her sabah neden ölmedim diye düşünen bizim sıkıntı çekmememiz için toprağın altında bile yaşamaya razı olacak hocamız, büyüğümüz, iyi ki var. Rabbim ona güç kuvvet sıhat versin.. _________________ [Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.]
'' Hakk'ın takdirini, takdirlerinize tercih etme'' diyor hocamız. gelmesini vatanına dönmesini dört gözle bekliyoruz. ama vakti zamanıda, sabırla bekliyoruz inşallah.. Allah razı olsun.... _________________ [Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.]
Büyük zatların büyük imtihanları olur.Gözü yaşlı hocam benim.Rabbim seni başımızdan eksik etmesin.Her konuda hassasiyet gösteren kıymetli hocam benim.Tam yerinde bir söz ;
Dertli Bir Neslin,Dert Yüklü Tercümanı...
Allah(c.c) razı olsun Salik kardeşim. _________________ Risale-i Nur dairesinde bulunmak o hizmetin mükâfatıdır.Ayrı bir ücret beklemeye gerek yoktur.
[Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.]
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız