İlginç Bir Vazgeçirme Yöntemi...

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    SEYF-İSLAM FORUM Forum Ana Sayfa -> Komik & İlginç Yazılar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
ŞeFKaT
FORUM YÖNETİCİSİ
<b>FORUM YÖNETİCİSİ</b>

Durum: Çevrimdışı

Level : 76
HP: 34665 / 36878  
 94%
MP: 0 / 17608  
 0%
EXP: 666 / 724  
 91%
MesajTarih: Çrş May 19, 2010 11:24 am    Mesaj konusu: İlginç Bir Vazgeçirme Yöntemi... Alıntıyla Cevap Gönder

Yaşlı bir adam emekliye ayrılır ve kendine bir lisenin yanında küçük bir ev alır. Emekliliğinin ilk birkaç haftasını huzur içinde geçirir; ama sonra ders yılı başlar. Okulların açıldığı ilk gün dersten çıkan öğrenciler, yollarının üzerindeki her çöp bidonunu tekmelerler, bağırıp, çağırarak geçer giderler. Bu çekilmez gürültü günler sürer ve yaşlı adam buna bir son vermeye karar verir.

Ertesi gün çocuklar gürültüyle evine doğru yaklaşırken, kapının önüne çıkar onları durdurur ve,
"Çok tatlı çocuklarsınız, çok da eğleniyorsunuz. Bu neşenizi sürdürmenizi istiyorum sizden. Ben de sizlerin yaşındayken aynı şekilde gürültüler çıkarmaktan hoşlanırdım, bana gençliğimi hatırlatıyorsunuz. Eğer her gün buradan geçer ve gürültü yaparsanız size her gün bir dolar vereceğim" der.

Bu teklif çocukların çok hoşuna gider ve gürültüyü sürdürürler. Birkaç gün sonra yaşlı adam yine çocukların önüne çıkar ve şöyle der:

"Çocuklar, enflasyon beni de etkilemeye başladı. Bundan böyle size sadece günde elli sent verebilirim…"

Çocuklar pek hoşlanmazlar, ama yine devam ederler gürültüye. Aradan bir kaç gün daha geçer ve yaşlı adam yine karşılar onları.

"Bakın" der, "Henüz maaşımı almadım bu yüzden size günde ancak 25 sent verebilirim, tamam mı?"

Çocuklar, "İmkansız bayım" der.

"Günde 25 sent için bu işi yapacağımızı sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Biz işi bırakıyoruz.”

Very Happy Very Happy

[Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.]
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
doğan güneş
AKTİF ÜYE
<b>AKTİF ÜYE</b>

Level : 18
HP: 14 / 711  
 2%
MP: 339 / 339  
 100%
EXP: 12 / 45  
 26%
MesajTarih: Çrş May 19, 2010 1:40 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Allah razıolsun bacım.Harika bir vazgeçirme örneği.Bizim toplulumuz böyle yalvarıp yakarsaydı yapmayın diye inatla yapacaklardı.
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
yeter__1
VİP ÖZEL ÜYE
<b>VİP ÖZEL ÜYE</b>

Level : 60
HP: 11282 / 16839  
 67%
MP: 0 / 8040  
 0%
EXP: 119 / 403  
 29%
MesajTarih: Çrş Eyl 08, 2010 11:57 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Surprised güzelmiş.

Teşekkürler

Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    SEYF-İSLAM FORUM Forum Ana Sayfa -> Komik & İlginç Yazılar Tüm zamanlar GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız