Tarih: Sal Ksm 16, 2010 11:55 pm Mesaj konusu: Ebu Zer'in Çığlığı ve Kırgın Bir Sine..
Benim de bütün ümitlerimi alt üst edecek hadiseler zuhur etmeye başladı..Dün altın halkanın içindekiler dünyaya inhimak ettiler..
Çoluk çocuk içine giren herkes uyuttu, unuttu herşeyi, ve etrafını da öyle görmek istedi , ayak uyduramadığından dolayı büyük davaya büyük anlayışa belki bir bakıma mesele ve davaya ihanet haline girdi...
Ve bu bir çığlık koparmaya vesiledir..
Kim bilir BELKİ BİR KADER BİRLİĞİ İÇİNDE , BANA DA sonunda yalnız yaşama , yalnız dolaşma ve yalnız ölme düşecekse... Eğer ben; benimle beraber yürüyen arkadaşlarımın bozulması karşısında , onların bozulacağını göreceksem tek başıma kefensiz bir yerde ölmeyi tercih ederim...
Öyle derbeder bir cemaati görmektense, dünyaya inhimak etmiş bir cemaati görmektense yapayalnız bir "çöl"de bir sahrada tek başıma ölmeyi tercih ederim..
Ben zannediyordum ki arkadaşlarımız evlerini satıp getirecekler, ben zannediyordum ki paradan bahsetmeyecekler..Ben zannediyordum ki bir gün canlarını cüzdana koyup getirecekler...
Ben yine öyle zannedeyim ...
Beni de onları da öyle eyle Rabbim...
Sen cemaatimizi bozma Rabbim...
3 asrın beklediği bir cemaattir...3 asrın uyanmasını intizar ettiği bir cemaattir...
Rasul-i Ekremin dediği şeylerle hatm-i kelam eyleyeyim ;
"Eğer 3 asırdan beri beklenen bu cemaati de bozguna uğratırsan, içten onu yıkarsan , mescidin içinde kilise ve havra yapmaya sevkedersen, yeryüzünde mukaddes ve muazzez adın anılmayacak"...
Müslüman şuurlu müslüman...Olursa hepten müslüman...Olmazsa yarım yamalak müslümanın yapacağı hiçbirşey yoktur...
Günün birinde herşeyi yapan Sahabidir, Sahabe olamayan bir topluluğun yapacağı hiçbirşey yoktur...
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız