| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
kuran dostu USTA ÜYE

Durum: Çevrimdışı
Level : 19
|
Tarih: Pts Şub 15, 2010 2:25 pm Mesaj konusu: Son Mektup |
|
|
Son Mektup
Kur'an'ın Anlamıyla Buluşmak Platformunun düzenlediği senaryo yarışmasında 1. olan senaryo...
Hemşire doktorun odasına girer elinde bir mektup vardır.
-Doktor bey bunu Çetin beyin masasında bulduk, der.
Dr.
-Verin bakalım.
Dr. okumaya başlar mektupta şöyle yazmaktadır.
“Dün, bu güne kadar yaptıklarımı gözden geçirdim. Aralarında sen yoktun… Vaktim olsaydı neler yapmak isterdim diye düşündüm, planlarımda yine sen yoktun… O uzak akrabam seni bana getirmeseydi, belki şu an bu muhasebeyi bile yapıyor olamayacaktım… Çok geç kalmış bir buluşma bizimkisi. Şimdi ise yüreğim bunun pişmanlığıyla kavruluyor. Zihnimi yokluyorum; klasiklerden, sevda şiirlerinden, film sahnelerinden binlerce kelime beynimde uğuldarken, senden bir satır bile bulamamanın acısını yaşıyorum. Sen, kitaplığımın üst rafında, sıladaki küskün yar gibi beni beklerken, ben huzuru başka sayfalarda aradım hep… Halbuki kendimi bildim bileli her başım sıkıştığında, yaşadığım her korkuda, ilk aşkımda, girdiğim bütün sınavlarda, çocuklarım her hastalandığında, seni gönderene ellerimi açtım… Ama senin sayfalarını hiç aralayamadım… Allahım! Şimdi senden mühlet istiyorum… Ne yarım kalan doçentlik tezim, ne planlarım, ne de çocuklarımın diploma törenini görmek için istiyorum.. Bunu senden, senin kelamınla buluşabilmek, Kur’anı anlayabilmek ve yaşayabilmek için istiyorum… Biliyorum ki her nefes beni sana yaklaştırıyor... Ve ben senin huzurunda, senin bana gönderdiğin mesajı bir kere bile okuyup anlamadan, yaptıklarım ve yapamadıklarım için af dileyemem… Yüzüm yok, utanırım…"
Doktor mektubu katlar, hemşireye sorar: - Ailesine haber verdiniz mi?
HEMŞİRE : Evet efendim, yarın ikindiden sonra defnedecekler.
DOKTOR : Bu mektubu ailesine verin. Orda bir Kur’an meali olması lazım, onu da bana getirin... |
|
| Başa dön |
|
 |
lalegul GOLD ÜYE

Kayıt: 27 Ksm 2008 Mesajlar: 3387 Konum: http://www.seyfislam.com/forum/ Durum: Çevrimdışı
Level : 44
|
|
| Başa dön |
|
 |
kuran dostu USTA ÜYE

Level : 19
|
Tarih: Sal Şub 16, 2010 1:03 am Mesaj konusu: |
|
|
Allah razı olsun kardeşim.
Benim de çok etkilendiğim bir yazı.Keşke diyenlerden olmayız inşaAllah. |
|
| Başa dön |
|
 |
lalegul GOLD ÜYE

Kayıt: 27 Ksm 2008 Mesajlar: 3387 Konum: http://www.seyfislam.com/forum/ Durum: Çevrimdışı
Level : 44
|
|
| Başa dön |
|
 |
ŞeFKaT FORUM YÖNETİCİSİ

Kayıt: 09 Şub 2007 Mesajlar: 17140 Konum: İSTANBUL Durum: Çevrimdışı
Level : 76
|
Tarih: Pzr Şub 28, 2010 6:57 pm Mesaj konusu: |
|
|
Rabbim razı olsun bacısı çok ibretlikti. _________________ Risale-i Nur dairesinde bulunmak o hizmetin mükâfatıdır.Ayrı bir ücret beklemeye gerek yoktur.
[Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.] |
|
| Başa dön |
|
 |
ŞEYHÜLİSLÂM FORUM YÖNETİCİSİ

Kayıt: 13 Şub 2007 Mesajlar: 9304 Konum: İstanbul Durum: Çevrimdışı
Level : 63
|
Tarih: Pzr Şub 28, 2010 9:55 pm Mesaj konusu: |
|
|
Emeğinize sağlık güzel bir yazıydı ..
Rabbim tüm müslümanları dünyada farkına varmayı nasibi müesser eyler İNŞÂALLAH UL RAHMANUR RAHİM..
İNŞÂALLAH keşke diyenlerden olmayız.. |
|
| Başa dön |
|
 |
yeter__1 VİP ÖZEL ÜYE

Level : 60
|
Tarih: Pzr Şub 28, 2010 11:28 pm Mesaj konusu: |
|
|
amin amin aminnnn
Rabbim razı olsun kardeşimm
acıklı acıklı durumda olanlar bizleriz Rabbim günahlaımızı affetsin ve kelamıyla bizleri kendine dahada dahada yaklaştırsın inşallah.AMİNNNNN _________________ ÇIKTIK YOLA BİR KERE, DÖNÜŞ YOK GAYRI!...SEN KES YOLUMU! SANA ULAŞSIN ÇIKTIĞIM TÜM YOLLAR...
|
|
| Başa dön |
|
 |
(derviş61) USTA ÜYE

Level : 18
|
Tarih: Sal Mar 09, 2010 10:44 am Mesaj konusu: |
|
|