| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
SERZAKİR SİTE KURUCUSU

Kayıt: 08 Şub 2007 Mesajlar: 12667 Konum: İSTANBUL Durum: Çevrimdışı
Level : 70
|
Tarih: Pzr Nis 18, 2010 12:16 am Mesaj konusu: Düğünümüze Davetlisiniz! |
|
|
Değerli SEYF-İSLAM Ailesi;
Yaklaşık 3 yıldır beraber olduğumuz bu maneviyat ortamında bazı kardeşlerimiz ile sürekli, bazı kardeşlerimizle ise arasıra da olsa görüşüyor ve birşeyler paylaşmaya, birbirimize detek olmaya çalışıyoruz.Kimi zaman hastasına dua isteyen, kimi zaman vefat etmiş yakınına bir fatiha isteyen, kimi zamanda Rıza-i İlahi adına birşeyler paylaşayımda Rabbimin nasip ettiği ölçüde nekadar insan faide sağlasa kardır..diyerek aramızda olan birçok kardeşimizle tanışmak nasip oldu...
RABBİM CÜMLENİZDEN RAZI OLSUN...
Şimdi de güzel bir duyurumuz var...
Site kurucusu ve admin SERZAKİR\'in (Seyfettin) düğününe sizleri davet ediyoruz. Maddi, manevi sıkıntılı günlerimizde beraber olduğumuz SEYF-İSLAM Ailesini şimdide bu mutlu günümüzü paylaşmaları adına düğünümüze bekliyoruz.
SERZAKİR ve Nurun_Ala_Nur
[Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.]
24 Nisan 2010 Cumartesi, Saat: 19:00 - 23:00
Sizleride aramızda görmekten mutluluklar duyarız..
Yer: Büklü Düğün Sarayı
Adres: Bağdat cd. Büklü İşhanı Kat:1 Atalar/Kartal/İST.
Tel: 0537 889 87 34 - 0541 879 63 25
Sizleri aramızda görmekten sonsuz mutluluk duyacağımızı bilmenizi isteriz..
Katılan, katılamayan herkesten Rabbim razı olsun.Dualarınızı eksik etmeyin İnşaallah...
Allah a emanet olun... _________________ [Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.]
[Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.] |
|
| Başa dön |
|
 |
ŞEYHÜLİSLÂM FORUM YÖNETİCİSİ

Kayıt: 13 Şub 2007 Mesajlar: 9305 Konum: İstanbul Durum: Çevrimdışı
Level : 63
|
Tarih: Pzr Nis 18, 2010 10:44 am Mesaj konusu: |
|
|
Allah bir ömür boyunca mesut bahtiyar eyler İNŞÂALLAH UL RAHMANUR RAHİM..
Tebrikler..
|
|
| Başa dön |
|
 |
EyüB AKTİF ÜYE

Kayıt: 28 Tem 2007 Mesajlar: 212 Konum: Bursa Durum: Çevrimdışı
Level : 13
|
Tarih: Pzr Nis 18, 2010 12:31 pm Mesaj konusu: |
|
|
Allah mesut bahtiyar etsin. Bir ömür boyu mutluluklar dilerim. Uzakta olduğum için gelemesemde kalplerimiz bir abim.  |
|
| Başa dön |
|
 |
ŞeFKaT FORUM YÖNETİCİSİ

Kayıt: 09 Şub 2007 Mesajlar: 17153 Konum: İSTANBUL Durum: Çevrimdışı
Level : 76
|
Tarih: Pzr Nis 18, 2010 1:05 pm Mesaj konusu: |
|
|
Pastayı yememize daha var ama ben hazırlayayım o gün yemiş gibi kabul edersiniz.Gelemeyen kardeşler için Rabbim iki cihanda da mutlu,mesut eylesin. Canım Abim
 _________________ Risale-i Nur dairesinde bulunmak o hizmetin mükâfatıdır.Ayrı bir ücret beklemeye gerek yoktur.
|
| Başa dön |
|
 |
ReYYaN FORUM YÖNETİCİSİ

Durum: Çevrimdışı
Level : 68
|
Tarih: Pts Nis 19, 2010 7:39 pm Mesaj konusu: |
|
|
oy oyy Şefkatim pastayı bile hazırlamış yaww hadi bakalım hayırlısıyla yemek nasip olsun inşallah Canım abim şimdiden tebrik edeyim bende düğünde de ayrıca tebriklerimi sunarım |
|
| Başa dön |
|
 |
yeter__1 VİP ÖZEL ÜYE

Level : 60
|
Tarih: Pts Nis 19, 2010 8:57 pm Mesaj konusu: |
|
|
Abim mürüvvetini görecez inşallah he
Maşallah. Rabbim hayırlı ve bereketli eylesin hayır ile birleştirsin inşallah.Aminn.
ay maşallah maşallah duygulandım
Rabbim meut etsin inşallah.
maşallah. _________________ ÇIKTIK YOLA BİR KERE, DÖNÜŞ YOK GAYRI!...SEN KES YOLUMU! SANA ULAŞSIN ÇIKTIĞIM TÜM YOLLAR...
|
|
| Başa dön |
|
 |
medcezir GOLD ÜYE

Kayıt: 03 Arl 2007 Mesajlar: 2009 Konum: KONYA MEVLANA DİYARI Durum: Çevrimdışı
Level : 37
|
Tarih: Pts Nis 19, 2010 9:07 pm Mesaj konusu: |
|
|
Allah ömür boyu mutluluklar nasip etsin inşAllah KArdeşlerim Davetiyeniz benden
aranızda olmam ama tüm hayırlı dilerim sizinLedir
[Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.] _________________
*-* SeyF İsLaMıN Asabisi *-*
|
| Başa dön |
|
 |
MeDiNe YARDIMCI YÖNETİCİ

Kayıt: 21 May 2008 Mesajlar: 7974 Konum: istanbul Durum: Çevrimdışı
Level : 60
|
|
| Başa dön |
|
 |
hafize USTA ÜYE

Level : 23
|
Tarih: Sal Nis 20, 2010 10:42 am Mesaj konusu: |
|
|
Allah mesut etsin... iki cihanda da ayırmasın inşaallah... darısı, bekar, güzel gönüllü diğer site arkadaşlarımıza hayır dualarımız sizinle... _________________ [Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.] |
|
| Başa dön |
|
 |
fasulye ÜYE

Level : 7
|
Tarih: Sal Nis 20, 2010 10:52 am Mesaj konusu: |
|
|
Allah mutlu mesut etsin,,,
Düğününüzde olamasakta yüreğimiz orada atacaktır.. _________________ Kalp her atışıyla bir aşk doğurur, sanırki borçludur küllenen izlere, oysaki bilmez mi gebedir umuda..fasulye |
|
| Başa dön |
|
 |
(derviş61) USTA ÜYE

Level : 18
|
Tarih: Sal Nis 20, 2010 11:53 am Mesaj konusu: |
|
|
Bir bütün olmak için birleşen elleriniz ve kalpleriniz bir daha hiç ayrılmasın ve her zaman sevgi dolu baksın gözleriniz? Hayat boyu birlikte ilerlemeye karar verdiğiniz yolda, güneş hep önünüzde olsun ki gölgeler ardınızda kalsın. Ömür boyu mutluluklar
rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin.. |
|
| Başa dön |
|
 |
lalegul GOLD ÜYE

Kayıt: 27 Ksm 2008 Mesajlar: 3387 Konum: http://www.seyfislam.com/forum/ Durum: Çevrimdışı
Level : 44
|
Tarih: Sal Nis 20, 2010 4:15 pm Mesaj konusu: |
|
|
Öncelikle Hekesin duasına amin diyeyim 3 yılla aşkın bir süreğile burdayım yıllar geçmişcesine akraba kardeş olduk ben gerçenten öyle görüyorum ki site sahibimiz Serzakir bey abim diye hitap ediyorum kardeşlerimde say say bitmiyor ve aldığım habere kendi abim gibi çok sevindim anneme bile dedim anne bu istambul gezisini biraz erkene almazmıyız nisanın 24 dü felan diye seyfislam sitemizdeki abimle nurumun düğünü varmış dedim annem güldü ee sen gidebilirsin dedi artıkım şakamı yaptı gerçekmi bilemedim ama mayısta gelince inşaallah tebrik ederiz çünkü ben taa ordu dayım neyse MEVLAM bu Yolda Birleştirmiş sizleri tamamını nasip eder ve ahirettede birleştirsin inşaallah cennete de birlikteliğiniz devam etsin abim çok çok tebriklerimi sunuyorum bir yastıkta kacayın inşaallah darısı bütün bekarların başına amin
ebedi sevgi yolunda attığınız bu ilk adımda belki yanınızda yokum ama bilin ki tüm kalbim sizinle. Beyaz güvercinler yolluyorum size buralardan, hayatınıza sevgi, mutluluk ve huzur versin diye. Tüm yaşantınız boyunca birlikte en güzel günleri, en neşeli anları ve sevginin doruklarını yaşayın! Birleşen elleriniz ve kalpleriniz birbirinden hıç ayrılmasın. Mutluluklar! _________________
İlk” te “son” bulmaktır!..“Başlangıçta”, “bitmek”tir AŞK!...Aşk ne hüzün, ne sevinç, ne hülya…Aşk, sahili olmayan koca bir derya!…Aşk ne Mecnun, Aşk ne Leyla… AŞK dediğin, yüce MEVLA |
|
| Başa dön |
|
 |
ŞeFKaT FORUM YÖNETİCİSİ

Kayıt: 09 Şub 2007 Mesajlar: 17153 Konum: İSTANBUL Durum: Çevrimdışı
Level : 76
|
Tarih: Pzr Nis 25, 2010 12:49 pm Mesaj konusu: |
|
|
Düğünümüz çok güzel geçti hamdolsun yaa.Mevlam kazasız,belasız, sağ-salim geçirtti.Rabbim ömür boyu mutlu eylesin.Düğüne iştirak eden ve gelemeyen herkesten Rabbim razı olsun. _________________ Risale-i Nur dairesinde bulunmak o hizmetin mükâfatıdır.Ayrı bir ücret beklemeye gerek yoktur.
|
| Başa dön |
|
 |
KaSeM AKTİF ÜYE

Level : 17
|
|
| Başa dön |
|
 |
umutubay ÜYE

Level : 5
|
Tarih: Pzr Nis 25, 2010 8:55 pm Mesaj konusu: |
|
|
HAKKINIZDA HERSEYIN HAYIRLISI OLSUN ALLAH MUTLU MESUT ETSIN İNŞLH ÇOCUGNUZDA HAYIRLI BİR EWLAT OLUR _________________ İNSANLAR NİYETLERİNE GORE IYI VEYA BOZUK OLURLAR
( GAVSI SANİ HZ) |
|
| Başa dön |
|
 |
lalegul GOLD ÜYE

Kayıt: 27 Ksm 2008 Mesajlar: 3387 Konum: http://www.seyfislam.com/forum/ Durum: Çevrimdışı
|
|
| Başa dön |
|
 |
SERZAKİR SİTE KURUCUSU

|
Tarih: Pts Nis 26, 2010 4:35 pm Mesaj konusu: |
|
|
Rabbim cümlenizden ebeden razı olsun.Hepinizin yorumlarını teker teker okudum ve her birisinden ayrı bir hoşnut oldum..Rabbim razı olsun düğünümüze katılmışsınız gibi mutlu oldum...
Sitemizde ŞEYHÜLİSLAM, ZaMaN, Medine, T.o.l.g.a., deniz*yıldızı, KaoS49, ŞAKİRT, Bsc, GİZEMLİ katıldı.ŞEFKAT ve ReYYaN zaten vardı Başka unuttuğum kimse varmı? karabalıkta herkesi pek seçemedim.Aklıma geldikçe yazarım.Birçok kardeşimde katılamayacaklarında dolayı üzüntülerini mail, mesaj veya arayarak bildirdiler.Rabbim hepsinden/hepinizden razı olsun...
Rabbim birliğimizi muhafaza eylesin ve İnşaallah ilerde daha birçok kardeşimizin böyle mutlu günlerine şahit oluruz..
Allah'ın selam ve rahmeti, mağfiret ve hidayeti hepinizin üzerine olsun... _________________ [Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.]
[Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.]
En son SERZAKİR tarafından Sal Nis 27, 2010 3:09 pm tarihinde değiştirildi, toplam 2 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
lalegul GOLD ÜYE

|
|
| Başa dön |
|
 |
Bsc AKTİF ÜYE

Kayıt: 17 Mar 2010 Mesajlar: 187 Konum: Ewde (: Durum: Çevrimdışı
Level : 12
|
Tarih: Pts Nis 26, 2010 11:15 pm Mesaj konusu: |
|
|
| SERZAKİR yazmış: | Rabbim cümlenizden ebeden razı olsun.Hepinizin yorumlarını teker teker okudum ve her birisinden ayrı bir hoşnut oldum..Rabbim razı olsun düğünümüze katılmışsınız gibi mutlu oldum...
Sitemizde ŞEYHÜLİSLAM, ZaMaN, Medine, T.o.l.g.a., deniz*yıldızı, KaoS49, ŞAKİRT katıldı.ŞEFKAT ve ReYYaN zaten vardı Başka unuttuğum kimse varmı? karabalıkta herkesi pek seçemedim.Aklıma geldikçe yazarım.Birçok kardeşimde katılamayacaklarında dolayı üzüntülerini mail, mesaj veya arayarak bildirdiler.Rabbim hepsinden/hepinizden razı olsun...
Rabbim birliğimizi muhafaza eylesin ve İnşaallah ilerde daha birçok kardeşimizin böyle mutlu günlerine şahit oluruz..
Allah'ın selam ve rahmeti, mağfiret ve hidayeti hepinizin üzerine olsun... |
kaLabaLıkta Benidemi Secemedn
ALLah MutLuLugunuzu Daim etsin Tekrardan Tebrik ederim ikinizidee.. _________________ SévecekSen AkLına Arada ßiR GeLeni DeğiL , Hep AkLında Olanı Seveceksin..! |
|
| Başa dön |
|
 |
SERZAKİR SİTE KURUCUSU

|
Tarih: Sal Nis 27, 2010 3:09 pm Mesaj konusu: |
|
|
Haklısın kardeşim sende vardın. "Gizemli" de vardı.Kusura bakma
Sizide ekledim  _________________ [Linki görmek için Kayıt veya Giriş yapmanız gerekmektedir.]
|
| Başa dön |
|
 |
|