| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
balikesirli YENİ ÜYE

Durum: Çevrimdışı
Level : 1
|
Tarih: Sal Mar 22, 2011 12:51 pm Mesaj konusu: Hakkınızda hiçbirşey bilmiyorum! |
|
|
| Selamunaleyküm,balıkesirden mustafa 31 yaşındayım.hakkınızda hiçbirşey bilmiyorum.anlatırmısınız? |
|
| Başa dön |
|
 |
MeDiNe YARDIMCI YÖNETİCİ

Kayıt: 21 May 2008 Mesajlar: 8728 Konum: istanbul Durum: Çevrimdışı
Level : 62
|
|
| Başa dön |
|
 |
ŞEYHÜLİSLÂM VİP ÖZEL ÜYE

Kayıt: 14 Şub 2007 Mesajlar: 9379 Konum: İstanbul Durum: Çevrimdışı
Level : 63
|
Tarih: Sal Mar 22, 2011 1:11 pm Mesaj konusu: |
|
|
Vealeykümselam
İlk olarak seyf-islam ailesine hoş geldiniz.. hayırlısı olması temennisi ile..
Seyf islam ailesi islami kardeşlik ve paylaşım platformudur yukarıda da yazdığı gibi..
Dini konularda bilgi alışverişi ve bilgi paylaşımının sağlandığı bir ortam..
Aradığın ya da ilgilendiğiniz diğer konularda mevcuttur..
Öğrenmek istediğiniz ama bulamadığınız bir dini konuda arkadaşlarımız bildikleri ve ellerinden geldiklerince yardımcı olmaya çalısırlar..
Ben daha fazla anlatmayım övgü olmasın.. ( amaç hizmetimizi tanıtmak )
Siz sitemizde anlamadığınız ya da takıldığınız bir konu olursa adminlere özel mesaj atın ya da sitemizde bulunan istek ve şikayetlerimiz bölümüne konu açabilirsiniz.. |
|
| Başa dön |
|
 |
SERZAKİR SİTE KURUCUSU

Kayıt: 08 Şub 2007 Mesajlar: 12881 Konum: İSTANBUL Durum: Çevrimdışı
Level : 70
|
Tarih: Sal Mar 22, 2011 7:24 pm Mesaj konusu: |
|
|
Aleykumselam Mustafa kardeşim, hoşgeldin..
Bizlerde burada kendimizi bulmaya ve tanımaya çalışıyoruz.. hepbirlikte tanıyalım Insaallah.. _________________ [Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.]
[Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.] |
|
| Başa dön |
|
 |
ReYYaN FORUM YÖNETİCİSİ

Level : 69
|
Tarih: Çrş Mar 23, 2011 12:25 am Mesaj konusu: |
|
|
Ve Aleykümselam kardeşim .Hoşgeldin Bu güzel hizmette hep beraber olmak dileğiyle inşallah _________________ [Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.] |
|
| Başa dön |
|
 |
ŞeFKaT FORUM YÖNETİCİSİ

Kayıt: 09 Şub 2007 Mesajlar: 17859 Konum: İSTANBUL Durum: Çevrimdışı
Level : 77
|
Tarih: Çrş Mar 23, 2011 1:38 am Mesaj konusu: |
|
|
Ve Aleykümselam kardeşim. Aramızda sıkça bulunmaya gayret edersen tanırsın inşaallah. _________________ "Yâ Rabbî! Bizleri kıyamete kadar
Risale-i Nur kisvesinde hakaik-i imaniye
ve esrar-ı Kur'âniye ile kemâl-i ferah ve sevinçle meşgul eyle.
âmin. İnşaallah." |
|
| Başa dön |
|
 |
lalegul GOLD ÜYE

Kayıt: 27 Ksm 2008 Mesajlar: 3391 Konum: http://www.seyfislam.com/forum/ Durum: Çevrimdışı
Level : 44
|
|
| Başa dön |
|
 |
lalegul GOLD ÜYE

Kayıt: 27 Ksm 2008 Mesajlar: 3391 Konum: http://www.seyfislam.com/forum/ Durum: Çevrimdışı
|
|
| Başa dön |
|
 |
yeter__1 VİP ÖZEL ÜYE

Level : 60
|
Tarih: Prş Mar 24, 2011 10:40 pm Mesaj konusu: |
|
|
ve aleyküm selammm abi hoş gelmişsiniz.
Şu nu söyleyeyim öncelikle Rabbimize şükretmelisiniz ki buraya girmişsiniz.Hiçbirşeyin tesadüf olmadığı gibi burada bulunmanız da tesadüf değil.Ne gibi hayırlara kapı açacak acaba
Eğer okumayı kendinizi geliştirmeyi seviyorsanız burası size çok şey katacaktır. Bana kattığı gibi
Kardeşlerimizin hepsi de içtendirler.Aile sıcaklığı var burada. Mesela insan ilk öğrendiği çok hoşuna giden birşeyi sevdiklerinin de bilmesini ister ya.ben direk Seyfislam 'a haber veririm
aman onlarda öğrensinler aman bir kişi bile olsa kardeşlerim de bilsin diye
öyle işte _________________ ÇIKTIK YOLA BİR KERE, DÖNÜŞ YOK GAYRI!...SEN KES YOLUMU! SANA ULAŞSIN ÇIKTIĞIM TÜM YOLLAR...
|
|
| Başa dön |
|
 |
yeter__1 VİP ÖZEL ÜYE

|
Tarih: Prş Mar 24, 2011 10:41 pm Mesaj konusu: |
|
|
| lalegul yazmış: | | SERZAKİR yazmış: | Aleykumselam Mustafa kardeşim, hoşgeldin..
Bizlerde burada kendimizi bulmaya ve tanımaya çalışıyoruz.. hepbirlikte tanıyalım Insaallah.. |
abim bu sözü çok seviyorum ilk tanıştığınız biri kimsin nesin biraz kendinden bahset kendini tanıt kendini anlat diyor ya işte benim çok sevdiğim bir Söz Daha Ben tanıyamadım ki kendimi neyi anlatayım size |
ben yien duygulandım yaa _________________ ÇIKTIK YOLA BİR KERE, DÖNÜŞ YOK GAYRI!...SEN KES YOLUMU! SANA ULAŞSIN ÇIKTIĞIM TÜM YOLLAR...
|
|
| Başa dön |
|
 |
lalegul GOLD ÜYE

|
|
| Başa dön |
|
 |
yeter__1 VİP ÖZEL ÜYE

|
Tarih: Prş Mar 24, 2011 11:27 pm Mesaj konusu: |
|
|
senin yorumların yüzünden. zaten duygusalım bu ara. sende üzüyon beni _________________ ÇIKTIK YOLA BİR KERE, DÖNÜŞ YOK GAYRI!...SEN KES YOLUMU! SANA ULAŞSIN ÇIKTIĞIM TÜM YOLLAR...
|
|
| Başa dön |
|
 |
Walue34 USTA ÜYE

Kayıt: 08 Şub 2007 Mesajlar: 672 Konum: İstanbul / Kartal Durum: Çevrimdışı
Level : 23
|
Tarih: Cum Mar 25, 2011 2:25 am Mesaj konusu: |
|
|
| lalegul yazmış: | | yeter__1 yazmış: | | lalegul yazmış: | | SERZAKİR yazmış: | Aleykumselam Mustafa kardeşim, hoşgeldin..
Bizlerde burada kendimizi bulmaya ve tanımaya çalışıyoruz.. hepbirlikte tanıyalım Insaallah.. |
abim bu sözü çok seviyorum ilk tanıştığınız biri kimsin nesin biraz kendinden bahset kendini tanıt kendini anlat diyor ya işte benim çok sevdiğim bir Söz Daha Ben tanıyamadım ki kendimi neyi anlatayım size |
ben yien duygulandım yaa |
uyy neden Duygulandın Yeter'im Benim |
ben sadece 5. alıntıyı yapayım dedim  _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
Kavs-ı kuzeh VİP ÖZEL ÜYE

Level : 36
|
Tarih: Cum Mar 25, 2011 12:11 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ve aleyna aleyküm selam kardeşim üyeliğiniz hayırlı ve de daim olsun inşaAllah
Bu site gerçekten değerli paylaşımlarla dolu..Hizmet aşkıyla kardeşlerine bir şeyler öğretmeye vesile olan kardeşlerimiz abilerimiz ablalarımız mevcud..Rabbim hepsinden ebeden razı olsun.. _________________ UMUT.. Hiç bitmeyen bahar mevsimidir, içinde kar da yağar , fırtınada kopar..
Ama Çiçekler açmaya hep devam eder...  |
|
| Başa dön |
|
 |
yeter__1 VİP ÖZEL ÜYE

|
Tarih: Cum Mar 25, 2011 10:18 pm Mesaj konusu: |
|
|
| Walue34 yazmış: | | lalegul yazmış: | | yeter__1 yazmış: | | lalegul yazmış: | | SERZAKİR yazmış: | Aleykumselam Mustafa kardeşim, hoşgeldin..
ben sadece 5. alıntıyı yapayım dedim  |
güldürdün kardeşim. _________________ ÇIKTIK YOLA BİR KERE, DÖNÜŞ YOK GAYRI!...SEN KES YOLUMU! SANA ULAŞSIN ÇIKTIĞIM TÜM YOLLAR...
|
|
| Başa dön |
|
 |
Walue34 USTA ÜYE

|
Tarih: Cmt Mar 26, 2011 5:20 am Mesaj konusu: |
|
|
| yeter__1 yazmış: | | Walue34 yazmış: | | lalegul yazmış: | | yeter__1 yazmış: | | lalegul yazmış: | | SERZAKİR yazmış: | Aleykumselam Mustafa kardeşim, hoşgeldin..
güldürdün kardeşim. |
Ne mutlu bana ozaman  _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
lalegul GOLD ÜYE

|
|
| Başa dön |
|
 |
Walue34 USTA ÜYE

|
Tarih: Sal Mar 29, 2011 3:07 pm Mesaj konusu: |
|
|
| lalegul yazmış: | | Walue34 yazmış: | | yeter__1 yazmış: | | Walue34 yazmış: | | lalegul yazmış: | | yeter__1 yazmış: | | lalegul yazmış: | | SERZAKİR yazmış: | Aleykumselam Mustafa kardeşim, hoşgeldin..
güldürdün kardeşim. |
Ne mutlu bana ozaman  |
ne oluyor ben anlayamadım ya |
Bişe yooook Birbirimize cevap Veriyoruz  _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
lalegul GOLD ÜYE

|
|
| Başa dön |
|
 |
Meryem KIDEMLİ ÜYE

Level : 29
|
Tarih: Sal Mar 29, 2011 8:39 pm Mesaj konusu: |
|
|
| lalegul yazmış: | | Walue34 yazmış: | | lalegul yazmış: | | Walue34 yazmış: | | yeter__1 yazmış: | | Walue34 yazmış: | | lalegul yazmış: | | yeter__1 yazmış: | | lalegul yazmış: | | SERZAKİR yazmış: | Aleykumselam Mustafa kardeşim, hoşgeldin..
güldürdün kardeşim. |
Ne mutlu bana ozaman  |
ne oluyor ben anlayamadım ya |
Bişe yooook Birbirimize cevap Veriyoruz  |
hımmm taMam Şimdi Anladım |
|
 |
|