ncn Sitemizden Memnunmusunuz ?
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    SEYF-İSLAM FORUM Forum Ana Sayfa -> Seyf-İslam Tanışma Noktası -> Seyf-İslam Tanışma Anketleri
Önceki başlık :: Sonraki başlık  

Sitemizden Memnunmusunuz ?
Tam Aradığım Site
75%
 75%  [ 63 ]
Fena değil
23%
 23%  [ 20 ]
Hiç Beğenmedim
1%
 1%  [ 1 ]
Toplam Oylar : 84

Yazar Mesaj
lalegul
GOLD ÜYE
<b>GOLD ÜYE</b>

Durum: Çevrimdışı

Level : 44
HP: 1906 / 6573  
 29%
MP: 0 / 3138  
 0%
EXP: 200 / 204  
 98%
MesajTarih: Pts Oca 11, 2010 4:19 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Nasıl Memnun kalmayalım Çok Şükürki Böyle Mubarek kardeşlerimin Olduğu ortamla Tanıştım ve banada nasip oldu Elhamdülillah ki Çok Güzel Kardeşlikler En önemli en Doru araştırılmış konular her konu var burda bir insana ne ilim hakkında ihtiyacı neyse buraya gelsin diyorum Ben Ben %50sini burda yani Seyfettin Seyf_İslam sitesinde Öğrendim Gerçek bu Başka formlarada üyeyim ama Giremiyorum çok karışık geliyor Bana anlamak biraz zor oluyor burdaki sAnki evim gibi Yelleşmiş Herşeyi Yerinde bulabiliyorum

Valla Benim düşüncem ve Duygu Selim Bu Allah hepinizden Razı olsun Rabbim Dağim Etsin Ki Bu Mubarek site Daha iyi Yerlere Gelsin Dualarda Buluşalım
Selametlee

LeyL-i Serair
GOLD ÜYE
<b>GOLD ÜYE</b>

Durum: Çevrimdışı

Level : 39
HP: 3366 / 4676  
 72%
MP: 0 / 2232  
 0%
EXP: 61 / 160  
 38%
MesajTarih: Cum May 13, 2011 9:33 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

sitenizden Smil memnun kalmamak gerçekten de elde değil gerek içeriği gerekse içersindeki rengarenk kişiliklerle mükemmel. Kendime kılıf aradığım bir yolda kendimi bulmamda etkili olan bu sitede ki 2. ayımda gayet memnunum. Edindiğim bilgiler, göstermiş olduğunuz sevgi, saygı ve
abilik-ablalıkla hayat dersinde nerde olduğum ve nerede olmam gerektiği hakkında çok aydınlatıcı oldu. Rabbim gerek site kurucusundan gerekse Allah yolunda gösterdikleri fedakarlıktan vazgeçmeyen site üyelerinden razı olsun inşaAllah. Beni de aranıza bir kardeş olarak alırsanız ne mutlu bana

Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşaAllah...

“Ellerime uzanan dudakları tepeyim/ Allah diyen gel seni ayağından öpeyim"
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder Yazarın web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    SEYF-İSLAM FORUM Forum Ana Sayfa -> Seyf-İslam Tanışma Noktası -> Seyf-İslam Tanışma Anketleri Tüm zamanlar GMT +2 Saat
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4
4. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız