| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
ŞeFKaT FORUM YÖNETİCİSİ

Kayıt: 09 Şub 2007 Mesajlar: 17153 Konum: İSTANBUL Durum: Çevrimdışı
Level : 76
|
|
| Başa dön |
|
 |
ŞeFKaT FORUM YÖNETİCİSİ

|
|
| Başa dön |
|
 |
fatıma-tül zehra SÜPER ÜYE

Durum: Çevrimdışı
Level : 32
|
Tarih: Cum Hzr 11, 2010 4:40 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ablacım esat aydoğanın ilahilerini çok seviyorum ama Ey Rasul ben sende köleyim adlı ilahiyi Esat Aydoğan Değil Ender Tekin Söylüyor  _________________ Ey Meryem! Ey iffetin biricik sembolü, nadide çiçek... Ben Senin RABB'E Yakınlığını Sevdim.. |
|
| Başa dön |
|
 |
kobay ÜYE

Durum: Çevrimdışı
Level : 7
|
Tarih: Sal Ağu 10, 2010 7:42 pm Mesaj konusu: teşekkür |
|
|
esat aydoğan'ın ilahilerini dinlettirme hizmetiniz için teşekkür ederim,
diğer sitelerde olduğu gibi sitenizdede beğenilen bir hizmete teşkkür etme bölümü yok galiba ya dabenmi göremedim acaba?
esat aydoğan'ın yakma ya rabbi ilahisi biz günahkar müslümanlar için biçilmiş kaftan gibi,ses tono ve uyumu harika allah ondan razı olsun. _________________ HEYECAN,YENİLİK,BAŞARI |
|
| Başa dön |
|
 |
ŞeFKaT FORUM YÖNETİCİSİ

|
Tarih: Çrş Ağu 11, 2010 11:37 pm Mesaj konusu: |
|
|
| fatıma-tül zehra yazmış: | Ablacım esat aydoğanın ilahilerini çok seviyorum ama Ey Rasul ben sende köleyim adlı ilahiyi Esat Aydoğan Değil Ender Tekin Söylüyor  |
Ender Tekinde söyleyebilir canım.Ama videoda Esat aydoğan yazıyor.Yanlışmı yazılmış,ses onun sesi değilmi _________________ Risale-i Nur dairesinde bulunmak o hizmetin mükâfatıdır.Ayrı bir ücret beklemeye gerek yoktur.
[Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.] |
|
| Başa dön |
|
 |
ŞeFKaT FORUM YÖNETİCİSİ

|
Tarih: Çrş Ağu 11, 2010 11:44 pm Mesaj konusu: |
|
|
| kobay yazmış: | esat aydoğan'ın ilahilerini dinlettirme hizmetiniz için teşekkür ederim,
diğer sitelerde olduğu gibi sitenizdede beğenilen bir hizmete teşkkür etme bölümü yok galiba ya dabenmi göremedim acaba?
esat aydoğan'ın yakma ya rabbi ilahisi biz günahkar müslümanlar için biçilmiş kaftan gibi,ses tono ve uyumu harika allah ondan razı olsun. |
Herşekilde teşekkür etmek mümkündür.Evet sitemizde mevcut değil kardeşim Rabbim sizden de razı olsun. _________________ Risale-i Nur dairesinde bulunmak o hizmetin mükâfatıdır.Ayrı bir ücret beklemeye gerek yoktur.
[Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.] |
|
| Başa dön |
|
 |
|