</b>

Durum: Çevrimdışı

Level : 70
HP: 18402 / 27883  
 66%
MP: 0 / 13313  
 0%
EXP: 247 / 587  
 42%
MesajTarih: Pts Oca 25, 2010 9:07 pm    Mesaj konusu: Sitemizin kapalı kalma sebebi? Alıntıyla Cevap Gönder

Değerli SEYF-İSLAM Ailesi;

Sitemize 2 gündür erişimde sorun yaşanıyor.Bunun sebebide sitemize saldırılar yapılması..

Bu saldırılar yoğunlaştıkça siteyi kapatıp ulaşımını engelliyoruz ki saldırılar kırılsın..

Hakkınızı helal edin İnşaallah bir daha olmaz.Lakin yine devam ederse ulaşımda bir süre daha sorun yaşanabilir...Bilgilerinize

Dualarınızı eksik etmeyin..

[Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.]
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
SERZAKİR
SİTE KURUCUSU
<b>SİTE KURUCUSU</b>

66%
 0%
 42%
MesajTarih: Pts Oca 25, 2010 9:11 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Önemli bir hususta şu;

Sitemize her ne zaman olursa olsun giriş için tıkladığınızda eğer site açılmıyorsa tekrar tekrar tıklamayın.En fazla 2 veya 3 kez tıklayın..Çünkü sistem sizi saldırı olarak algılayacak ve bir süreliğine kendi pc'nizden girişinizi engelleyecektir...

Bilgilerinize..

Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
yeter__1
VİP ÖZEL ÜYE
<b>VİP ÖZEL ÜYE</b>

Level : 60
HP: 10440 / 16839  
 62%
MP: 0 / 8040  
 0%
EXP: 222 / 403  
 55%
MesajTarih: Pts Oca 25, 2010 10:30 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

ooo tamam abicim teşekkür ederiz.İnşallah hayırlara vesile olur ve bu durumdan hayırlı bir şekilde kurtuluruz.

Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger
neretva
AKTİF ÜYE
<b>AKTİF ÜYE</b>

Level : 13
HP: 7 / 370  
 2%
MP: 176 / 176  
 100%
EXP: 3 / 30  
 10%
MesajTarih: Sal Oca 26, 2010 2:18 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Ben de henüz yeni olmama rağmen merak ettim, hayırlısı olsun, Allah(cc) kötü niyetli insanlardan muhafaza eylesin.
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
kuran dostu
USTA ÜYE
<b>USTA ÜYE</b>

Level : 19
HP: 39 / 798  
 5%
MP: 381 / 381  
 100%
EXP: 26 / 49  
 53%
MesajTarih: Sal Oca 26, 2010 3:10 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Helal olsun serzakir kardeş.Saldırı yapanlar emellerine ulaşamayacaklar inşaAllah.Kendi oyunları ayaklarına dolansın.Seyfislamdan vazgeçiremeyecekler bizi.
Selametle kardeşler....
Başa dön
lalegul
GOLD ÜYE
<b>GOLD ÜYE</b>

Level : 44
HP: 1708 / 6573  
 26%
MP: 0 / 3138  
 0%
EXP: 204 / 204  
 100%
MesajTarih: Sal Oca 26, 2010 6:17 pm    Mesaj konusu: Re: Sitemizin kapalı kalma sebebi? Alıntıyla Cevap Gönder

SERZAKİR yazmış:

Sitemize 2 gündür erişimde sorun yaşanıyor.Bunun sebebide sitemize saldırılar yapılması..

Bu saldırılar yoğunlaştıkça siteyi kapatıp ulaşımını engelliyoruz ki saldırılar kırılsın..

Hakkınızı helal edin İnşaallah bir daha olmaz.Lakin yine devam ederse ulaşımda bir süre daha sorun yaşanabilir...Bilgilerinize

Her zaMan Dualarımz Kardeşlerimiz için inşaAllah Hayırlı Bir şekilde Bu musibet ten kurtuluruz
Sitemize Bir şey olmasın ya Dua edelim Ben 2 gün Giremedim Dün gecede Giremedimm Çok Eksik Hissettim Kendimi Sad Yine aklıma geldi Acaba Bakıma mı aldılar diyee
Neyse hayırlısı olsun abim Sende hakkını Helal et inşaAllah Bizden yana Varsa Sonsuz Helal olsun Nedemek Cool

lalegul
GOLD ÜYE
<b>GOLD ÜYE</b>

Level : 44
HP: 1708 / 6573  
 26%
MP: 0 / 3138  
 0%
EXP: 204 / 204  
 100%
MesajTarih: Sal Oca 26, 2010 6:21 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

SERZAKİR yazmış:
Önemli bir hususta şu;

Sitemize her ne zaman olursa olsun giriş için tıkladığınızda eğer site açılmıyorsa tekrar tekrar tıklamayın.En fazla 2 veya 3 kez tıklayın..Çünkü sistem sizi saldırı olarak algılayacak ve bir süreliğine kendi pc'nizden girişinizi engelleyecektir...

Bilgilerinize..

evet Bunu Söylemen çok iyi oldu abim Cool Allah Razı Olsun Bir kaç Kez deniyorum belki Şimdi açılır diye Demek saldırı oLuyormuş düşünceli hım..
Hayırlısı olsun abim Allah razıolsun Cool

deniz*yıldızı
GOLD ÜYE
<b>GOLD ÜYE</b>

Level : 38
HP: 609 / 4353  
 14%
MP: 2078 / 2078  
 100%
EXP: 22 / 153  
 14%
MesajTarih: Sal Oca 26, 2010 10:12 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

SERZAKİR yazmış:
Önemli bir hususta şu;

Bilgilerinize..

Gerçekten çok önemli bir uyarıydı.Bilgilendirdiğiniz için Allah razı olsun inşaallah.Bende on beş dk girmeye denedim olmayınca sonra bıraktım.İyi ki söylediniz. Ben pazar günü öğlen girmiştim akşam giremiyince sorun benim internette sandım ama başka sitelere girince anladım ki bir süreliğine kapanmış dedim...Rabbim yar ve yardımcımız olsun .Bir daha böyle sorunlar yaşanmaz inşaallah...Rabbim bütün saldıralardan muhafaza eylesin inşaallah
Başa dön
yeter__1
VİP ÖZEL ÜYE
<b>VİP ÖZEL ÜYE</b>

62%
 0%
 55%
MesajTarih: Sal Oca 26, 2010 11:28 pm    Mesaj konusu: Re: Sitemizin kapalı kalma sebebi? Alıntıyla Cevap Gönder

lalegul yazmış:
SERZAKİR yazmış:

Her zaMan Dualarımz Kardeşlerimiz için inşaAllah Hayırlı Bir şekilde Bu musibet ten kurtuluruz
Sitemize Bir şey olmasın ya Dua edelim Ben 2 gün Giremedim Dün gecede Giremedimm Çok Eksik Hissettim Kendimi Sad Yine aklıma geldi Acaba Bakıma mı aldılar diyee
Neyse hayırlısı olsun abim Sende hakkını Helal et inşaAllah Bizden yana Varsa Sonsuz Helal olsun Nedemek Cool

canım kardeşim.Aminnnnnnn

Başa dön
ŞEYHÜLİSLÂM
VİP ÖZEL ÜYE
<b>VİP ÖZEL ÜYE</b>

Level : 63
HP: 9456 / 19700  
 48%
MP: 0 / 9406  
 0%
EXP: 304 / 454  
 66%
MesajTarih: Sal Oca 26, 2010 11:58 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Allah ( celle celaluhu ) herkesten razı olur İNŞÂALLAH UL RAHMANUR RAHİM..

Durmak yok yola ve hizmetimize devam edelim sevgili Seyf-İslam ailesi..

Hayırda yarışalım birbirimizle .. Bizler bu yolda koştukça , kötü düşünceli insanlar ne kadar yolumuza taş da engel de koysalar yılmadan bu yolda Rabbimizin izniyle yol almaya çalışacağız İNŞÂALLAH UL RAHMANUR RAHİM..

Bana, 'Sen şuna buna niçin sataştın? ' diyorlar. Farkında değilim. Karşımda müdhiş bir yangın var. Alevleri göklere yükseliyor. İçinde evlâdım yanıyor, îmanım tutuşmuş yanıyor. O yangını söndürmeğe, îmanımı kurtarmağa koşuyorum. Yolda biri beni kösteklemek istemiş de ayağım ona çarpmış. Ne ehemmiyeti var? O müdhiş yangın karşısında bu küçük hâdise bir kıymet ifade eder mi? Dar düşünceler! Dar görüşler!

Beni, nefsini kurtarmayı düşünen hodgâm bir adam mı zannediyorlar? Ben, cemiyetin îmanını kurtarmak yolunda dünyamı da feda ettim, âhiretimi de. Seksen küsûr senelik bütün hayatımda dünya zevki namına bir şey bilmiyorum. Bütün ömrüm harb meydanlarında, esaret zindanlarında, yahut memleket hapishanelerinde, memleket mahkemelerinde geçti. Çekmediğim cefa, görmediğim eza kalmadı. Divan-ı harblerde, bir câni gibi muamele gördüm; bir serseri gibi memleket memleket sürgüne yollandım. Memleket zindanlarında aylarca ihtilâttan menedildim. Defalarca zehirlendim. Türlü türlü hakaretlere mâruz kaldım. Zaman oldu ki hayattan bin defa ziyade ölümü tercih ettim. Eğer dinim intihardan beni menetmeseydi, belki bugün Said topraklar altında çürümüş gitmişti.

Benim fıtratım, zillet ve hakarete tahammül etmez. İzzet ve şehamet-i İslâmiye beni bu halde bulunmaktan şiddetle meneder. Böyle bir vaziyete düşünce, karşımda kim olursa olsun, isterse en zalim bir cebbar, en hunhar bir düşman kumandanı olsa tezellül etmem. Zulmünü, hunharlığını onun suratına çarparım. Beni zindana atar, yahut idam sehpasına götürür.. hiç ehemmiyeti yoktur. -Nitekim öyle oldu.- Bunların hepsini gördüm. Birkaç dakika daha o hunhar kumandanın kalbi, vicdanı zulümkârlığa dayanabilseydi Said bugün asılmış ve mâsumlar zümresine iltihak etmiş olacaktı.

İşte benim bütün hayatım böyle zahmet ve meşakkatle, felâket ve musibetle geçti. Cemiyetin îmanı, saadet ve selâmeti yolunda nefsimi, dünyamı feda ettim. Helâl olsun. Onlara beddua bile etmiyorum. Çünki, bu sayede Risale-i Nur, hiç olmazsa birkaç yüzbin, yahut birkaç milyon kişinin -adedini de bilmiyorum ya, öyle diyorlar. Afyon Savcısı beşyüz bin demişti. Belki daha ziyade- îmanını kurtarmağa vesile oldu. Ölmekle yalnız kendimi kurtaracaktım, fakat hayatta kalıp da zahmet ve meşakkatlere tahammül ile bu kadar îmanın kurtulmasına hizmet ettim. Allaha bin kere hamdolsun.

Sonra, ben cemiyetin îman selâmeti yolunda âhiretimi de feda ettim. Gözümde ne Cennet sevdası var, ne Cehennem korkusu. Cemiyetin, yirmibeş milyon Türk cemiyetinin imanı namına bir Said değil, bin Said feda olsun. Kur'ânımız yeryüzünde cemaatsiz kalırsa Cenneti de istemem; orası da bana zindan olur. Milletimizin îmanını selâmette görürsem, Cehennemin alevleri içinde yanmağa razıyım: Çünki; vücudum yanarken, gönlüm gül-gülistan olur.

Bediüzzaman Said Nursi
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
yeter__1
VİP ÖZEL ÜYE
<b>VİP ÖZEL ÜYE</b>

62%
 0%
 55%
MesajTarih: Çrş Oca 27, 2010 12:07 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

kardeşim çok yerinde bir yazı oldu...Her bir sıkıntıda bu sözleri okuyarak tekrar istek duyabiliriz inşallah.

Başa dön
(derviş61)
USTA ÜYE
<b>USTA ÜYE</b>

Level : 19
HP: 31 / 798  
 4%
MP: 381 / 381  
 100%
EXP: 2 / 49  
 4%
MesajTarih: Cum Nis 02, 2010 4:52 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

lalegul yazmış:
SERZAKİR yazmış:
Önemli bir hususta şu;

Bilgilerinize..

evet Bunu Söylemen çok iyi oldu abim Cool Allah Razı Olsun Bir kaç Kez deniyorum belki Şimdi açılır diye Demek saldırı oLuyormuş düşünceli hım..
Hayırlısı olsun abim Allah razıolsun Cool

söylediğiniz iyi oldu bilgimiz oldu Teşekkürler
Başa dön
SERZAKİR
SİTE KURUCUSU
<b>SİTE KURUCUSU</b>

66%
 0%
 42%
MesajTarih: Pzr Nis 04, 2010 10:14 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

önml SİTEMİZİN BAĞLI OLDUĞU SUNUCULARIN ARIZALANMASI SEBEBİ İLE SİTEMİZDE YAVAŞLAMA VE BAĞLANTI SORUNU YAŞANMAKDIR ...

BİLGİLERİNİZE önml

Başa dön
deniz*yıldızı
GOLD ÜYE
<b>GOLD ÜYE</b>

Level : 38
HP: 609 / 4353  
 14%
MP: 2078 / 2078  
 100%
EXP: 22 / 153  
 14%
MesajTarih: Pzr Nis 04, 2010 10:29 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

En kısa zamanda sorun kalkar inşaALLAH....Yavaşlama oluyor bende...Ama ne yapmamız lazım sorunun üzerine gidip cevapsız bırakmamak lazım....Ne kadar da sinir bozucu olsa da her daim yolumuza devam inşaALLAH.........
Başa dön
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    SEYF-İSLAM FORUM Forum Ana Sayfa -> Seyf-İslam Forum Duyuruları Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız