| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
Walue34 USTA ÜYE

Kayıt: 08 Şub 2007 Mesajlar: 672 Konum: İstanbul / Kartal Durum: Çevrimdışı
Level : 23
|
Tarih: Pzr Eyl 13, 2009 6:42 pm Mesaj konusu: |
|
|
Saol Saol Saol hehehe |
|
| Başa dön |
|
 |
KaSeM AKTİF ÜYE

Durum: Çevrimdışı
Level : 17
|
|
| Başa dön |
|
 |
SERZAKİR SİTE KURUCUSU

Kayıt: 08 Şub 2007 Mesajlar: 12661 Konum: İSTANBUL Durum: Çevrimdışı
Level : 70
|
Tarih: Çrş Eyl 16, 2009 11:21 pm Mesaj konusu: |
|
|
Rabbim cümlemizden razı olsun kardeşim,
Hepimizin amacı bu zaten... İnsanları azda olsa sanal alemde hayırlı işlere yönlendirmeye çalışmak.. Burada karşılıklı birbirimizin eksiklerini gidriyor ve bilmediklerimizi öğrenmeye çalışıyoruz...Rabbim böyle bir hayırlı işte elbette bizimle beraberdir.Yeter ki bizler hizmetimizde ihlaslı ve kararlı olalım...
Rabbim yolumuzu açık etsin...Senin ve diğer tüm değerli kardeşlerimizin de desteklerini bekliyoruz İnşaallah _________________ [Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.]
[Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.] |
|
| Başa dön |
|
 |
yeter__1 VİP ÖZEL ÜYE

Level : 60
|
Tarih: Çrş Eyl 16, 2009 11:41 pm Mesaj konusu: |
|
|
hepsi olmasada muhabbet aktif olanlarda genelde gerek yorumlardan, gerek bacılar bey beyler bölümlerindeki sohbetlerden, gerek tanıdıklarımızı buraya kazandırarak oluyor
Yinede biz birbirimizi hep tanıyor gibiyiz.Aynı duygular ve düşüncelerde olunca inşallah.
Bu Aileden çok çey öğrendim.Bir olay başıma geldi.bir tanıdığım kitap okumaz fakat benim daha okuyarak yeni öğrendiğim bir şeyi onunla paylaşmak istediğimde sen bunu yeni mi öğrendin demişti.Tabiki öyle demişti.Çok utanmıştım.Küçülmüştüm sanki.Onca okumaya değer veriyor ve okumaya el verdikçe vakit ayırıyordum...Sonra içime vesveseler geldi okumama ile ilgili...
Ancak Rabbim bana başka bir olay yaşattı peşine.Bana yine aynı kişi bir söz söyledi.Bu böyle dedi.Ancak hayır dediği büyük bir yanlıştı.Hatta söyleyeyim kocası izin veirse açılabilirmiş.böyle birşey olablir mi?
hemen atladım ortaya dedim Allah ın emrimi kocanın emri mi?Farzı hiçbir kise engelleyemez diye anlattım...
yani okumak her zaman kazandırır.Rabbim ihlastan ayırmasın.
Allah razı olsun kardeşim.İnşallah bu yolculuğa bizde yoldaş oluruz sizlere. _________________ ÇIKTIK YOLA BİR KERE, DÖNÜŞ YOK GAYRI!...SEN KES YOLUMU! SANA ULAŞSIN ÇIKTIĞIM TÜM YOLLAR...
|
|
| Başa dön |
|
 |
Walue34 USTA ÜYE

Kayıt: 08 Şub 2007 Mesajlar: 672 Konum: İstanbul / Kartal Durum: Çevrimdışı
Level : 23
|
Tarih: Cmt Eyl 19, 2009 11:25 pm Mesaj konusu: |
|
|
Beni Tanıyan da pişman tanımayanda pişman _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
kuran dostu USTA ÜYE

Level : 19
|
Tarih: Pzr Oca 10, 2010 12:03 am Mesaj konusu: |
|
|
| Tevafuken buldum.Bir konu araştırıyordum isim hoşuma gitti.Seyf_islam bi bakayım dedim.Harika çok beğendim.Ama hemen üye olmadım.Forumu adres çubuğuna kaydettim.Bu akşamda üye oldum .Nasip bugüneymiş.Hayırlı olur inşallah. |
|
| Başa dön |
|
 |
SERZAKİR SİTE KURUCUSU

|
Tarih: Pzr Oca 10, 2010 12:36 am Mesaj konusu: |
|
|
İnşaallah...
Nasip...Her işte bir hayır vardır.Rabbim birbirimizden hakkı ile istifade edebilmeyi ve hak yolda gidebilmeyi nasip etsin İnşaallah _________________ [Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.]
|
| Başa dön |
|
 |
kuran dostu USTA ÜYE

|
Tarih: Pts Oca 11, 2010 12:30 am Mesaj konusu: |
|
|
| SERZAKİR yazmış: | İnşaallah...
Nasip...Her işte bir hayır vardır.Rabbim birbirimizden hakkı ile istifade edebilmeyi ve hak yolda gidebilmeyi nasip etsin İnşaallah |
Amin inşaAllah.... |
|
| Başa dön |
|
 |
nihan_alkan USTA ÜYE

Kayıt: 01 Oca 2009 Mesajlar: 457 Konum: kilis Durum: Çevrimdışı
|
Tarih: Pts Oca 11, 2010 2:18 am Mesaj konusu: |
|
|
ben siteyle eşim seyesinde tanıştım kendisi din kültürü öğretmeni bir dosya gerekliydi. dini sitelere bakınıyordum bu seyfislamı o zaman gördüm ve çok beğendim... ama kimsenin yakınlarımda kimsenin olmaması kötü... _________________ [Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.] |
|
| Başa dön |
|
 |
turguttuncer YENİ ÜYE

Kayıt: 22 Eyl 2010 Mesajlar: 2 Konum: üst düzey yönetici Durum: Çevrimdışı
Level : 1
|
Tarih: Çrş Eyl 22, 2010 8:45 pm Mesaj konusu: |
|
|
SELAMÜNALEYKÜM ARKADAŞLAR
AKŞAM ÜSTÜ RUHUM DARALDI İNTERNETTE SOHBET DİNLEMEK İÇİN Bİ KAÇ SİTEYE BAKTIM EN SONUNDA
BU SİTEYİ BULDUM . ODA BU SİTEYE GİRMEK İÇİN BAYA Bİ UGRAŞTIM GİREMEDİM HAYIRLISI BU AKŞAMA İMİŞ
HAYIRLISIYLA SİTENİZE ÜYE OLDUM İŞALLAH GÜZEL VAKİT GEÇİRİRİZ HEP BERABER
SELAM VE DUA İLE _________________ bellini1 |
|
| Başa dön |
|
 |
ŞEYHÜLİSLÂM FORUM YÖNETİCİSİ

Kayıt: 13 Şub 2007 Mesajlar: 9304 Konum: İstanbul Durum: Çevrimdışı
Level : 63
|
Tarih: Çrş Eyl 22, 2010 9:11 pm Mesaj konusu: |
|
|
Seyf İslam ailesine hoş geldiniz Turgut Bey..
İNŞÂALLAH güzel zaman geçirirsiniz.. |
|
| Başa dön |
|
 |
yeter__1 VİP ÖZEL ÜYE

Level : 60
|
Tarih: Çrş Eyl 22, 2010 10:04 pm Mesaj konusu: |
|
|
ve aleyküm selam kardeşim.
Rabbim hayırlara vesile eylesin inşallah.Zor olan bir işde her zaman bir hayır vardır bence.Bakalım kul sebat edecek, sabr edecek mi? Dimi
Bediuzzaman Talebeleri adlı konuya sohbete katılmak istiyorum diye yazmışsınız.Rabbim inşallah hayırlısıyla nasip eder.Çok istifade edersiniz inşallah.
Rabbim hayırlısıyla daim kılsın kardeşim.
Rabbimin selameti,affı ve merhameti üzerinize ve tüm mü'minlerin üzerine olsun.Amin. _________________ ÇIKTIK YOLA BİR KERE, DÖNÜŞ YOK GAYRI!...SEN KES YOLUMU! SANA ULAŞSIN ÇIKTIĞIM TÜM YOLLAR...
|
|
| Başa dön |
|
 |
ŞeFKaT FORUM YÖNETİCİSİ

Kayıt: 09 Şub 2007 Mesajlar: 17140 Konum: İSTANBUL Durum: Çevrimdışı
Level : 76
|
Tarih: Çrş Eyl 22, 2010 11:46 pm Mesaj konusu: |
|
|
| turguttuncer yazmış: | SELAMÜNALEYKÜM ARKADAŞLAR
AKŞAM ÜSTÜ RUHUM DARALDI İNTERNETTE SOHBET DİNLEMEK İÇİN Bİ KAÇ SİTEYE BAKTIM EN SONUNDA
BU SİTEYİ BULDUM . ODA BU SİTEYE GİRMEK İÇİN BAYA Bİ UGRAŞTIM GİREMEDİM HAYIRLISI BU AKŞAMA İMİŞ
HAYIRLISIYLA SİTENİZE ÜYE OLDUM İŞALLAH GÜZEL VAKİT GEÇİRİRİZ HEP BERABER
SELAM VE DUA İLE |
Ve aleykümselam Turgut kardeşim.Siteyi buluşunuz tevafuken olmuş maşaallah.Aramızda görmekten mutluluk duyduk Rabbim daim kılsın inşaallah.Faideli istifadelerde buluşmak dileğiyle hoşgeldiniz. _________________ Risale-i Nur dairesinde bulunmak o hizmetin mükâfatıdır.Ayrı bir ücret beklemeye gerek yoktur.
|
| Başa dön |
|
 |
*Gülsüm* USTA ÜYE

Level : 20
|
Tarih: Cum Ekm 08, 2010 9:14 pm Mesaj konusu: |
|
|
Turgut kardeşim |
|
| Başa dön |
|
 |
zaMan AKTİF ÜYE

Level : 17
|
Tarih: Cmt Ekm 09, 2010 11:05 pm Mesaj konusu: |
|
|
Benim Seyfislam ile tanışmama, çoğu kişiye olduğu gibi bana da vesile olan LALEGÜL kardeşimdir, Allah razı olsun önce tavsiye etti bende bu tarz sitelerden hoşlanmadığımı söyledim sonra ısrar etti girdim, baktım ki diğerlerinden farklı bir yapısı var... Sitemiz çok güzel Allah daha nice güzellikler yaşatsın hepimize... Hayırlara vesile olur inşallah... _________________ "Sanma Şah'ım herkesi sen, sadıkane, yar olur,
Herkesi sen, dost mu sandın, belki ol, ağyar olur,
Sadıkane, belki ol, alemde bir, dildar olur,
Yar olur, ağyar olur, dildar olur, serdar olur..."
Y.S. Selimi
za~M~an |
|
| Başa dön |
|
 |
SERZAKİR SİTE KURUCUSU

|
Tarih: Cmt Ekm 09, 2010 11:26 pm Mesaj konusu: |
|
|
Amiin kardeşim Rabbim dostluğumuzu ebeden ve daim kılsın, İnşaallah..
Rabbim razı olsun _________________ [Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.]
|
| Başa dön |
|
 |
|