Kayıt: 21 May 2008 Mesajlar: 7974 Konum: istanbul Durum: Çevrimdışı
Level : 60
HP:
9766 / 16839
58%
MP:
0 / 8040
0%
EXP:
158 / 403
39%
Tarih: Çrş Nis 01, 2009 8:24 am Mesaj konusu:
efendimizde çok severmişyaa çocukları o masumları kim sevmez dimi çok tatlılar maşallah hele o kız bıcr bıcır konuşması yokmu hadis varya küçükleri sevmeyen büyüklare saygı göstermeyen bizden degil diyoya efendimiz dimi
abi iki video içinde _________________
YA RABBİ! Nasibimin Gönlünü Gönlüme, Benim Gönlümü Onun Gönlüne,
Hay Maşaallah ya çok şekerler Birde çok nasipliler Hocamı görüp,elini öpmek nasip olmuş. Videolar için Rabbim razı olsun Abim. _________________ Risale-i Nur dairesinde bulunmak o hizmetin mükâfatıdır.Ayrı bir ücret beklemeye gerek yoktur.
[Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.]
Gerçektende çok nasipliler Maşaallah..İnşaallah büyüğüncede bu nimetin farkına daha çok varırlar...Her iki videoyuda bittikçe başa aldım çok güzel ve komik _________________ [Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.]
Gerçektende çok nasipliler Maşaallah..İnşaallah büyüğüncede bu nimetin farkına daha çok varırlar...Her iki videoyuda bittikçe başa aldım çok güzel ve komik
Abi o videolar 90'ların başlarına ait; şu an rana ablamız da süheyb hocamızda,rıdvan abimizde gönül eri olacak kadar büyük ve o iklimin esintileri bir çok hallerine yansıyor...
Hay Maşaallah ya, buna çok sevindim..Zaten o kokuyu alıpta dalalete sapmak zordur, akside nasipsizliktir, ki buda kişinin kendi hatalarından kaynaklanan bir neticedir...
Bilgilendirme için teşekkürler kardeşim _________________ [Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.]
Annemin isteği üzerine tekrardan izledik yinee söylenicek tek kelimee MAŞAALLAHHH bu ufaklıklara çok tatlılarr _________________ Risale-i Nur dairesinde bulunmak o hizmetin mükâfatıdır.Ayrı bir ücret beklemeye gerek yoktur.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız