Hizmete Var mısınız?
Sayfaya git 1, 2, 3  Sonraki

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    SEYF-İSLAM FORUM Forum Ana Sayfa -> Seyf-İslam Aktivite Çalışmaları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
SERZAKİR
SİTE KURUCUSU
<b>SİTE KURUCUSU</b>

Durum: Çevrimdışı

Level : 70
HP: 18402 / 27883  
 66%
MP: 0 / 13313  
 0%
EXP: 247 / 587  
 42%
MesajTarih: Çrş Ekm 06, 2010 11:59 pm    Mesaj konusu: Hizmete Var mısınız? Alıntıyla Cevap Gönder

Grubumuzun en önemli görevlerinden birisi neydi? Arkadaşlar... Bir kardeşimizin namaza başlamasına vesile olmak. Çok şükür grubumuzun bu sorumluluğu Rabbimiz'in izni ile tamamlanmıştır Smil

Eskiden namaz borcunu düzenli bir sekilde eda eden, yalnız uzun süredir bırakmış olan bir kardeşimiz bugün yatsı namazı ile tekrar namazlarına başladı çok şükür.. Ve bundan böylede kitap okumalarına ağırlık vererek imamın, şeytan karşısında pasif ve yetersiz kalmasının önüne geçerek İnşaallah.. Bu kardeşimize dualarınızı eksik etmeyin mübarekler..

Hadi yine iyisiniz Hizmet Ekibi, koydunuz sağ kefeye sevapları Smil Haydi Bismillah.. Çalışmalara devam...

[Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.]

En son SERZAKİR tarafından Sal Arl 07, 2010 9:40 pm tarihinde değiştirildi, toplam 4 kere değiştirildi
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
SERZAKİR
SİTE KURUCUSU
<b>SİTE KURUCUSU</b>

66%
 0%
 42%
MesajTarih: Prş Ekm 07, 2010 12:04 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Hizmete Katılan Kardeşler

1- SERZAKİR

2- ŞeFKaT

3- ReYYaN

4- Nurun Ala Nur

5- AySiMaM

6- ŞEYHÜLİSLAM

7- deniz*yıldızı

8- Hafize

9- Yeter__1

10- umutubay

11- ?
.....
...

En son SERZAKİR tarafından Çrş Arl 08, 2010 1:10 am tarihinde değiştirildi, toplam 7 kere değiştirildi
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ŞeFKaT
FORUM YÖNETİCİSİ
<b>FORUM YÖNETİCİSİ</b>

Level : 77
HP: 35493 / 38580  
 92%
MP: 0 / 18421  
 0%
EXP: 649 / 749  
 86%
MesajTarih: Prş Ekm 07, 2010 1:01 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Ve Aleykümselam Abim,

Bende katılıyorum inşaallah. Cool

Video tam hizmeti anlatıyor.Aman Ya Rabbi!Hizmet şuuruna bakın ya.Bin Maşaallah.Büyük sözler bunlar.Her kişinin işi değil er kişinin işidir. Sad

âmin. İnşaallah."
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ReYYaN
FORUM YÖNETİCİSİ
<b>FORUM YÖNETİCİSİ</b>

Level : 69
HP: 16474 / 26572  
 62%
MP: 0 / 12687  
 0%
EXP: 7 / 566  
 1%
MesajTarih: Prş Ekm 07, 2010 12:10 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Ve Aleykümselam Serzakir abimmm Wink

Bende katılıyorum inşallah abicimm ... Mevlam hizmet dairesinde istihdam eylesin bizleri alal

Video için Mevlam razı olsun abimm çok güzeldi yaa . Sad MAŞALLAH ...
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Nurun Ala Nur
FORUM YÖNETİCİSİ
<b>FORUM YÖNETİCİSİ</b>

Level : 44
HP: 1446 / 6573  
 22%
MP: 821 / 3138  
 26%
EXP: 87 / 204  
 42%
MesajTarih: Pzr Ekm 10, 2010 10:05 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Evet, bende katılıyorum inşaallah.. ömür sermayesi bitiyor. İşlediğimiz günahlara karşı haseneler işlemek lazım. Yani ADMİNİMİN belirttiği gibi FANİYİ BAKİYE TEBDİLE ÇALIŞMAK LAZIM.
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger
MeDiNe
YARDIMCI YÖNETİCİ
<b>YARDIMCI YÖNETİCİ</b>

Durum: Çevrimiçi

Level : 62
HP: 11037 / 18707  
 59%
MP: 0 / 8931  
 0%
EXP: 89 / 436  
 20%
MesajTarih: Pts Ekm 11, 2010 11:40 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

bende canı gönülden katılıyorum inşallah elimden ne gelirse fazlasıyla yapmaya hazırım inşallah Smil Smil
ŞEYHÜLİSLÂM
VİP ÖZEL ÜYE
<b>VİP ÖZEL ÜYE</b>

Level : 63
HP: 9456 / 19700  
 48%
MP: 0 / 9406  
 0%
EXP: 304 / 454  
 66%
MesajTarih: Sal Ekm 12, 2010 4:46 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Bende katılıyorum.. Elimden geldiğince karınca kaderince.. sevgi

Videoyu izleyince Konya'daki günlerim aklıma geldi.. Sad

En son ŞEYHÜLİSLÂM tarafından Sal Ekm 12, 2010 9:55 pm tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
deniz*yıldızı
GOLD ÜYE
<b>GOLD ÜYE</b>

Level : 38
HP: 609 / 4353  
 14%
MP: 2078 / 2078  
 100%
EXP: 22 / 153  
 14%
MesajTarih: Sal Ekm 12, 2010 9:24 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Ve Aleyküm selam adminimiz...Bende bu manevi hizmette gönüllüyüm varım inşaALLAH Cool

Bu hizmeti görünce şimdi geçen hafta sonu basımdan gecen bir olay geldi aklıma...Anlatsam mı , anlatmasam mı hangisi doğrudur bilmiyorum ama ...Bana ders olduğu için...Kendime ders çıkardığım için paylaşmak istedim sizlerle...Günlerden cumartesi akşamı...O akşam cep telefonumu ilk defa arka cebime koymuştum...Üzerine oturmuştum her neyse biraz sonra telim çalınca birden sıçradım yerimden.. Sonra baktım telimde kayıtlı olmayan bir numara açıyım mı , açmıyım mı derken neyse önemli olabilir diye açtım...Sonra bir kız sesi...Vildan nasılsın dedi..Bende tanıyamadım iyiyim falan diyorum ama bu ses kimin sesi diye bir yerden de çıkarmaya çalışıyorum...Sonra ben pelin sohbetten dedi beni aramışsın bende baska telefondan arıyım bir şey mi diyecektin dedi...Ben hala şaşkın bir şekilde ... Yoo ben seni aramadım ki dedim...Sonra telimin üzerine oturduğum aklıma geldi ama olacak iş değil dedim...nasıl olurda p harfınden pelini bulur...Neyse o gün o sohbete gelememişti kardeşimiz.... Dedim ki peline bugün gelememiştin dimi dedim...Güzeldi sohbet olmanı isterdik... o da Ünv. kazandı onunda o gün arkadaşlarıyla toplanması gerekiyormuş...Saygı duydum evet anladım derken...Orda da abla vardı sanırım küçük bi sohbet yapmışlar...Neyse telefonu kapattık derken aldı beni düşünceler...Hala aklım almamıştı...Telime baktım ki en son arananlara doğru mu o derece saskındım...Baktım gercekten sanıye dk olmuş üstüne otururken arattırılmış..Sonra dedim ki bu istesende yapılcak olcak bir şey değil...Mevlam öyle büyük öyle yüce ki o isterse her şey olur...Sanki ben üstüne oturdumda mı onu yaptım...Ben bunu nasıl yapabilirim...Ben sadece kendim o konuşmadan sonra hissettim ki demek ki çağırmak , davet etmek benim görevim...Gerisi Mevlam'IN bileceği iş... İster gelir kardeşlerimiz, ister gelmez....Ama biz görevimizi yapıp gerisini Mevlam'a bırakmalıyız İnşaALLAH...Her şeyi gören O... Her şeyi bilen O...Böyle Şefkatli, merhametli, rahmeti sonsuz olan Mevlan'ı nasıl unutursun, nasıl sevmezsin, nasıl şükretmezsin,verdiklerini nasıl idrak edemezsin....Mevlam bizler Seni çok seviyoruz...Senın sevdiğin kullar arasına ilhak eyle bizleri inşaALLAH....AMİN
Başa dön
ŞEYHÜLİSLÂM
VİP ÖZEL ÜYE
<b>VİP ÖZEL ÜYE</b>

Level : 63
HP: 9456 / 19700  
 48%
MP: 0 / 9406  
 0%
EXP: 304 / 454  
 66%
MesajTarih: Sal Ekm 12, 2010 9:57 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Hizmet 1 dk beklemiyor kardeşim..

Bizler ise bugünün işini yarına bırakma telaşındayız belkide..

Allah ( c.c ) elbette ne kadar şükretsek azdır..

Allah ( c.c ) razı olsun bu güzel anını bizlerle paylaştığın ve yazdığın için..
Başa dön
lale
AKTİF ÜYE
<b>AKTİF ÜYE</b>

Level : 10
HP: 2 / 230  
 1%
MP: 110 / 110  
 100%
EXP: 17 / 22  
 77%
MesajTarih: Pzr Ekm 24, 2010 9:51 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

sayin kardeslerim ALLAH yolundaki calismalarinizdan ALLAH razi olsun ben raziyim sizden yurt disinda hangi ulkelerde nur cemiyeti yunanistanda bu cemaat kuruldumu kurulduysa nereye kuruldu yazarsaniz sevinirim eger yunanistanda boyle cemiyet varsa dahada sevinirim wesselam
SERZAKİR
SİTE KURUCUSU
<b>SİTE KURUCUSU</b>

66%
 0%
 42%
MesajTarih: Sal Ksm 09, 2010 1:35 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Lale kardeşim bu konu ile ilgili araştırmamızı yaptık ve yardımcı olabileceklerini düşündüğümüz bir Vakıf'a bu konu hakkında sorumuzu yönelttik, şimdi cevaplarını bekliyoruz..İnşaallah yardımcı olabilirler..Olumsuz bir cevap alsakta araştırmalarımıza devam edeceğiz İnşaallah...

Başa dön
MeDiNe
YARDIMCI YÖNETİCİ
<b>YARDIMCI YÖNETİCİ</b>

Durum: Çevrimiçi

Level : 62
HP: 11037 / 18707  
 59%
MP: 0 / 8931  
 0%
EXP: 89 / 436  
 20%
MesajTarih: Sal Ksm 09, 2010 1:44 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

bu sene kurban derisi alıcakmısınız abii Smil
SERZAKİR
SİTE KURUCUSU
<b>SİTE KURUCUSU</b>

66%
 0%
 42%
MesajTarih: Sal Ksm 09, 2010 1:49 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Hizmetimize dahil olan kardeşlerim; Bu kadar dinlenmek yeter değil mi? artık yavaş yavaş başlayalım, İnşaallah..

Hizmette ilk hedef nedir? Kişinin kendini geliştirmesidir.İşte bu sebeplede ilk çalışmamıza kendimizle başlıyoruz....

Bu haftadan başlayarak, yani bu hafta dahil olmak üzere grup üyelerimiz her hafta için;

1- Her hafta 1 Cüz okunacak

2- Risale-i Nurlar'dan günlük enaz 2 sayfa okunacak

3- Bir İlim meclisine dahil olup (başta Nur Cemaati) enaz haftada 1 kez sohbetlere dahil olunacak. ( Sohbetlere nasıl katılabilirim diyen kardeşleri bu konuda bilgilendirebiliriz)

Not: Her hafta için, grup üyelerine özel veya dışa yönelik daha farklı ve yeni çalışmalar başlatılacaktır...

Başa dön
SERZAKİR
SİTE KURUCUSU
<b>SİTE KURUCUSU</b>

66%
 0%
 42%
MesajTarih: Sal Ksm 09, 2010 1:51 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

AySiMaM yazmış:

Kurban derileri için büyük ihtimalle bu Cuma bir duyuru yapılır..Aldığım bilgiler doğrultusunda sizleri haberdar ederim İnşaallah...

Başa dön
ŞeFKaT
FORUM YÖNETİCİSİ
<b>FORUM YÖNETİCİSİ</b>

Level : 77
HP: 35493 / 38580  
 92%
MP: 0 / 18421  
 0%
EXP: 649 / 749  
 86%
MesajTarih: Pzr Ksm 21, 2010 1:33 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Cevap yazmakta geç kalsamda söylenilen maddeler yerine getiriliyor hamdolsun.Hem haklısın abim,biz ilk önce kendimizden başlayalım.Diğer kardeşlerimizde cevap yazsınlar. Smil Cool
âmin. İnşaallah."
Başa dön
SERZAKİR
SİTE KURUCUSU
<b>SİTE KURUCUSU</b>

66%
 0%
 42%
MesajTarih: Pzr Ksm 21, 2010 1:49 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

SERZAKİR yazmış:
AySiMaM yazmış:

Kurban derileri için büyük ihtimalle bu Cuma bir duyuru yapılır..Aldığım bilgiler doğrultusunda sizleri haberdar ederim İnşaallah...

AySiMaM kardeşimizinde desteği ile topladığımız birkaç kurban derisi ve yaklaşık 5kg kurban eti Cevizli Nur Talebelerine teslim edilmiştir..

Diğer bir husus; Bu bölümdeki kardeşler artık şu bayram havasından çıkalımda hizmetimize bakalım...Siz böyle yavaş hareket ettikçe ben görevleri artırıyorum...

En büyük amacımız da şu olacak; Bu grupta ki kardeşler her ay için çevresinden bir kardeşin namaza başlaması için çaba gösterecek...Herkes ayrı ayrı değil ama, bu grup her ay için bir kişinin namaza başlamasına vesile olmaya çalışacak...

Bunun akabinde 1 kişinin sohbetlere katılmasına vesile olmaya çalışacak...

Biraz rahatımızı bozalım ve biraz kendimizi manevi yönden bilgilendirelim ki, çevremizde ki insanlara birşeyler anlatarak onları etkileyebilelim...

Başa dön
hafize
USTA ÜYE
<b>USTA ÜYE</b>

Level : 23
HP: 49 / 1225  
 4%
MP: 585 / 585  
 100%
EXP: 32 / 65  
 49%
MesajTarih: Pzr Ksm 21, 2010 4:44 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

inş bende bu hizmetin içerisinde olmaya gayret ediyorum. namazını tek tük kılan bir arkadasım var. onunla Kuran dersine baslıycaz inş. namazı içinde ciddi gayret göstericem inş. hayra vesile olan yapan gibidir düsturuyla Rabbim hizmetlerimizi daim etsin...
yeter__1
VİP ÖZEL ÜYE
<b>VİP ÖZEL ÜYE</b>

Level : 60
HP: 10440 / 16839  
 62%
MP: 0 / 8040  
 0%
EXP: 222 / 403  
 55%
MesajTarih: Pzr Ksm 21, 2010 6:10 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

bende katılayım inşallah.

bu arada bir cemaate bağlı değilim biliyorsunuz kardeşlerim.

Namazı anlatıp birinin başlamasına vesile olabilmek çok güzel ama biraz zor kendimizi önce bu konuda bilgilendirelim bence yada bilgimizi artıralım eğer kendimiz namaza istekli olmazsak başkasını nasıl etkileyeceğiz?
Bir ay bence gayet makul bir süre. Hayırlısı inşallah.

Başa dön
yeter__1
VİP ÖZEL ÜYE
<b>VİP ÖZEL ÜYE</b>

Level : 60
HP: 10440 / 16839  
 62%
MP: 0 / 8040  
 0%
EXP: 222 / 403  
 55%
MesajTarih: Pzr Ksm 21, 2010 6:19 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

aklıma geldi şimdi biliyoruz ki sohbetler bizlerin kalbindeki uhrevi istekleri şevke ve heyecana getirir.Bir hafta da bir sohbete gitmek gerekiyor.Bu bir haftada bir süresini nerden hatırlıyorum unuttum.Sitemizdede haftanın bir günü sohbet yapsak nasıl olur? Şimdi bu hizmete girdiysek istek ve heyecanımızı korumamız ve içimizdeki heyecanı daha da alevlendirmemiz gerekecek.Her hafta gittiğim sohbet evi olsaydı iyi olurdu ama cemaat olarak görebildiğim şuan için sadece benim burası var. Benim gibi kardeşlere de çok faidesi dokanacağını düşünüyorum. Sizler için de uygun olursa istek ve öneriler bölümüne konu açayım nasıl olur acaba?? Yada daha güzel bir fikri olan var mı?

Başa dön
SERZAKİR
SİTE KURUCUSU
<b>SİTE KURUCUSU</b>

66%
 0%
 42%
MesajTarih: Pzr Ksm 21, 2010 10:15 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

hafize yazmış:
inş bende bu hizmetin içerisinde olmaya gayret ediyorum. namazını tek tük kılan bir arkadasım var. onunla Kuran dersine baslıycaz inş. namazı içinde ciddi gayret göstericem inş. hayra vesile olan yapan gibidir düsturuyla Rabbim hizmetlerimizi daim etsin...

Hafize kardeşim, bu konuda ki gelişmelerden bizleri haberdar edersen memnun olurum..

Grubumuza hoşgeldin..

Başa dön
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    SEYF-İSLAM FORUM Forum Ana Sayfa -> Seyf-İslam Aktivite Çalışmaları Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
Sayfaya git 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız