Kayıt: 21 May 2008 Mesajlar: 8735 Konum: istanbul Durum: Çevrimdışı
Level : 62
HP:
11037 / 18707
59%
MP:
0 / 8931
0%
EXP:
96 / 436
22%
Tarih: Çrş Nis 01, 2009 9:24 am Mesaj konusu:
efendimizde çok severmişyaa çocukları o masumları kim sevmez dimi çok tatlılar maşallah hele o kız bıcr bıcır konuşması yokmu hadis varya küçükleri sevmeyen büyüklare saygı göstermeyen bizden degil diyoya efendimiz dimi
abi iki video içinde _________________
"Keşke anlatabilsem..
Bir tebessümün nelere kadir olduğunu."
Hay Maşaallah ya çok şekerler Birde çok nasipliler Hocamı görüp,elini öpmek nasip olmuş. Videolar için Rabbim razı olsun Abim. _________________ "Yâ Rabbî! Bizleri kıyamete kadar
Risale-i Nur kisvesinde hakaik-i imaniye
ve esrar-ı Kur'âniye ile kemâl-i ferah ve sevinçle meşgul eyle.
âmin. İnşaallah."
Gerçektende çok nasipliler Maşaallah..İnşaallah büyüğüncede bu nimetin farkına daha çok varırlar...Her iki videoyuda bittikçe başa aldım çok güzel ve komik _________________ [Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.]
[Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.]
Gerçektende çok nasipliler Maşaallah..İnşaallah büyüğüncede bu nimetin farkına daha çok varırlar...Her iki videoyuda bittikçe başa aldım çok güzel ve komik
Abi o videolar 90'ların başlarına ait; şu an rana ablamız da süheyb hocamızda,rıdvan abimizde gönül eri olacak kadar büyük ve o iklimin esintileri bir çok hallerine yansıyor...
Hay Maşaallah ya, buna çok sevindim..Zaten o kokuyu alıpta dalalete sapmak zordur, akside nasipsizliktir, ki buda kişinin kendi hatalarından kaynaklanan bir neticedir...
Bilgilendirme için teşekkürler kardeşim _________________ [Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.]
[Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.]
Annemin isteği üzerine tekrardan izledik yinee söylenicek tek kelimee MAŞAALLAHHH bu ufaklıklara çok tatlılarr _________________ "Yâ Rabbî! Bizleri kıyamete kadar
Risale-i Nur kisvesinde hakaik-i imaniye
ve esrar-ı Kur'âniye ile kemâl-i ferah ve sevinçle meşgul eyle.
âmin. İnşaallah."
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız