| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
ŞeFKaT FORUM YÖNETİCİSİ

Kayıt: 09 Şub 2007 Mesajlar: 17859 Konum: İSTANBUL Durum: Çevrimdışı
Level : 77
|
Tarih: Çrş Nis 20, 2011 1:12 am Mesaj konusu: Hazır Cevapta Birinciliği Kazanan Kardeşimiz Maksut |
|
|
Ebva ile maksut kardeşlerimizin atışmalarını izlediniz.Her söze bir cevabı olan ve karşıdakini zor durumda bıraktırıp acaba ne cevap yazsam diye düşündüren Maksut kardeşimiz,hazır cevaplarda birinciliği kazanmıştır.Kendisini tebrik ediyoruz ve ödülünü takdim ediyoruz
Seyfislam seninle gurur duyuyor.Şefkat ablan sana bol bol dua ediyor. Birazdan ziyafetede geçicem.Çiçekleride odana göndeririz kardeşim. İlk çiçek sana ebva ablandan olabilir. _________________ "Yâ Rabbî! Bizleri kıyamete kadar
Risale-i Nur kisvesinde hakaik-i imaniye
ve esrar-ı Kur'âniye ile kemâl-i ferah ve sevinçle meşgul eyle.
âmin. İnşaallah." |
|
| Başa dön |
|
 |
LeyL-i Serair GOLD ÜYE

Kayıt: 15 Mar 2011 Mesajlar: 2457 Konum: KOCAELİ Durum: Çevrimdışı
Level : 39
|
Tarih: Çrş Nis 20, 2011 1:17 am Mesaj konusu: Re: Hazır Cevapta Birinciliği Kazanan Kardeşimiz Maksut |
|
|
| ŞeFKaT yazmış: | Ebva ile maksut kardeşlerimizin atışmalarını izlediniz.Her söze bir cevabı olan ve karşıdakini zor durumda bıraktırıp acaba ne cevap yazsam diye düşündüren Maksut kardeşimiz,hazır cevaplarda birinciliği kazanmıştır.Kendisini tebrik ediyoruz ve ödülünü takdim ediyoruz
Seyfislam seninle gurur duyuyor.Şefkat ablan sana bol bol dua ediyor. Birazdan ziyafetede geçicem.Çiçekleride odana göndeririz kardeşim. İlk çiçek sana ebva ablandan olabilir. |
sevinsem mi üzülsem mi ama ne yaptıysam seyfislam için yaptım bu kupayı seyislam'a hediye ediyorum  _________________ Misafirsin bu hanede ey gönül, umduğunla değil bulduğunla gül, hane sahibi ne derse o olur, ne kimseye sitem eyle, ne de üzül….
 |
|
| Başa dön |
|
 |
ŞeFKaT FORUM YÖNETİCİSİ

|
Tarih: Çrş Nis 20, 2011 1:30 am Mesaj konusu: |
|
|
Buda Makluben
8 kişilik sofrana davetlilerini yazayım;
REYYAN-ŞEFKAT-DENİZ*YILDIZI-NURUN ALA NUR-SERZAKİR-KAVSI KUZEH-GOOGLE-EBVA(yine kıyamadım )
Afiyet olsun hepimize. Bugünü hiç unutmayacağım _________________ "Yâ Rabbî! Bizleri kıyamete kadar
âmin. İnşaallah." |
|
| Başa dön |
|
 |
ŞeFKaT FORUM YÖNETİCİSİ

|
Tarih: Çrş Nis 20, 2011 1:31 am Mesaj konusu: |
|
|
"ne yaptıysam seyfislam için yaptım"
çok teşekkürler Maksut bey.Epey yoruldunuz ama değdi. _________________ "Yâ Rabbî! Bizleri kıyamete kadar
âmin. İnşaallah." |
|
| Başa dön |
|
 |
LeyL-i Serair GOLD ÜYE

|
Tarih: Çrş Nis 20, 2011 1:34 am Mesaj konusu: |
|
|
| ŞeFKaT yazmış: |
Afiyet olsun hepimize. Bugünü hiç unutmayacağım [/font][/size][/b] |
maklubeuzun zaman olmuştu sağol abla:D:D
ama önce serzakir abimle Nurun Ala Nur ablamızı bekliyelim oturmak yok _________________ Misafirsin bu hanede ey gönül, umduğunla değil bulduğunla gül, hane sahibi ne derse o olur, ne kimseye sitem eyle, ne de üzül….
 |
|
| Başa dön |
|
 |
ŞeFKaT FORUM YÖNETİCİSİ

|
Tarih: Çrş Nis 20, 2011 1:37 am Mesaj konusu: |
|
|
Bekleyelim ama onlar oturana kadar sen açlıktan bayılmayasın Yarın geceye belki gelirler _________________ "Yâ Rabbî! Bizleri kıyamete kadar
âmin. İnşaallah." |
|
| Başa dön |
|
 |
LeyL-i Serair GOLD ÜYE

|
Tarih: Çrş Nis 20, 2011 1:39 am Mesaj konusu: |
|
|
| ŞeFKaT yazmış: | Bekleyelim ama onlar oturana kadar sen açlıktan bayılmayasın Yarın geceye belki gelirler |  _________________ Misafirsin bu hanede ey gönül, umduğunla değil bulduğunla gül, hane sahibi ne derse o olur, ne kimseye sitem eyle, ne de üzül….
 |
|
| Başa dön |
|
 |
Kavs-ı kuzeh VİP ÖZEL ÜYE

Durum: Çevrimdışı
Level : 36
|
Tarih: Çrş Nis 20, 2011 10:57 am Mesaj konusu: |
|
|
| ŞeFKaT yazmış: |
Buda Makluben
8 kişilik sofrana davetlilerini yazayım;
REYYAN-ŞEFKAT-DENİZ*YILDIZI-NURUN ALA NUR-SERZAKİR-KAVSI KUZEH-GOOGLE-EBVA(yine kıyamadım )
Afiyet olsun hepimize. Bugünü hiç unutmayacağım |
Eyvallahh şevkatimm oyyyyy maklubede ımmmm çok leziz görünüyor yapanın elceğizlerine sağlık
Nanımda baya bi acıkmıştı _________________ UMUT.. Hiç bitmeyen bahar mevsimidir, içinde kar da yağar , fırtınada kopar..
Ama Çiçekler açmaya hep devam eder...  |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Çrş Nis 20, 2011 11:01 am Mesaj konusu: Re: Hazır Cevapta Birinciliği Kazanan Kardeşimiz Maksut |
|
|
| ŞeFKaT yazmış: | Ebva ile maksut kardeşlerimizin atışmalarını izlediniz.Her söze bir cevabı olan ve karşıdakini zor durumda bıraktırıp acaba ne cevap yazsam diye düşündüren Maksut kardeşimiz,hazır cevaplarda birinciliği kazanmıştır.Kendisini tebrik ediyoruz ve ödülünü takdim ediyoruz
Seyfislam seninle gurur duyuyor.Şefkat ablan sana bol bol dua ediyor. Birazdan ziyafetede geçicem.Çiçekleride odana göndeririz kardeşim. İlk çiçek sana ebva ablandan olabilir. |
Süper olmuş nihayet ebva abla pes etmiş
Kupayı hakkıyla (şevkatimin de desteğiyle tabiki) kazandın aferin sana maksut
Darısı derslerine _________________ UMUT.. Hiç bitmeyen bahar mevsimidir, içinde kar da yağar , fırtınada kopar..
|
| Başa dön |
|
 |
LeyL-i Serair GOLD ÜYE

|
Tarih: Çrş Nis 20, 2011 1:26 pm Mesaj konusu: |
|
|
inşaallah diyelim sağolasın rabbim razı olsun namıma bende sevinsem mi üzülsem mi şaşırdım vala:d  _________________ Misafirsin bu hanede ey gönül, umduğunla değil bulduğunla gül, hane sahibi ne derse o olur, ne kimseye sitem eyle, ne de üzül….
 |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Çrş Nis 20, 2011 1:34 pm Mesaj konusu: |
|
|
| maksut yazmış: | inşaallah diyelim sağolasın rabbim razı olsun namıma bende sevinsem mi üzülsem mi şaşırdım vala:d  |
sevin sevin bir daha olur mu bilinmez dimi ama _________________ UMUT.. Hiç bitmeyen bahar mevsimidir, içinde kar da yağar , fırtınada kopar..
|
| Başa dön |
|
 |
LeyL-i Serair GOLD ÜYE

|
Tarih: Çrş Nis 20, 2011 9:06 pm Mesaj konusu: |
|
|
| Kavs-ı kuzeh yazmış: | | maksut yazmış: | inşaallah diyelim sağolasın rabbim razı olsun namıma bende sevinsem mi üzülsem mi şaşırdım vala:d  |
sevin sevin bir daha olur mu bilinmez dimi ama |
sende haklsıın  _________________ Misafirsin bu hanede ey gönül, umduğunla değil bulduğunla gül, hane sahibi ne derse o olur, ne kimseye sitem eyle, ne de üzül….
 |
|
| Başa dön |
|
 |
MeDiNe YARDIMCI YÖNETİCİ

Kayıt: 21 May 2008 Mesajlar: 8728 Konum: istanbul Durum: Çevrimdışı
Level : 62
|
|
| Başa dön |
|
 |
LeyL-i Serair GOLD ÜYE

|
Tarih: Çrş Nis 20, 2011 11:38 pm Mesaj konusu: |
|
|
| EBVA yazmış: |
yani aferin kavsı kuzeh kardeşim bitek sen demişsin dogruyu hee
bide kupa vermiş yaaa bide yemek ziyafeti yokmu başka hediye felan
az olmuş sankiii şefkatt
maksutta hemen tebrikleri kabul etmişş
helal olsun ne diyeyim maşallah çene degil taramalı tüfek
ben bilmem öyle çok laf ebeligi
sen süpersin maksut kardeşimm |
laf ebeliği mi aşkolsun hee  _________________ Misafirsin bu hanede ey gönül, umduğunla değil bulduğunla gül, hane sahibi ne derse o olur, ne kimseye sitem eyle, ne de üzül….
 |
|
| Başa dön |
|
 |
ReYYaN FORUM YÖNETİCİSİ

Level : 69
|
Tarih: Prş Nis 21, 2011 12:59 am Mesaj konusu: |
|
|
oy oyy burada ziyafet var hemde ne ziyafet tebriklerrrrr maksut kardeşimm Reyyan ablannn seninle iftihar ediyorrrrr ziyafette tam ziyafet olmuşş hee Şefkatimmm hadi buyuralımm canlar Serzakir abimle Nurumu beklersekkk oooo _________________ [Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.] |
|
| Başa dön |
|
 |
LeyL-i Serair GOLD ÜYE

|
Tarih: Prş Nis 21, 2011 1:29 am Mesaj konusu: |
|
|
sağolasın ablacım
hani hürmetten bekleyelim dedim ama çok acım daha fazla bekleyemicem ksra bakmasınlar  _________________ Misafirsin bu hanede ey gönül, umduğunla değil bulduğunla gül, hane sahibi ne derse o olur, ne kimseye sitem eyle, ne de üzül….
 |
|
| Başa dön |
|
 |
ReYYaN FORUM YÖNETİCİSİ

|
Tarih: Prş Nis 21, 2011 11:34 pm Mesaj konusu: |
|
|
Anladım kardeşim ya hadi sen çek besmeleyi bende geliyorum _________________ [Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.] |
|
| Başa dön |
|
 |
LeyL-i Serair GOLD ÜYE

|
Tarih: Prş Nis 21, 2011 11:48 pm Mesaj konusu: |
|
|
| ReYYaN yazmış: | Anladım kardeşim ya hadi sen çek besmeleyi bende geliyorum |
ABLACIM büyüklerimiz önden _________________ Misafirsin bu hanede ey gönül, umduğunla değil bulduğunla gül, hane sahibi ne derse o olur, ne kimseye sitem eyle, ne de üzül….
 |
|
| Başa dön |
|
 |
MeDiNe YARDIMCI YÖNETİCİ

Kayıt: 21 May 2008 Mesajlar: 8728 Konum: istanbul Durum: Çevrimdışı
Level : 62
|
|
| Başa dön |
|
 |
ReYYaN FORUM YÖNETİCİSİ

|
Tarih: Prş Nis 21, 2011 11:56 pm Mesaj konusu: |
|
|
İyi madem ben başlıyayım anlaştık sağolasın ebvamm hepimize afiyet olsun _________________ [Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.] |
|
| Başa dön |
|
 |
|