Kayıt: 05 Oca 2009 Mesajlar: 3943 Konum: ANKARA Durum: Çevrimdışı
Level : 47
HP:
2469 / 7965
31%
MP:
0 / 3803
0%
EXP:
115 / 234
49%
Tarih: Cmt Arl 31, 2011 5:49 am Mesaj konusu:
hayatımda çağrı filminden sonra tek etkılendıgım muhtesem bır filmmm..izledıkc ızleyesı gelıyor ınsanın..ustadımızın mucadelesii çektiği sıkıntılar imanının zırh kadar kuvvetlı oldugunu tek bır amacının kuranın sonmez ve sondurulemez bır gunes oldugunu butun dunyaya anlatma cabası dıllere destan olacak mubarek hayatı.... USTADIMIZIN HAYATINI MERAK EDENLER, BILMEDEN DIL UZATIP IFTIRA ATANLAR İZLEYİNDE EDEP GORUN İMAN GORÜN... RABBİNE, GUZELLER GUZELI RESULUNE,RABBİNİN İNDIRDIGI KITABINA,VATANINA MILLETINE,DİNİNE SADIK BIR KUL İZLEYİN.... _________________ Bilmiş olun ki,göklerde ve yerde ne varsa Allah'ındır.O,sizin ne yolda,ne durumda olduğunuzu iyi bilir.(Nur,64)
Allah ( celle celaluhu ) razı olsun Erhan abi; yanlış Üstadı tanımak isteyen filmle kalmamalı, Risale-i Nur okuyarak onu anlamaya çalısarak Üstad'ın ne demek istediğini ancak o zaman anlayabilir, Üstad ı sinema daki birkaç film anlatmaya yetmez..
Üstad ın da dediği gibi benimle konuşmak isteyen Risale-i Nur okusun..
Risale-i Nurları okuyarak Bediüzzaman Said Nursi Hazretlerinin bizlere ifade ettiği iman hakikatlerini daha iyi öğrenmeye çalışırsak daha iyi tanıyabiliriz.
Size de kısmen katılıyorum..
Ayrıca paylaşımınız için teşekkürler Allah razı olsun..
Not: Bu film dini içerikli olabilir yanlız benim kanaatimce buradan izlenmesi ya da indirilmeye çalışılması ne kadar doğru ( caiz olur bilemem ) aklıma takıldı..
Kayıt: 21 May 2008 Mesajlar: 8730 Konum: istanbul Durum: Çevrimdışı
Level : 62
HP:
11037 / 18707
59%
MP:
0 / 8931
0%
EXP:
91 / 436
20%
Tarih: Pzr Oca 01, 2012 12:12 am Mesaj konusu:
çok istedigim ve caba sarfeddigim halde bunu sinemada izleyememiştim malesef
ama eniştem saolsun bana cdsini getirrmişti getirdigi halde genede nasib olmadı izlemek
ama Allahın sadık kuluna gittim güzeldi _________________
"Keşke anlatabilsem..
Bir tebessümün nelere kadir olduğunu."
HP:
2469 / 7965
31%
MP:
0 / 3803
0%
EXP:
115 / 234
49%
Tarih: Pzr Oca 01, 2012 4:06 am Mesaj konusu:
cok haklısın tayfun kardesım bunu fılmı paylasırkenn bırısıne cok sınırlenmıstım ustadımıza laf soyledıgı ıcın bırazda sınırle yazdıgım ama eksık yazdıgım seyler senın yorumların daha dogruru olan ... _________________ Bilmiş olun ki,göklerde ve yerde ne varsa Allah'ındır.O,sizin ne yolda,ne durumda olduğunuzu iyi bilir.(Nur,64)
HP:
2469 / 7965
31%
MP:
0 / 3803
0%
EXP:
115 / 234
49%
Tarih: Pzr Oca 01, 2012 4:07 am Mesaj konusu:
EBVA yazmış:
çok istedigim ve caba sarfeddigim halde bunu sinemada izleyememiştim malesef
ama eniştem saolsun bana cdsini getirrmişti getirdigi halde genede nasib olmadı izlemek
ama Allahın sadık kuluna gittim güzeldi
inşallah bıran once ızlersınız efendım _________________ Bilmiş olun ki,göklerde ve yerde ne varsa Allah'ındır.O,sizin ne yolda,ne durumda olduğunuzu iyi bilir.(Nur,64)
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız